Colectia de toamna-iarna 2005 (192)
Raspunsuri - Pagina 5
miri__b spune:
Noki a fost ok, depinde de pretentii.
curat in camera in fiec zi, personal politicos,schimbat lanejerie in mijlocul sapt,mancare ptr adulti variata,plaja ok,piscinele ok.
ptr copii nu aveau mincare variata, dar erau multe preparate cu pui, ma gandesc ca la varsta asta mananca mai diversificat decat anul trecut.
intre mese numai inghetata, pizza,fast-food gratis, si bauturile indigene. faceau totusi niste coktailuri din ele...
avand in vedere ca in 5 ore dupa ce am iesit din casa am fost la hotel... super ok.
nu am fost la turci, dar din ce povesteati anul trecut nu se compara. parerea mea ca bulgarii ofera dublul ca servicii fata de romani la aceeasi bani, turcii/grecii dublu fata de bulgari dar si ca pret si ca servicii.
miri__b spune:
Feli scuza ignoranta, ce-i TIMON?
nu are nimeni telefonul Andei? deja e ingrijoratoare lipsa ei.off secretoasa mai e!nici in contul comun nu are nr. de telefon.
roxisialexia spune:
seara buna!!!
Fetelor alexia de o ora si ceva este de nedezlipit de ce am cumparat azi, de toate pungile si de toate pliantele ...., nici de mancare nu cere .Bineinteles ca multe sunt pentru bebe si le analizeaza, cere suzeta..bibele,am cumparat carucior vrea sa se urce in el Sunt foarte obosita si maine am sa detaliez ce si cum este la baby expo.
bic, da mai este asa de putin . Sigur ca o sa anunt cand are loc marea intalnire.Bic, draga mea, vad ca scumpa ta sma adoarme " tarziu" la ora 21 ..vreau sa te intreb la varsta lor nu asta este ora la care sa adoarma 21-22? Daca nu face nani la pranz nu adoarme mai devreme seara?
meems
diana sincere condoleante!
feli cum mai a murit copilasul? deja mi se face rau, ce era jos?
spalat pe cap, fetelor ati incercat sa le dati o papusa in cada sa o spele pe cap? sau sa le umpleti cada cu jucarii...si incet incet sa le puneti apa pe par cu mana nu cu dusul ?
miri sunt sigura ca trece printr-o perioada in care nu are dispozitia necesara sa intre sa ne scrie. Asa s-a intamplat si acum in an in aceesi perioada a lipsit cam 2-3 luni.
Roxana, Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
si BUBU
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
madau spune:
Maine merg si eu la BE
In rest, de azi e gata casa, avem si mobila, maine si in we bagam smotru la greu si luni sau marti ne mutam. Avem vesti bune si pe alte planuri...dar o sa vi le dau la momentul potrivit
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
camelia_daniela spune:
Hello!
Eu cred ca voi ajunge sambata la BE ...
Madau ! Astept cu sufletul la gura vesti cat mai bune de la voi!
Noapte buna!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
camelia_daniela spune:
quote:
Originally posted by coralia76
Hello tuturor,
Am apucat sa citesc cate ceva din urma(nu foarte mult)...am vazut ultimele subiecte de discutie,sa va zic si eu cate ceva despre noi..
in afara de faptul ca devine tot mai receptiva la tot ce se intampla in jurul ei Andreea mea este la faza la care repeta absolut tot dupa noi si unde nu intelege intreaba:ce-i aia?de ce ...?
Mai are un pitic..curatenia si ordinea...seara nu vrea la nani pana nu se dezbraca singura si isi aseaza hainele pe scaunelul ei..daca cumva scaunelul nu e prin preajma e scandal mare...apoi urmeaza ritualul cu luatul pijamalutei si intratul in sacul de dormit:))...
Cu suzeta stam bine in sensul ca nu mai detine la purtator asa ceva de pe la 1 an si 9 luni.
Cu olita...cand si cand...oricum pampers ii pun pentru orice eventualitate..
Vorbitulparca prea mult cateodata...mai ales intrebarile de ce ?..ne cam inebunesc....
La capitolul greutate si mancat nu ne putem lauda deloc...e slabuta..dar asa e ea de cand s-a nascut ..iar mancatul e cu toane,are zile cand mananca si zile cand ma intreb cu c traieste ca in afara de lapte cateodata nu vrea nimic...poate doar fructe..
Are abia 12.5 kg la 92 de cm, dar atata timp cat e zglobie si dr. zice ca e bine ..o las in pace...si adevarul e ca nici nu prea are cu cine sa semene mai plinuta.
Deja m-am intins...dar am profitat de lipsa sefului din birou ...sper sa mai stea prin oras o vreme:)..
Numai bine va dorim!
Andreea,14.11.2005
Varsta bebelica
Poze cu burtica
Coralia, da' ceva poze mai noi, nu aveti ??? Sa ne-o mai arati si noua pe Andreea ?
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
coralia76 spune:
Neatza,
Am pus si cateva poze cu "Andeea" mea...asa isi zice ea,sper ca am atasat bine link-ul.
Incerc sa intru mai des sa mai povestesc si eu cu voi,dar la mine asta depinde foarte mult de timpul pe care il am cat de cat liber la servici...
Xandra am citit ca ti-ai schimbat job-ul,ce mai face voinicelul tau?Merge la gradi?
Multe noutati printre voi..majoritatea cu 2 piticuti ,cateva fete am vazut ca dunt cu bebe2,eu inca ma mai gandesc la al doilea copil,nu prea suntem hotarati...
Va pupam.
www.flickr.com/photos/25531152@N03/?saved=1" target="_blank">Poze cu Andreea
leea_cv spune:
Waaaaw, ne-a scris Coralia.Azi e sarbatoare.
Mada io n-am avut nicicind nicio indoiala in privinta faptului ca vestile vor fi bune.
Io-s la Cluj fetelor.Am venit aseara si plec imediat inapoi.Imi facusem programare pt un RMN ca la noi nu se face si va spuneam io ca am niste dureri cumplite de spate.Am platit un puhoi de bani.Poti muri linistit fara sa stii de ce daca n-ai bani.Si...sint pe drumul spre o lombosciatica.Doua perechi de vertebre au facut placinta cartilagiul dintre ele si se freaca si prin nervul si nush ce-i fac maduvei si la dracu cu toate.Nu exista tratament decit simptomatic cu antiinflamatoarea,antireumatice.Inca nu e de cutzit dar s-ar putea sa fie mai incolo.Sa nu ridic,sa nu m-aplec,sa nu ma misc,sa nu...
=========================================================================
Vllleau si eu un vot...doua... la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=41" target="_blank">stralucire si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=33" target="_blank">picaturi...chiar daca mi-au fost inversate pozele...
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
ioana_77 spune:
Noki, eu m-am uitat pe preturi de iunie - septembrie
Ai mei mucesc. am avut o noapte horror, exact cum mi-am inchipuit-o ca s-ar desfasura de cand cu desuzetarea. Plansete, vaiete ca-i nasul infundat, ca nu poate respira, of, s-achinuit o gramada. Evident ca i-am dat suzi, pana la urma,ca sa se linisteasca. Si cred ca ma declar invinsa momentan. adik din ce-am rezumat eu toti cei care au renuntat la suzi (cu una, doua exceptii) adorm cu unul din parinti. Ori Maria nu vrea decat cu mine si nu ma simt in stare sa stau cate o ora cu ea in brate.
Roxi, ma gandesc la tine cum o sa-ti fie.
leea, sanatate multa, noah, bine macar ca ai voie sa respiri(fac si eu haz de necaz)
Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
martie 2008