Colectia de toamna-iarna 2005 (192)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Delia, nasol week-end... musai da floricica mica cu ulei fiert la fundic! Da' persevereaza...adica da la fiecare schimbare de scutec. Trece in 2-3 zile cu rabdare! Stii ca io am experienta cu bufnita in zona asta si singurul care a avut efect a fost banalul ulei fiert!
In Bulgaria, putintel mai jos de Sozopol, deci in sud, la Duni Holiday Village. Io vroiam musai HV, cu acces rapid la camera, deci nu cladire mare stil bloc cu multe etaje. Sa stii ca ai avut noroc ca ai prins la Kaliakra! Am inteles a e omor anul asta pentru el.
Sanatate infinita micutelor!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Noki, pai vad ca esti pusa pe vacante.

Buluci, multa sanatate pentru ginerica, si un pentru tine. $1500 pe an mi se pare super pentru gradinita.

Si eu am inceput cautarile pentru preschool, ma gandesc ca din toamna deja e timpul... ca la daycare nu fac mare lucru in afara de joaca/papa/somn.

Ripley, ti-am lasat mesaj pe mess, daca te pot ajuta... cu tot dragul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Ripley, sanatate multa fetelor!

Si Cristi s-a intors de la plimbarea de dimineata cu fund de maimuta, ma dispera de la o vreme: dupa ce mananca dimineata face kk, il schimb, pleaca la plimbare 2-3 ore si intotdeauna se intoarce cu placinta si iritat tot . Si mai nou nu spune niciodata cand face
Olita e un vis indepartat si pentru noi, dar daca mai continua in stilul asta il tin acasa si fara scutec vreo sapt. - daca nu vrea de voie buna poate va vrea de nevoie sa se obisnuiasca.

Cu vaccinurile: nu m-a apucat de-acum, dintotdeauna am considerat ca sunt prea multe si inutile. M-a convins mai degraba propaganda anti-vaccin decat cea pro. Avem prieteni care nu au facut copiilor nici un vaccin (deh, traiesc in germania si acolo se poate) si sunt bine-mersi, si altii ai caror copii au facut reactii nasoale de tot la vaccin (la cel anti-polio in speta). De VPO (anti-polio oral) imi e si mie cel mai frica, iar VPI (anti-polio in varianta inactivata) nu se gaseste decat la vaccinurile de cumparat, care au in plus si anti-haemophilus, ceea ce nu ne incanta, de unde si dilema.

La vacanta noi anul asta spunem pas. Am vrea macar ceva iesiri de cateva zile pe la vreo pensiune nu departe, dar la cel stil de mancat si dormit are Cristi in ultima vreme, nu stiu daca ma incumet. Nu vrea decat cu mine si acasa la noi, nici macar la ai mei nu mai reusim sa-l tinem. Sper sa treaca odata fazele/fitzele astea si sa ne mai putem intelege cu el.

Maria, Cristian si Ana Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Delia , multa sanatate la ambele floricele sper sa revii cu vesti bune!

Noki , cand plecati la mare? da un link sa vedem si noi

Maria_Alexia , fina mea nu a facut la baiat vaccinul de 2,5 ani. Doctorita nu a sunat-o iar ea a uitat, acum baiatul are 4 ani si jumatate si e ok. Sincer si eu ma gandeam zilele astea la vaccin ca va prinde ura pe noi ca o vom tine fortat acolo si nu il consider super necesar

revin

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Catutza, www.duni.bg partea de holiday village. Plecam pe 16 august sa prindem ziua mea acolo.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

quote:
Originally posted by leea_cv

Waaaaw,
Io-s la Cluj fetelor.Am venit aseara si plec imediat inapoi.Imi facusem programare pt un RMN ca la noi nu se face si va spuneam io ca am niste dureri cumplite de spate.Am platit un puhoi de bani.Poti muri linistit fara sa stii de ce daca n-ai bani.Si...sint pe drumul spre o lombosciatica.Doua perechi de vertebre au facut placinta cartilagiul dintre ele si se freaca si prin nervul si nush ce-i fac maduvei si la dracu cu toate.Nu exista tratament decit simptomatic cu antiinflamatoarea,antireumatice.Inca nu e de cutzit dar s-ar putea sa fie mai incolo.Sa nu ridic,sa nu m-aplec,sa nu ma misc,sa nu...

