Colectia de toamna-iarna 2005 (192)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

DORDIA si ROXI - nasteri usoare, bebelusi sanatosi si laptic garla!
GANDACICO, La multi ani sanatosi si fericiti STEFANIEI, sa va aduca numai bucurii!

Multa sanatate celor bolnaviori.
Va ca va ganditi la noi:
Iris e mai bine cu eritemul, dar asta doar de dimineata, daca i-ati vedea funducul v-ar veni sa plangeti ce oapreala si rana pe vindecate are.
Ana tot pe la 38 si sub se invarte, mi se pare ca dureaza prea mult boala asta, acuma si tuseste uscat, nu mai are stare saraca (azi-noapte la 12 povestea in soapta cu arsenalul de jucarii) - e normal ca un copil care alearga 8 ore pe zi sa fie super-odihnit si pus pe diverse tampenii cand e tinut la domolire.
Revin dupa ce scap de clienti.Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Am vazut poze cu frumuselele si frumuselul:
Daria- zambarici de Cami ( ce misto ATV! Si mamaaa ce-am mai salivat la colacul ala, ultima data cind am papat asa ceva a fost in urma cu o suta de ani , la Baile Tusnad )
Sorana de Soanso ( apropo, care ti-e numele mic?) – poza cu porumbeii parca-i facuta in Parcul Cismigiu din Bucuresti
Sarah de Noki, Nati si Silvici – perlici de Lavi si Vladut de Xandra.
Aha, v-am prins, vrajitoarelor, faceti intilneli la iarba verde asa, pe sustache...unde ati fost, la Snagov? mama, ce gratarel imi ploua in gura rau de tot!!!

Leea, sa nu ai glicemia scazuta sau pb. cu tensiunea mica ( parca astea dau astfel de simptome).
Pai reusesc sa ma epilez cu oglinda care mareste ( pusa strategic ) dar nu stiu cit o sa mai tina si cu asta. Ma bucur ca T este mai bine.

Tot uitam sa-i raspund Feliciei: si noi am avut show-uri cu spalatul pe cap, s-au mai potolit cind ii astupam urechile cu mainile si george o clatea. De multe ori si intratul apei in urechi ii deranjeaza, dar ei nu stiu sa spuna. Succes cu baita!

Cata, sanatate Biei!
Nu am pregatit camera lui bebe, pe Rachie o duc la gradi citeva ore/zi.

Ripley, sper sa scapati repede de eritem si de raceala. Ai incercat s-o tii pe Iris mai mult timp in funduletul gol, stiu ca a dat rezultate bune la alti bebelusi?

Nokisor, nici mie nu-mi vine sa cred ca sint urmatoarea. Si eu sint curioasa cine o sa fie mamica care ne da vestea cea mare mi-a placut mult palarioara lui Sarah.

Fetelor, ca tot veni primavara si se apropie Pastele, nu credeti ca ar trebui sa facem o curatenie in listuta noastra? ca sint fete care nu ne mai scriu deloc (dientutagravidutza, pisi si boscu, mirela anca, anamari,migabo, an si bb, lordra) nici macar o data pe an.

gata, mi-am devorat paharul cu gheata ( arsuri nasoale, de!) mi-am mirosit sticlutza de oja acum ma duc la nani

o zi buna tuturor!

Ina,Rachel Georgia (Nov.23,2005) si Pufosel

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

inutza, mai las-o moale cu epilatul, ca la luni mai inaintate te-o mai apuca contractiile

Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an

martie 2008

Mergi la inceput

apropos de bb, saptamana trecuta am strans toate lucrurile mici ale lui Stefan si ma gandeam daca sa le dau sau nu.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an

martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Ina,am fost si eu in tinerete in P Cismigiu.numele meu este Anca .

Leea,imi pare rau ca ai pb de sanatate .Cum ti-a iesit rezultatul la RMN ? exista modalitati de decontare daca are spitalul resp. contract cu casa de asigurari.du-te sa-ti faci toate investigatiile ...nu amana.sanatate infinita si sa vii cu vesti bune.
ma bucur ca T nu mai e bolnav.

