Colectia de toamna-iarna 2005 (192)
Raspunsuri - Pagina 13
maria_alexia spune:
Catutza, si noi avem casuta fix ca a Ioanei, din cate am vazut in poze, asta e? (parola e cea comuna) Noua ne place mult, e usoara, nu ff mare, nu e pericol de cazaturi cu ea si se poate folosi si afara, la vara. Cristi s-a jucat mult cu ea si e distractia preferata cand vin musafiri la el.
Maria, Cristian si Ana Alexandra
roxisialexia spune:
Mii de multumiri tuturor
Azi am fost de urgenta la spital au cateva picaturi de sange si m-am speriat ingrozitor, doctorul meu iesea din tura de garda si m-a asteptat vreo ora pana am ajuns.Din fericire colul nu s-a deschis a fost o sangerare din "urina" , nu m-am internat pentru ca am promis sa stau in pat si sa iua nospa
Si cum nu sunt decat in 36 saptamani si vreao2 zile, ma rog de bebe sa stea acolo pana luni cand avem stabilita intalnirea.
Vineri voi merge sa fac analizele.
diana iti tin pumnii sa fie totul bine, esti mai viteaza ca mine astept vestile de la voi.
gandacel , sa iti fie sanatosi copilasii, Micuta Stefania sa creasca mare si frumoasa ca mami sa aiba noroc si fericire in viata.
noki, am vazut pozele cu mini intalneala dc , frumosi toti copilasii si ma bucur ca v-ati distrat pe cinste.
gata, merg in pat.
Roxana, Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
si BUBU
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
dordia2000 spune:
Hallo colectie!!!
BB Alinush bine ai revenit,...ce ma bucur sa mai aud vesti de la tine... Si ms mult pt obs., am modificat...ca suna aiurea rau.
Maria Alexia...offf...asa cred ca e si sper din tot sufletul ca Stefan sa il iubeasca pe bb mic, si...o sa ma descurc ca nu am incotro. O am si pe mama langa mine...asa ca...voi profita de ajutor.
Si o intrbare...de unde ati luat o astfel de casuta??? Ca tare s-ar juca stefan care...se ascunde peste tot, sacii de jucarii sunt masini in care se baga si ii distruge etc. DAr daca eu prin mag nu prea am mai fost.....habar nu mai am de jucarii si lucruri dintr'astea!
Catutza, Felicia, ms mult !
Soso...eu da, de PAsti sunt cu ingerasul in brate!!
Camelia...da, joia asta...si ms mult pt gandurile bune!
Gandacel.... deja a trecut un an??? Iti urez de pe'acum sa-ti traiasca printzesa, dar si printzisorul, sa fiti fericiti si sanatosi. Eu maine voi fi in spital asa ca.... si distractie placuta! Sper sa nu fi inteles bine faza cu incetarea postarilor pe forum...si sper sa fie o vacanta de Pasti doar.
GAta ca ma duc pana la posta sa imi ridic un colet (cu tati of course). Revin pe seara!
Diana 37+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
ioana_77 spune:
Dordia, tinem pumnii incepand de maine, sper sa anunti pe careva sa trambiteze aici evenimentul
Roxi, stai cumintica, mai ai putin!
gandacel, La Multi Ani printesei!
noi am luat casuta din Selgros, poate se gaseste si in alta parte, nu stiu.
De Ilenutza mai stiti ceva?
Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
martie 2008
soanso spune:
Dordia,frumos cadou de Paste!
apropo de cadou
ce cumparati copiilor cadou de Paste ???
Camelia_daniela ,sunt convinsa ca vor mai fi accidente ,la noi e mai simplu ca e langa mine si o tot verific noaptea sa vad daca nu a facut ,dar ma gandesc ce voi face cand o mut in pat(intentionez sa-i achizitionez un patut de o pers) ce fac atunci ture nosptea prin casa sa vad daca a facut sau nu pe ia???
Noki,hmmm buna ideea cu pomisorul ,da ce te faci cand esti pe strada printre blocuri ,pe strada cu case( mie mi-e jena sa sa o pun langa gard -au astia garduri de fortareata).pe spatiul verde de langa blocul nostru am prestat,si in parc ...da cred ca asa e normal pana la urma ce sa faci.
Felicia intreba daca se tine,nu cred...adica tot repeta intruna ca vrea pisu.
ma si vad cu punguta dupa mine in caz ca face si alceva la copac.