=========================================================================

...

Leea,abia acum am vazut ca ai fost in Cluj...ce rau imi pare ca nu am stiut mai repede ..tare as fi vrut sa te cunosc personal!!!
multa sanatate!
da de ce ai platit pt RMN nu se putea deconta prin Casa de Asigurari???

cine se ocupa si vrea sa-mi puna numarul de tel.in contul comun sa-mi trimita PM si raspund.

Delia,sanatate fetelor tale.

am fost in miniconcediu la mama la Zalau doar eu cu Sorana..vai ce bine e la curte...(cateva poze)
http://good-times.webshots.com/photo/2212296920101878452Flwzjy

in rest ...,Sorana nu mai are pampers deloc!!!nici ziua nici noaptea nici afara!!!nu-mi vine sa cred ca am scapat de ei.
ii place foarte mult afara in parc si in special compania copiilor ,e foarte comunicativa ,vb mult.
Dormitul si laptele-aici stam foarte prost -doarme cu noi in pat(in mijloc) ,lapte nu bea .azi a baut un actimel(pt ca vazuse reclama la tv) si am alergat la alimentara sa-i cumpar cand a cerut.
la baita nu avem probleme nu face scandal si ii place baia cu spume si multe jucarii.

sanatate bolnaviorilor colectiei,

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Raport de ora... care este :)

Ana avea la 21.30 fix 37.3 adica nici vba de febra. Dar am respectat sfatul drei de la ambulanta si i-am bagat algocalmin si 5ml nurofen, Iris a primit si ea 2.5 Nurofen.... de control. Canta Anutzache pe la 19: a plecat golanul, nesimtitu de motanu.... cine e de vina, mami si tati ca a plecat tomy (motanul nostru disparut fara urma din nov). Mami, ma dau jos din pat (ambuscade de balet peste margine - care ii ajunge la gat) sa fac supica pt Iris ca pange de foame.

Multumesc din suflet pentru toate raspunsurile

Feli, nu am uitat de voi, nu am putut sa raspund. Iti sugerez sa o pui in picioare in cada, sa dai drumul la dush si sa ii explici ce placut este. Treptat sa o bagi cu tot cu cap sub. Ana e fan total dush "tot-tot". Cu mare risc de obisnuinta, intra si tu sub dush cu ea, sau sa intre Doru, faceti ceva sa nu i se mai para asa tragic spalatul pe cap. Mai poate fi o pb: ce sampon folositi? Va sugerez Klorane, nu are niciun efect la ochisori, si Ana facuse urat la Bubchen (care teoretic e non-iritant) si avea dreptate.

Noki, m-ai rupt total cu locatia voastra. Dar: noi am vrut all inclussive din motive de 2 plozi asa mici. Oricum, recunosc ca inca nu percep in ce ne-am bagat. CUSCRA e de vina . Drum de 900km, il vom face in 2 zile, propabil oprire la Slobozia la kitch Dallas, dar e enorm de mult de mers pt. noi. Am gandit si asa: suntem la max. 1 ora de Constanta in caz de Dne. feri. Kaliakra e fte solicitat, am ajuns cu PILE sa luam ultima camera superior din august. E misto: sunt 40m de camera, 8m baia, 6 m balconul, toate spre mare. In camera avem pat matrimonial, canapea extensibila de 2 locuri, plus optional pat de bb. Noi luam pt floriocica mica tarcul din motive obiective de evitat tarat pe jos si balamuc la nani.
Cost total cu asigurari, inclusiv storno, 3500 lei, mai mult decat rezonabill. Ceilalti din gasca noastra merg in Tunisia in iunie la inceput cu 2500 eur familie cu 2 copii. Enorm pentru gustul meu. In plus, nu ma rup de "casa" asa usor, nu schimb brusc clima la copil care va avea 10 luni la plecare.... oricum, eu sunt deja stresata la maximum si ma tot intreb daca am facut bine sa plecam sa departe.

Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Felicia, Leea, multumesc mult de urari si intrebari! Infectia a fost cu E. coli, a cedat destul de repede (adica mirosul urinei, care m-a alertat pe mine de am fost la doctor cu ea a disparut), cam dupa 4-5 zile de antibiotic, dar am continuat pentru siguranta, ca aia moare greu, a naibii bacterie. Acum e bine, speram sa nu se mai repete.

Multa sanatate tuturor piticeilor scumpi si pupici lor si mamicutelor lor dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

neataaa!!!

Ieri am fost in ikea am gasit sifonier pentru copii si inca cateva maruntisuri de care aveam nevoie, alexia a adormit in masina la intoarcere..si apoi am mers la auchan pentru ca aveam frigi gol golut.Deci am umblat foarte mult dar nici stare nu am sa stau in casa..o sa hibernez destul

meems, multumesc mult .Nu imi permite harta .

leeo, ma facusi sa rad ... urc mai scarile insa pana sus imi trebuie ceva timp ca de' sunt un hiposi respir greu

ina, luni merg la control si in functie de ce vede stabilim data pentru cezariana.mi-e groaza crede-ma desi am mai facut una, mi-e tare teama( nu v-am spus pana acum).e destul de complicat ca este si pastele la mijloc si nu vreau DF sa ajung sa nu am cu cine naste.pupice pentru micuta ta, sanatate multa!

bic, daca nu as fi atat de activa probabil ca pe la etajul trei as naste ...nu am ce face trebuie sa ies, alexia nu sta in casa se uita pe geam si spune" mami, a iesit soarele...hai afara" si apoi isi aduce hainele si se dezbraca.
de ce nu o trezesti pe sma la ora 7 dimineata? in felul asta ajungeti la timp la gradi si sigur se culca devreme seara.ma uit si la fii-mea ca tot timpul se trezea la ora 6.30=7 si de ceva vreme se trezeste la 8 cateodata si la opt si jumatate, parca vad ca din toamna voi trage de ea ca sa mearga la gradi..

cora sanatate multa multa micutilor

delia sanatate multa anei
pentru funduletul micutei ai incercat cu o crema bogata in oxid de zinc? sau cu crema de galbenele?

soso doamne ce bucurie pe capul tau, cand imi voi striga si eu fericirea de a scapa de pampers macar la cel de zi ???

noki, bravos doamna pentru organizare. Sa aveti vacante de vis, in ambele mergeti cu sarah?

buluci sanatate multa lui simon! felcitari pentru gasirea gradinitei.

maria, de ce sa risti? sunt vaccinuri obligatorii ! eu cu alexia am mers pe schema cumparata si a fost tare bine.

feli spor la somtruiala . cum a fost baita?

lavi unde i-ai gasit pe cei de la hokide? si la 70 de roni!! ca eu numai de la 120 in sus am vazut, de aceea spuneam ca sunr scumpi.sa va fie de bine shopingereala .
alexia urca fara probeleme scarile, ea merge si foarte mult pe jos si are antrenament.nu stiu insa de ce face figuri la coborat, cred ca ii este teama sa nu cada ???

Azi am program administrativ..o zi frumoasa tuturor!

Roxana, Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
si BUBU

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello!

In primul rand sanatate maxima floricelelor Deliei si lui Simon de Buluci! Va asteptam cu vesti si mai bune despre voi!

Noki, super locatie pentru vacanta! M-am inspirat si eu si ma voi duce luni la agentie sa intreb ce si cum. Ne vom hotara intre Bulgaria si Antalya sau ... eventual Grecia! E greu!

Dap, m-am intalnit cu Lavi in BE ! Copilul ramas acasa cu tati; iar eu nu eram chiar singura-singura, eram cu prietena mea si sotul acesteia! M-am bucurat tare mult ca am vazut-o pe Lavi, eram cu ochii in patru sa recunosc si eu pe cineva! Miri, imi pare rau ca nu te-am intalnit si pe tine!
Ne-am luat si noi sandalute de la Hokide (70 roni), body-uri si maieuri de la Kara, doua fesulete de la Rom-Baby, multe pliante si ... cam atat!

Si acum - POZE NOI CU ZAMBARILA

Va dorim o zi buna cu sanatate!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput