Colectia de toamna-iarna 2005 (192)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

soanso chiar ca sunt frumoase pozele de primavara! In Cluj sunt facute? Sa va traiasca Sorana dulcica, sunteti o familie fericita!
Ce mai face nepotul cu olimpiada?

Ripley nici eu n-as pleca cu copiii in Tunisia in iulie, de fapt nici in grup de adulti nu m-as duce acolo in iulie. Doi la mana, nu stiu prea multe despre Tunisia, dar din ce m-am informat despre vecina Egipt (pt soacra-mea care de mult viseaza sa vada Egiptul si anul asta m-a delegat sa ma interesez), exista asa numita "boala turistului", o diaree f nasoala care nu trece cu medicamentele noastre obisnuite si pe care o fac nush ce procent din turisti. O colega de-a mea a facut-o, si a fost la 5* AI. In luna de miere. So, doar adulti care merg pe proprie raspundere in tari de-astea, asta-i parerea mea.

Noki eu acum imi clatesc ochii cu pozele tale din Austria, ca la momentul la care le-ai pus nu am avut dispozotie sa ma uit. Las' ca recuperez acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

lavi,mersi mult pt complimente,ai dreptate suntem o familie fericita si sper sa ramana asa pana la adanci batraneti.
pozele sunt facute in Cluj in Parcul Mare,pe lacul unde sunt ratustele vara sunt barcute cu vasle si hidrabiciclete,este terasa de vara ,multa verdeata ,parc amenajat (e frumos merita vazut)

nepotul meu pana la olimpiada mai are vreo doua saptamani ,lucreaza din greu pt ca a fost intre timp la un concurs interjudetean(5 judete) a luat mentiune dar a zis ca a fost greu...
acuma peacasa e "jale" pt ca i s-a bagat in cap ca nu merita sa invete restul materiilor din programa ci numai -,info,mate,engleza,franceza,romana.nu stiu daca e bine asa...el oricum era de 10 pe linie (cls I-VIII).

Roxi,Dordia....pregatim majoretele??? de Paste sunteti deja acasa cu ingerasii.Doamne ajuta!

. .."lauda de sine nu miroase a bine" ,hihihi Sorana a facut azi noapte pusu pe ia...pe la 1,30 de tot rasu plansu cum o schimbam eu si sotul si ia dormea.am hotarat sa nu-i mai dau body sa fie mai usor de schimbat.am uitat sa o pun aseara pe olita.

acum am alta pb ....ce fac cand se cere la pisu cand suntem pe strada,in parc??? voi cum procedati???

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Roxi, dar sotul tau nu-si poate lua concediu sa stea cu Lexi acasa cat esti in spital, daca asa te-ai simti mai linistita? Eu aveam camera foto la mine cu poze cu Maria si ma mai uitam la ele din cand in cand O sa fie bine, nu te mai agita, stai cumintica sa iasa bebe la termen. Asta daca nu doresti sa experimentezi o nastere naturala declansata cand te astepti mai putin

Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an

martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Alinush bine ai revenit!!! Sanatate maxima Amaliei!

Soso, accidente marunte cu un pishu scapat pe ea cred ca vor mai fi, oricum inceputul e promitator! Odata cu sosirea sezonului cald va fi mai usor si cu pisu cerut pe strada sau in parc, pentru ca e imbracata mai subtirel si va duceti mai "intro parte" si rezolvati problema!

Roxi, tinem pumnii! O varinata ar fi, vorba Ioanei, sa stea tati cu ea ateva zile!
Dordia, care joi ... acum joi??? Doamne, ce repede a trecut timpul!
Nastere usoara amandorura si bebei sanatosi, voiosi si mancaciosi!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Ioana , parca la tine am vazut (scuze daca comfund) ca are Maria casuta in casa din vinilin (sau ce o fi). E rezistenta cat de cat? se joaca in ea? ca ne bate gandul sa ii luam Biancai de Pate dar nu stiu daca ocupa mult loc si daca e rezistenta

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Dordia, Roxi wow, saptamana asta ne inmultim? Tinem pumnii!
BB_alinus bine ai revenit! Sanatate multa Amaliei!
Soanso pai facem. La copac. Nu stie sau nu vrea sa se tina.

vazut poze de picnic, unde ati fost?

La noi treaba merge bine, tati azi a dat deja juma de camera cu lavabila.
Din pacate, bunicii nu inteleg ca Ilinca trebuie sa doarma in patutul ei si ii ingaduie sa doarma toti la un loc. Sper sa n-o iau acasa cu n obiceiuri rele dupa aceasta saptamana de "buniceala". Dar ma bucur ca e ingrijita cum trebuie, circa 70-80% din ce le zicem noi fac. E ok, pana la urma, mai inchidem si noi ochii ca asta e viata.

Soanso tu cum te mai simti?
Miahelutat mai bei ceai verde? Eu n-am rezistat, mama, sa beau otrava aia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Mia da' de Bubamara mai stie cineva ceva!

Ce-o mai fi facand Bulucelu'!?

Da' Anda si Nichita ...

Sper ca sunt bine cu totii!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza cu frig si ploaie!

Noi avem un cucui maaare si mumos, rezultat in urma triciclarelii intre Sarah si fratele ei de potlogarii, Domnul Tzitzi. Cumiiinti copchii avem, deh...

Feli- spor la feshtit peretii! Am fost la Snagov-parc, e tare frumos acolo, dar batea vantul ffff tare, ca e peninsula.

Lavi- deci calatoresti de zor prin Viena...

Soanso- noi facem de zor la pomisor, cica-l udam. cel mai misto e cand se trezeste in mijlocul traficului ca vrea pisu, am patit si asta odata, chira in ziua de sambata, la simularea pentru summit. Am tras masina pe dreapta si am facut la un pomisor.

Gata...ma apuc in forta de temele pentru ASE.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

'neata!

Dordia, Roxi, mai aveti tare putin, sanatate multa va doresc si lasati frica deoparte, toate o sa treaca cu bine. Roxi, tu vei avea mare nevoie de tati la spital, nu vei rezista psihic fara el, oricum ar fi... Gaseste pe altcineva sa stea cu Alexia in timpul ala!

Toate bune si frumoase la noi, maine Stefania implineste un an, ocazie cu care vom puncta o noua etapa de viata, necazurile si bucuriile noastre vor ramane ale noastre... Deci... astazi va pup si va imbratisez cu drag pe toate, de maine nu voi mai scrie pe aici.

Sa fiti fericite! In avans va urez si un Paste fericit si linistit, in familiile reunite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Da de ce Gandacel, asta cu scrisul pe forum a fost ca un contract cu perioada determinata ce exprira la implinirea de catre Stefania a venerabilei varste de un an?
Ia baga-ti mintile in cap si mai povesteste-ne despre voi, ca amu vin cu paru'.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput