Colectia de toamna-iarna 2005 (192)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

a fost cineva astazi la baby expo?
noi ajungem maine, pe la 10,30...11 cel tarziu, poate ne vedem acolo

Meems , am uitat sa-ti spun ca mi-a placut mult filmuletul tau mai ales Biancai e o dulce Rianna

Xandra , a fost ziua ta? LA MULTI ANI!!!! sanatate, fericire si numai bine

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Wooooooow.... e prima data ca habar nu am ca este in perioada asta. Io nu cred ca ajung pe acolo.

Delia, merge horror mess-ul meu, ca sa nu zic ca nu merge deloc...zi aici, te rog, detalii cu kaliakra: pret, perioada, tip de camera, nr. pers. Pleeease.

Lavi, Catutza- m-am pierdut in subiectul ala de Bulgaria... puteti face aici, please, un mini-rezumat: ce satiune e mai draguta, cocheta etc si de ce?

Miri, cum a fost la Kaliakra?

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Eu recomand cu multa caldura hotelul kaliakra Palace din Nisipuri unde am stat anul trecut. In primul rand nu e cautat de romani, noi eram singurii de-acolo.
Cand am cautat eu hotel am vrut sa fie musai de 4 stele, musai pe plaja si AI, ca nu aveam timp si nici dispozitie de cutreierat restaurantele. am avut super bafta sa platim pentru camere cu vedere in parcul din spate si sa primim cu vedere la mare

Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an

martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

moama ce-au crescut preturile fata de anul trecut. Pai noi am dat 37 eur de persoana pe zi si acu' e 55 Eur.

Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an

martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Ioana, la ce agentie e pretul asta? ca io am gasit cu peste 60?

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Hello tuturor,
Am apucat sa citesc cate ceva din urma(nu foarte mult)...am vazut ultimele subiecte de discutie,sa va zic si eu cate ceva despre noi..
in afara de faptul ca devine tot mai receptiva la tot ce se intampla in jurul ei Andreea mea este la faza la care repeta absolut tot dupa noi si unde nu intelege intreaba:ce-i aia?de ce ...?
Mai are un pitic..curatenia si ordinea...seara nu vrea la nani pana nu se dezbraca singura si isi aseaza hainele pe scaunelul ei..daca cumva scaunelul nu e prin preajma e scandal mare...apoi urmeaza ritualul cu luatul pijamalutei si intratul in sacul de dormit:))...
Cu suzeta stam bine in sensul ca nu mai detine la purtator asa ceva de pe la 1 an si 9 luni.
Cu olita...cand si cand...oricum pampers ii pun pentru orice eventualitate..
Vorbitulparca prea mult cateodata...mai ales intrebarile de ce ?..ne cam inebunesc....
La capitolul greutate si mancat nu ne putem lauda deloc...e slabuta..dar asa e ea de cand s-a nascut ..iar mancatul e cu toane,are zile cand mananca si zile cand ma intreb cu c traieste ca in afara de lapte cateodata nu vrea nimic...poate doar fructe..
Are abia 12.5 kg la 92 de cm, dar atata timp cat e zglobie si dr. zice ca e bine ..o las in pace...si adevarul e ca nici nu prea are cu cine sa semene mai plinuta.
Deja m-am intins...dar am profitat de lipsa sefului din birou ...sper sa mai stea prin oras o vreme:)..
Numai bine va dorim!
Andreea,14.11.2005

Varsta bebelica
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Dordiutza draga, condoleante.
imi pare tare rau de pierderea voastra.
sint incredintata ca bunicuta ta va vegheaza de sus.

Ina,Rachel Georgia (Nov.23,2005) si Pufosel

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Leea, bietul copilas...
dordia, condoleante.
catutza, nu ne mutam inca in casa ca nu avem mobila

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Noki ,la Paradise Travel Agency gasesti cele mi mici preturi in Bulgaria ,noi tot prin ei am fost anul trecut ,ii gasesti pe www.vacantebulgaria.ro

Imi spune cineva ceva de Helios Spa???Pleaseee

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Seara buna!
Eu sunt cam intoarsa, am aflat ca acum cateva luni a murit un copilas de 2 ani deoarece a cazut de pe un tobogan din parculet. Pur si simplu a cazut peste grilaj de la o distanta de maxim 2 m de pamant.. Mi se face frica

Ioana ziceai deunazi ca te miri cum imbraca lumea copiii pe caldura asta. Si eu sunt oripilata. Azi cand au fost cam 20 grade le punea fes? Ilinca a iesit intr-o bluza cu maneca lunga, cu maieu pe dedesubt, dar asta numai seara. Ei bine, era cel mai "golas" copil din grup. Dar atat timp cat ea imi spune ca nu i-e frig, eu o cred. De obicei imi cere ea geaca.

Catutza eu nu ma duc la BE. IMi ajunge balamucul de la Kidex PLus ca Doru vrea sa ma duca la TIMON

Noki ce faci, mergi si in Turcia?
Xandra esti in listutza

Mergi la inceput