Dordia,nastere usoara
Roxi,cum esti azi???

La Cluj ploua de doua zile si e frig,eu nu o pot tine in casa dupamasa pe Sorana ,vrea afara ,e agitata,maraita,vrea intruna bomboane -ieri a mancat o cutiuta de Tic-Tac -zici ca e un leu in cusca.sper azi sa putem iesi ca alfel...

sunt nervoasa ca dau o gramada de bani pt masina,rata,asigurari,impozit,ba am platit o caruta de bani pt revizia de 1 AN si masina sta bine mersi in parcare pt ca mi-e frica sa conduc ,iar al meu are masina la scara de mers la serv, eu ca o fleatza circul cu mijloacele de transport in comun si dau o groaza de bani la taxi.

na ca m-am racorit, acu sa mai si lucrez daca tot sunt la servici.

nu mi-ati raspuns daca le cumparati la copilasi cadou de Paste si ce???ce ar fi potrivit pt aceasra varsta??

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Gandacel , sa-ti traiasca mica Stefania sa va bucurati de ea iar pe tine te asteptam pe forum petrecere frumoasa!

Ioana , sa inteleg ca te bate gandul de bebe 3?

Soanso , eu ii iau de Paste casuta ca a Mariei_Alexia si ca a Ioanei (si Leea spunea ca are), sper sa ii placa desi ma gandesc ca ocupa loc dar adca ei ii place...si probabil o papusa ceva (fara dulciuri ca o sa fac eu prajituri si prefer sa manance facut de mine)

Ina , ma bucur ca esti bine si ca te odihnesti

Delia , la noi Dezitin a avut efect maxim , va si refacere rapida la fete

ma duc la treaba, m-am apucat de curatenie pentru Paste....

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

ziua buna!

Va multumesc tuturor pentru gandurile bune.

Azi sunt mai bine, iau si nospa stau mai mult in pat ( asta nu inseamna ca nu fac nimic)...mai am o gramada de spalat si de facut ceva de papa.
Ieri a venit sora mea ...yupiiiii.
Am rugat-o pe mama sa iasa cu lexi si am si eu un timp liber .

ina, eu zic sa te meajezi..ce atata activitate, lasa-o soro ca ai timp apoi. uite eu nu aveam nicio problema am fost super "trazan" si acum stau la pat( i hate!!!).
Se simte doza mare de buna dispozitie ..tine-o tot asaa.
cat despre epilat esti viteaza

gandacel...La multi ani, Stefaniei! tot binele din lume si o viata plina de noroc si fericire.

ioana, nu imi vine sa cred !!! te gandesti la bb 3?

anca saru mana de intrebare, statul in casa ma omoara Nu ii cumpar cadou, are foarte multe jucarii ..acum ca a venit si nasa ei cu desaga plina....deci, noi nu ii cumparam nimic.

catalina, multa sanatate biencutei!

leea . Ai luat si tu niste vitamine in primavara asta?

mada acomodare placuta!

diana nastere usoara!!!

AMR 5 zile

Roxana, Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
si BUBU

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Hello natiune de colectiune.
O luam metodic, cu inceputul. Deci:
Sa traiasca Stefania de Gandacel, sa fie sanatoasa, baftoasa si la punga groasa.
Dordia oa nastere usoara si lipsita de aventuri.
Roxi pentru tine curaj gaina ca te taie oricum, dar trece si sa vezi chin dupa.....Frumoasa incurajare ce sa zic.
Leea multa bafta la oblojit rani si boli.
Floricelelor lui Ripley le urez uneia un popou roz bonbon si alteia multa racoare la frunte, iar mamici ii dau pupici umezi pe obrajori sa reziste la datorie.
Cred ca am urat ce aveam de urat, daca am uitat pe cineva revenim apres.
Eu am disparut ca magarul in ceata caci sunt cu multa treaba pe cap si ma duc pe la interviuri pe la multinationale. Dupa ultimul interviu imi este foarte clar ca sunt masochista ca ma tot duc si ca imi pierd timpul de pomana deocamdata, nu s-a inventat postul si munca pentru mine, in speta putina si bine platita. Lasand gluma la o parte nu sunt facuta pentru munca corporatista, astia doresc oameni care sa traiasca impreuna cu serviciul, sa se incalzeasca la laptop iar bucuriile lor cele mai mari sunt strans legat de crestera profitului comaniei, ceea ce e foarte clar ca nu e de mine. Ieri cand i-am spus tipei ce conducea interviul ca nu accept un program mai lung de 9 ore pentru nici o suma din lume si ca nu traiesc pentru cariera, si ca de fapt nu cred in marile realizari profesionale care imi fac viata roz, am crezut ca face infarct. Nu putea sa priceapa ca munca e un mijloc de trai pentru mine si ca e mai importanta e viata si sanatatea mea mintala si fizica; din reactia ei deduc ca nu voi fi invitata la interviul final cu Big Boss; ce sa iti spun paguba in ciuperci.
In alta ordine de idei nici nu s-a sfarsit postul Pastelui si deja am lunile mai si iunie pline de nunti, deci caut rochii de nunta. M-a pus necuratul sa ma uit pe un site cu toale de firma. In mintea mea deja am cheltuit banii pe care nu ii am pe o rochie si ceva pantofi. Va imaginati ce preturi sunt daca nici imaginatia mea nu a putut sa aleag decat o rochie si doua perechi de pantofi. Pana si in vis m-au speriat sumele. Ei asta este vom cauta solutii locale, sa treaca Pastele si vedem cu ce cascaval mai ramanem de spart pe toleturi.
In legatura cu cadourile pentru copii cred ca ii iau lui Titi o tinuta completa, asa am fost invatata din copilarie ca de Pasti ne innoim, jucari nu face sens are tone si degeaba, nu ii sunt de prea mare folos. La adulti doar urari de bine, ca asta mi-a mai ramas pe card si sperante de castig la loto, ceea ce va urez si voua.
Ma duc sa ma sinucid lent cu o tigara,
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Hello tuturor,

Dordianastere usoara si bebe sanatos si mancacios!!
Inaam citit ca si tu astepti bebe 2 si ca esti urmatoarea pe lista celor care vor naste,numai bine!
Noutati despre noi...ar fi ca i-am facut analizele acelea obligatorii lui fiica-mea desi medicul de familie a zis ca pentru copii nu este neaparat sa le faci..este la optiunea parintilor daca sa "intepe' copilul sau nu...Eu am vrut sa i le fac pentru ca ea in general mananca numai ce si cand vrea ea ...Si analizele au iesit bune ..hemoleucograma perfecta,examenul de urina la fel bine...dar au iesit si unele proaste si acestea sunt calciul si magneziulcare sunt sub limita de jos...Deci va trebui sa ne punem pe o schema de tratament sa le "ridicam" cumva
Maria am reusit sa citesc si cateva din postarile tale...cred ca e greu cu 2 copilasi..dar peste ceva timp va fi mai usor..o sa mai cresca Cristi si sa vezi cum o sa aiba grija de surioara lui.
Taniavoi cum mai sunteti?Multumita de gradi lui Stefan?

Va pupam

www.flickr.com/photos/25531152@N03/?saved=1" target="_blank">Poze cu Andreea

Mergi la inceput

Nu exclud bb3, dar peste ceva ani, sa mai cresca cei aflati deja in dotare. dar sunt sigura ca o sa-mi treaca gandurile in timp daca o sa se intample accidental cu siguranta o sa-l pastram deocamdata vreau sa-mi atasez una bucata sterilet, ca mi se pare prea complicat sa o iau de la capat cu anticonceptionalele.

martie 2008

Mergi la inceput