Felicia,ms de intrebare...fac tratament pt ambele pb adica infectia urinara(iau antibiotic OLFLOXIN),pt nodulul de la tiroida iau Iodid, porma tb sa-mi refac analizele.
eu cred ca e bine ingrijita Ilinca de bunici ,miaduc aminte postarile voaste cand scriati majoritatea ca ati fost crescute de bunici.
Mada,ce mai faci??vati mutat?ce face Miruna??
Leea,voi cum sunteti (T si tu )cu sanatatea?
Lavi,tu cum mai esti cu mana?te mai doare,ai fost la medic?
Hilde ,nu ai mai scris demult peaici(nu ca eu as fi scris) da citesc ,ce mai zici de Stefan?
SOSO (20 dec 2005)
lavi02 spune:
Gandacel la multi ani Stefaniei! Ce repede a trecut un an! Sa creasca mare si sanatoasa si sa fiti in continuare o familie fericita!!!
Sper ca nu vrei sa renunti la forum din vreun motiv de suparare#350; toate ne+am simtit nebagate in seama de+a lungul vremii pe aici, de cele mai multe ori pe buna dreptate, dar asta e!
Mie mi+ar parea tare rau sa pierd o partenera de dialog ca tine!
Dordia nastere fara peripetii si bebelus sanatos!
soanso multumesc de intrebare, mana mea e tot asa usor amortite ultimele 2 degete dar nu ma doare. La doctor n+am ajuns...
miri__b spune:
Ilenutza a scris pe la"barfe". a reusit cu aerosolii ce n-au reusit medicamentekle, inclusiv antibiotice.so copii sunt bine.
miri__b spune:
hai ca am copiat mesajul Ilenutzei
"Feli- off topic- pupa mult colectia din partea noastra.sa stii ca i-am vindecat pe copii cu aerosoli in 3 zile, dupa chinuri de sapt intregi in care a tras ba unul, ba altul.E cea mai buna investitie de anul asta ! si rec. aparatul din tot sufletul.Ma oftic deoarece nu l-am luat mai de mult, dar pana acum au avut numai bronsite si viroze ..."
madau spune:
Eu va citesc zilnic dar nu reusesc deloc sa tin pasul la scris , aproape am terminat cu mutatul, cred ca joi ramanem acolo. Am avut super multa treaba, de carat, de cumparat...asa ca seara cand ajung abia daca mai am energie sa bag un ochi aici, sa fac un dus si la nani cu mine. Am o promisiune ca vineri voi avea si laptopul promis, sper sa fie asa, altfel voi trage chiulul de pe DC, net am, dar daca nu voi avea \'obictul muncii\'...cam nasol. Inutil sa va spun ca am foarte, foarte mari emotii vizavi de statul acolo, nu ma vad singura in ditai casoiul, am asa o senzatie de panica dar sper sa-mi treaca.
Vad ca gravidutele noastre Dordia si Roxi se pregatesc de intalnirea cu puiutii asa ca va urez de pe acum nastere usoara si toate cele bune!
Gandacel n-am inteles postarea ta, de ce te-ai suparat si nu mai vrei sa ne scrii? Sa-ti traiasca Stefania, sa creasca mare si sa fie cuminte.
Apropo de cumintenie...Miruna e un mic dracusor in ultimul timp, face numai traznai, nu asculta DELOC, ieri am prins-o pe bar bause jumate de cana de cafea.... cine era treaza la ora 1 noaptea..va prindeti?
I-am luat tricicleta de la BE si m-a disperat cu ea, o plimb non stop prin casa..a fost si ploaia asta nenorocita si a trebuit sa stam in casa...mi-a omorat si ultimul neuron cu cate prostii face.
In fine...cam atat despre noi pt moment...am sa va tin la curent cu noutatile...pupici multi si aveti grija de voi
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
lavi02 spune:
Eu intre timp am avut balamuc cu hotelul de la Barcelona ca nu ne-au acceptat cardul pt rezervare (s-au trezit acum, dupa o luna de la rezervare si cu o luna inainte de data sosirii). Am mai avut probleme cu cardul asta prin Spania, ne-a explicat un tip de la ING de ce, problema e la ei nu la noi, dar nu-i putem convinge.
So, cu parere de rau (ca era dragut hotelul) am ales alt hotel, tot in buricul targului, pe Rambla; e 2 stele da' barem e mai ieftin
Bineinteles ca nu prea mai gasesti locuri in momentul asta pt 15 mai
madau spor la mutari!
Ina ce mai faci, te simti bine, sper! Cum se mai simte Rachelina-bubulina?