Colectia de toamna-iarna 2005 (192)
Raspunsuri - Pagina 14
Ina869 spune:
Dordriutzaaaaaa
tineam minte ca pe 17 nasti si nu vroiam sa ratez ocazia de-ati ura nastere usoara si rapida- acum citesc ca maine te si internezi! Sa veniti acasa sanatosi si voiosi!
La fel si pentru Roxi
nastere usoara, rapida si sa veniti acasa cit mai repejor!
De abia astept sa ne povestiti cum s-au acomodat Stefan si Alexia cu noile aditii ale familiilor voastre.
aoleu , m-au luat deja caldurile cind am realizat ca sint la rand!
eu ma gandesc la nastere ca la ceva foarteee indepartat, care se va intimpla "undeva, cindva" si asta fiindca ma simt bine, destul de usoara ( comparativ cu lunile precedente) am moralul bun acum, a sosit si la noi ( in sfarsit!!!) primavara si radiem de fericire ( cit de putin ne trebuie ca sa zimbim dupa o iarna atit de lunga si grea, am fi in stare sa dormim/mancam/stam numai pe-afara ).O amica de-a mea glumea " mai, Ina, ai fost tu speriata lunile astea, dar ai sa vezi ca fi-tu o sa iasa tarziu de tot, dupa 40 sapt., o sa va traga plasa la toi, ca baieteii sint mai puturosei!"
tot astept/sper sa dea vestea vreo mamica de-a colectiei ca este si sa predau stafeta. am eu presimtirea ca se va intimpla inainte sa nasc...
Ganda, ce-ti veni cu ultima postare, cine te-a suparat?
zi aici sa facem sedinta si sa supunem la vot pe cine tragem de urechiuse - eu sper sa fie soacra-acra ( venim la ea si-o jumulim de vie !)
Sa-ti traiasca Stefania sa fie sanatoasa si sa-ti aduca numai bucurii
pup fetele si baieteii!
editez: Lavi scumpa , sint prin zona, dar nu mai apuc sa citesc/postez decit cind si cand. am multe chestii administrative,gospodaresti de pus la punct dupa o lunga hibernare, ar fi cazul sa mai pun si cotul la treaba ca am puturosit destul - apropo, in viata mea nu am dormit atit de mult si nu am fost atit de putin activa. nici nu mai ma recunosc, sincer ( ma rog, am fost eu fortata de imprejurari, dar daca nu-mi mai revin la normal? imi placea mult de tot sa ma trezesc la 5 dimineata, adoram sa fiu ca un titirez toata ziulica. acum, nik. pauza.
Ina,Rachel Georgia (Nov.23,2005) si Pufosel
Today is a wonderful day; I choose to make it so.
lavi02 spune:
Ina draga, ora 5 AM este pur SF pentru mine; mi s-a intamplat de cateva ori in viata: revelioane, nunti, fo plecare matinala cu trenul , vreo febra a copiilor sau vreo insomnie. In rest...
Mai asteapta si tu putintel cu harnica, sa treci de vreo 37 de saptamani, asa... ca ai sa vezi dupa ce apare domnisorul la lumina ca nu mai pupi tu somn de voie....
felicia74 spune:
Dordia tinem pumnii, sa fie totul in regula si sa ai o nastere fara probleme
Gandacel sa-ti traiasca fetita, gata a mai plecat un bebeu din colectie si a venit un copilas
NOki mai intru si tu pe mess, ca am lucruri importante sa te intreb: ia zi, ideea tour asta e agentie serioasa sau nu? Ca nu mi-au raspuns la emailul de ieri, ceea ce e cam , ca altele raspund in cateva ore. Ai avut vreo problema cu ei, gen ti-au dat voucherele cu intarziere... etc.?
Si unde au sediul?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
ioana_77 spune:
mi-a luat Lavi vorba din gura, mai, Ina. Pai noua cine ne canta de ne scoala la 6 dimineata? Fii-meu, care, dupa cum spune George, parca-i pasare, asa chiraie toata ziua si mai ales f devreme, cateodata. iar pe noi ne umfla rasul de fiecare data cand din intunericul camerei incepe sa se-auda: dai dai dai, ba-ba-ba. Asta-i repertoriul nou, ca cel trecut era axat pe: ghiiiiu, ghiiiiiu.
Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
martie 2008
lavi02 spune:
Ioana draga - cocosul, cocoselul, cum vrei s-o dai!
Nici la Ina perspectivele nu-s mai roze
Ina869 spune:
mai fetelor, dupa experienta traumatizanta pe care am avut-o acum citeva minute ( m-am epilat inghinal si am recurs la cele mai ciudate pozitii, nu vi le pot descrie...iar la un moment dat mi se lipise ceara de-a trebuit sa trag si cu citeva fasii de carne - apropo, nasterea mi se pare mult mai suportabila ) m-a bufnit rasul.
da, asa este, ar trebui sa profit din plin ca pe urma o sa fie vai si-amar de mine..fara nici un ajutor ( ma rog, daca-l pot numi ajutor pe barbaul ce va veni seara acasa ).
fug la tuns ca am programare ( numai filat si breton,nu-mi schimb inca look-ul, m-am cam potolit cu schimbarile radicale de cind cu extensiile
va pupicesc pe toate!
editez: na, ca uitam.
s-a apucat si fiica-mea de scos perle in ultimul timp.
de cite ori nu vreau sa-i dau ceva (gen guma de mestecat, bomboane, sutienele mele, farduri, masina pe care vrea s-o conduca ) ii spun "cind cresti mare, iti da mami "x" atunci o sa ai voie" . astazi, in timp ce mestecam niste guma, ma intreaba "cand cresti mare, iti da mami guma? " la care eu ii raspund "da, iti dau, asa cum am promis! " . dupa citeva secunde de pauza o aud : " a crescut Rachie mareeeee acum!!"
Ina,Rachel Georgia (Nov.23,2005) si Pufosel
Today is a wonderful day; I choose to make it so.
leea_cv spune:
Soso nici eu nu eram convinsa ca voi merge in Cluj.A fost cam pe neasteptate.Si am ajuns seara (la 17 aveam programare) iar dimineata m-am intors.Altfel iti dai seama ca nu ratam sansa de a va intilni.Pe tine si Ripley.Vazut si pozele de primavara.Pupam mamica si fetitza fara pampers.
Joy scumpa,tare rau imi pare ca vi s-au ingramadit atitea pe cap.Desigur intr-un fel toate se vor rezolva.La noi e o vorba : bine-i si-asa rau cum e.Bine ca va aveti unul pe altul,unii pe altii.Si poate daca ai fi mai mieroasa,mai dragastoasa,desi stiu ca numa la asta nu-ti sta capulpoate ai reusi sa-l scoti pe Cristi din mutzenie.Pup.
Alinush mare imi fu mirarea cind ti-am vazut mesajul.Ne-am tot intrebat ce si cum faceti.Bag sama ca nu prea bine.Sanatate Amaliei cu bubitze!
Roxi hai mai, doar nu te gindesti la ceva rau. Ce daca nu i-a vazut capsorul din prima...o fi fost doctorita emotionata.Si cu statul in spital...trece.Io am stat o saptamina inainte si 2 dupa.Alea de dupa au fost groaznica.Dar in cea de dinainte am dormit cel mai bine din toata sarcina.M-am odihnit foarte bine.Fac galerie sa revii la optimism.
Feli spor la treaba.
Cata si noi avem casutza din aia,dar T a intrat doar de 5,3 ori in ea si gata.Nu l-a mai interesat.Acu astept vara ca poate o sa revina la sentimente mai bune.O pusesem la buni in curte.
Gindac La multi ani pentru gindacelul mic si multa fericire la drum.Dar...ia explica-te.Care-ar fi motivul de nu vrei a ne mai vorbi?
Ina ai facut bibi? Cum poti mai sa te epilezi singura p-acolo sha? Io fara ajutor mai bine imi las plete.Tu esti la rind? Ete vezi ca trece repede timpul?
Dordia tu maine te internezi si poimaine nu mai esti 2 in 1.Iti tin pumnii sa mearga totul ca pe roate si sa revii cit mai repede printre noi.
Mada dar despre vestile ale bune ce vesti ne dai?
Tudor este bine.N-am noutati despre el.Eu in schimb ma simt f rau.Am dureri mari de cap,ameteli,stari de lesin,puls marit,stari de voma,ma dor toate oscioarele,imi tremura tot corpul,ieri nu mi-am putut controla miscarile mainilor asa incit nici n-am putut sa-i duc lingura la gura lui T.Nu durere,pur si simplu voiam sa-mi misc mainile si nu se miscau.Maine ma duc la dr sa-mi dea sa fac ceva analize...
=========================================================================
Din cauza de frauda s-a reluat voatarea de la zero.Sa mai indraznesc? www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=41" target="_blank">stralucire si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=33" target="_blank">picaturi...chiar daca mi-au fost inversate pozele...
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
catutza spune:
Maria_Alexia , da aia e casuta acum ma gandesc totusi daca sa o uam sau nu ca-mi e ca ocupa loc (Bia cara toate jucariile in sufragerie de nu mai ai pe unde sa calci ) ma gandesc ca asta pune capac
Leea , multa sanatate, sa ne spui ce rezolvi la doctor
Diana , nastere usoara, un bebe sanatos si mancacios bis]
Roxana , cum te mai simti? mai ai si tu foarte putin...Alexia ce face, cum reactioneaza acum ca se apropie intanlirea
Delia , ce fac fetele? va si sper ca sunteti bine
Ina , mie tot nu-mi vine sa cred ca mai ai putin si nasti, asa repede a trecut...cum se mai simte Rachel, o mai duceti la cresa?
Bia e racita - iarasi are muci la greu si tuseste ca un magarus, tipa cand ii pun ser sau picaturi in nas, off abia astept sa vina vara ca sa scapam de racelilea astea
Felicia , unde plecati pana la urma? Gata curatenia?
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
dordia2000 spune:
Gata fetele...ultima postare inainte de nascare!!!
Va poop si va anunt dupa ce nasc. Sper ca joi daca nu intervine ceva.
you all!
Diana 37+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Noki_Lara spune:
Mneatza!
Ce de vesti...ia sa ma apuc constiincios de raspuns:
Gandacel- sa-ti traiasca Stefania scumpa si precoce! Sa fie sanatoasa, voioasa, fericita si iubita!
Dordia- bagam galerie puternica:
Lavi- nasoala treaba cu hotelurile. ma mir ca ti s-a intamplat tie, asta era din categoria celeor care mi s eintampla numai mie, si eventual cu cateva zile ianinte de sejur...
Roxi- mult a fost...putin a mai ramas! Stai cumiticain patut, gandeste pozitiv si o sa vezi ca o sa fie ttul bine!Lexuta scumpa si burtica..da' doar de la distanta, ca sa nu se ia.
Feli- oamenii rai de la informatica nu ma prea lasa sa intru pe mess, in sensul ca merge asa de rau, ca mai bine ma las de meserie. Cu agentia, io am fost multumita. E in zona Obor, catre liceul Iulia Hajdeu. Suna la telefon si cere cu Dana Manea, zici ca din partea mea si discuta direct ce vrei. Sunt foarte solicitati si greu se pot imparti cu atatea mailuri etc. Eu una am fost multumita de ei.
Catutza- pupam Biutza scumpa sa-i treaca raceala repede!
Leea- ia fa bine si examineaza-te, ca nu-mi place ce citesc despre tine.
Inutza- deci zici ca esti ultima graviduta? Hi hi hi...chiar, oare cine preia stafeta? Sa facem pariurile? io votez mami de Nati si Silvi. Cu lenevitul...las' ca-i vbun si asta la casa...leului.
Gata...franceza urla dupa mine.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!