Colectia de toamna-iarna 2005 (192)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Dragelor, eu nu mai apuc sa intru zilnic pe forum, ca pe vremuri.
Imi pare tare rau: v-am promis ca o sun pe Anda am sunat=o, dar am uitat sa va spun rezultatul Imi cer scuze

Anda e prinsa in mai multe probleme personale, are si Nic o gingivita care nu-i mai trece (ii curge mereu sange din gingii).
A zis ca ia legatura cu Tania in problema banilor pentru Sergiu. Nu stiu daca a luat sau n-a luat pt ca de atunci n-am mai vorbit cu niciuna din ele.

Dordia imi pare tare rau pentru tristetea din familia voastra! Dumnezeu s-o ierte si s-o odihneasca!

pumbaaha, deci Silvia e doar cu un nr mai mare, e OK.

meems Multumim! La multi ani lui Mircea!

vaccin drita de familie cam la toate a chemat-o un pic mai repede. Adica in cursul lunii respective, dar mai pe la inceput. Nu e nicio problema, datele pt vaccinuri nu sunt chiar asa stricte.

A facut un pic de temperatura (pana in 38) si usoara diaree.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Liftul este in revizie ..nu locuiesc decat la etajul 7 si dureaza reparatiile pana pe 20 april.Fii-mea urla la coborare( nu stiu de ce nu-i place) yo gafai la urcare.N-am gasit o macara pe drum ca zau ii spuneam sa ma urce pana acasa, nu imi mai vine sa ies din casa .I-am spus mamei ca am nevoie sa stea cu lexi putin in weekend ca sa apucam sa facem curat si ultime cumparaturi si mi-a taiat-o scurt ca are treaba sambata si duminica .
la baby expo a fost ok din punctul meu de vedere, am gasit tot ce imi trebuia, preturi diverse ..oferta mare parca sunt mai multi expozanti ca oricand.Multe gradinite, oferta buna de carte, hainute cat vezi cu ochii....am vazut multe hainute frumoase si nu neaparat ieftine...dar oferta parca se micsoreaza cu fiecare editie in sensul ca cele mai frumu sunt pana in doi anisori.
M-a dezamagit pampers, de fapt eu nu stiu de ce oare mai vin acolo!
Oferta foarte larga la mustela, incaltamintea s-a scumpit multt.....eu i-am luat doar o pereche de sandalute de la un producator roman( la fel au fostt si cele de vara trecuta in care s-a simitit exce;ent) la numai 60 de lei, produs din piele si captusit cu piele.I-am gasit si un super reductor de la tigex, dresurile pentru fetite scumpe 30-40 de lei perechea
Sincer m-am concentrat cu cumparaturile mai mult pentru pitic
MI-a fost admirata burta( e mare mare) si am primit un zambet asa de cald( sincer m-a binedispus) de la Bianca Brad.E o femeie asa de frumoasa si de calda.
Si inca un aspect, multi nu aveau decat expozitie fara vanzare...si asta din cauza controalelor.

cris negara , pai eu nu iti doresc regres, m-am saturat sa faca pipi pe parchet si kk de cand a fost bolnava nu mai vrea, spune ca o doare funduletul.Asa ca m-am inarmat cu rabdare si astept vara cand o sa o scot cu chiloti afara si cu chiloti dupa maine si poate se invata mai repde
Multa bafta in perioada asta aglomerata . elise ce mai face, isi mai mainfesta talentul artistic?

ganda, multumesc din suflet

ioana, papa a fost foarte buna insa a primit laude numai de la mihai, alexiei nu i-a placut . chiar a iesit buna
Iti multumesc din suflet pentru ganduri, sper sa fie bine.
Ai vazut ca totusi nu le-a fost asa bine dezbracarea, sanatate multa muciosilor.ce le dai pentru asta?

leea, sanatate multa draga mea .

lavi, meems, sa va traiasca sotii La multi multi ani!!!

xandra, sa ai o viata plina de succese si multa sanatate si din partea mea un sincer La multi ani!!!

Roxana, Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
si BUBU

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Lavi si Meems, La multi ani pentru soti!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Lavi si Meems sa va traiasca consortii si petrecere frumoasa!

Xandrutza, sa traiesti...pe picior mare, la Bucuresti!
La multi ani fericiti!

Leea, sanatate multa!

Ganda, te pup de o mie de ori si-ti doresc sa descoperi bona potrivita cit mai curind ca sa-i poti face vant soacra-tii!

Roxi, deci luni va fi fericitul eveniment? tu faci cezariana? de ce?

Rachie este (iar!!!) bolnavioara, vineri, luni si marti a stat pe-acasa, doar doua zile s-a dus la gradi tot din cauza bolii, isi revenise, asta-noapte iar a facut febra, muci...am obosit deja. Educatoarele mi-au spus ca lipseste o juma'de clasa pe motiv de boala, deja nu mai ma consoleaza asta, copilul meu se imbolnaveste atit de des incit ne punem problema s-o retragem, insa nu stiu cum ma voi descurca de una singura cu doi copii mici, gospodarie, firma, etc. habar nu am ce sa fac!

pup fetele, un we placut.

Ina,Rachel Georgia (Nov.23,2005) si Pufosel

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Inuta draga, sanatate infinita lui Rachie!

Xandra, LA MULTI ANI !!! Sa fii sanatoasa, voioasa si sa ai parte numai de realizari!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Lavi, Meems sa va traiasca sotii!

Ina sanatate lui Rachel!

Miri TIMON= Targul Imobiliar. Eu n-am chef sa-l vizitez, ca vad chestii pe care nu mi le permit

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Roxi, nu cred ca dezbracare a fost de vina. de data asta s-a mucit Stefan prima data (si el chiar nu umbla dezbracat, ca mi-e cam frica)si dupa pupat nasul lui frate-sau i-a luat si Maria, bineinteles. Sterimar si Batista bebelusului, vitamina C naturala le folosesc.
Sa va fie de bine shoppingul!

Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an

martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

si eu rapid
dordia, condoleante :(.
lavi, meems, la multi ani sotilor!
roxi, spor la urcat scari! da' cu grija!
noi:
andrei are pneumonie
anais are "numai" faringita (deocamdata)
gabi e ragusit si infundat, haleste pastile, n-a ajuns la doctor
eu sunt bine.
clar ratez maine motu' nepotelei mele favorite (UNICA ) nici cadou n-am apucat sa-i iau

cam asta... - bine, primele doua puncte sunt esentiale, ca de gabi nu-mi fac griji si de petrecere cu atat mai putin, erau de umplutura.
va pup. noapte buna!

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Am vazut si eu margele si brizbrizuri facute de voi la 12 noaptea.acu imi cad ochii in tastatura.
miine mergem si noi la BE.vreau trici si incaltari ptr zuz.

Camelia mi-am schimbat tel si nu mai am nr. tau. poate ma suni tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Cami, Feli

Corapino, sanatate familionului!
superba colectia ta de margele! tu le faci pe toate, singura, sau ai colaboratori ( iti da Andrei margelele la mana si Anaisa iti tine ata?) tare misto pus la punct totul, de la prezentare pina la explicatiile despre produs, pret, etc. Unde gasesti de regula cumparatorii?

Am fost la drita, are un inceput de infectie la ureche ( stam cu batista bebelusului in cutie fiindca mandra mea urla ca din gura de sarpe, daca reuseam procedura ii trageam mucii si nu mai ajungeam saptaminal la urgenta pe mana doctorilor) nimic grav, ne-a spus sa nu o retragem de la gradi ca facem cea mai mare greseala, sa lasam copila acolo fiindca daca o s-o ducem in citiva ani o s-o luam de la capat cu bolile . nu mai stim cum sa procedam ca sa fie bine. din punct de vedere social eram multumiti, dar cind o vedem cum sa chinuie cu bolile, nopti nedormite, febra, sta pe apa si sucuri ca pofta de mancare nu are, ne apuca o mila si-o tristete si ne intrebam unde am gresit (gresim), sau poate ca ar fi mai bine s-o tinem inchisa in casa si gata. ...

numai bine colectiei!

Ina,Rachel Georgia (Nov.23,2005) si Pufosel

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput