Colectia de toamna-iarna 2005 (192)
Raspunsuri - Pagina 11
catutza spune:
neatza!
Noki , super pozele de la picnic ! mi-a placut mult palaria lui Sarah de unde ai luat-o?
Alina , bine ai revenit in , multa sanatate si te asteptam mai des si cu vesti mai bune
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Noki_Lara spune:
Aliiiiiiinuuuuuuuus Ce bine ca te-ai reintors!!!! Sa te puna pacatul sa dispari iar ca stim noi cine in ceata, ca sa vezi ce primesti! Sanatate multa!
Delia, ce fac floricelele? Au reinflorit?
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Noki_Lara spune:
Catutza, ma gandeam io ca tu vei fi mare amatoare de poze!Palaria e de la Miniblu, am dat mult pe ea, dra e cu protectie UV si cu siret la spate. Cred ca o s-o amortizam inclusiv la anul!
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
ioana_77 spune:
va vine sa credeti ca al meu ficior face 6 luni acusica si inca coliceste? De aseara l-am trecut pe Debridat, sa vad cum i-o fi, sper sa nu-mi fi pus prea mari sperante.
Noki, ce faine planuri de vacanta, muncesti mai cu spor la servici stiind ce te-asteapta
Inutza, sanatate multa la Pufoasa. EU, una, sunt de-acord cu dr nostru de familie, pediatru cu experienta de vreo 40 de ani, care a spus ca daca ar fi dupa el, ar recomanda mersul la gradi dupa 4 ani. E drept ca si-atunci se imbolnavestc, dar organismul e mai dezvoltat si altfel face fata la boli. Pe de alta parte, pe tine te-ar ajuta mult cresa/gradi cand o sa vina al doilea bb. Din cauza asta si eu am inscris-o pe Maria la gradi de la toamna. Ma gandesc ca i s-o fi urat si ei de stat numai cu mine si bebe, mai ales ca toata ziua vrea la copii si mi se pare normal la varsta ei.
pauza 2 de plans stefanel
Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
martie 2008
roxisialexia spune:
buna fetelor!
am trebaluit ieri de m-a luat .
am fost azi la doctor si a vrut sa ma opreasca la spital ca trebuie musai sa stau numai in pat, copilul are capul deja fff jos si ca de aceea am durerile si nu trebuie sa fac efort.
ce ma nelinsteste este faptul ca vrea sa ma internez cu 2 zile inainte de operatie pentru analize, pe care cica nu le pot face altfel si mai trebuie sa fac niste injectii.
ma tot gandesc cum sa procedez, zau daca pot sa stau fara lexi atatea zile si mama cu ea non stop 6 zile
copilul meu este foarte nervos si agitat dupa ce sta la mama, uff .
m-a ingrijorat doctorita ba nu vedea capul copilului, apoi nu se vedea cum este asezat ..inima a trebuiit sa imi puna aparatul acela pentru bataile inimioarei.
Fetelor mi-e frica, groaza...si vrea sa se termine totul cu bine, daca stau 2 nopti in spital inainte de nastere ma apuca depresia sigur.
iar ma doare burta, merg sa ma intind.
ma scuzati pentru scris, revin cand ma simt mai bine.
pupi
alina sanatate multaaa!!!! micutei frumoase.
Roxana, Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
si BUBU
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
dordia2000 spune:
BUna Colectie!!!
Nu am reusit sa citesc tot din urma insa...va multumesc mult pt. gandurile voastre...si sper ca mamaitza mea...e fericita acolo unde este ca merita din plin. Au fost zile grele, inca mai sunt, ma gandesc la ea mereu...si imi vine sa urlu de durere dar...ma abtin din cauza de burtica, mama care si ea se abtine sa nu ne facem rau una celeilalte.
In fine...o sa treaca si o sa ramana amintirile minunate pe care le avem...si un inger in plus care sa ne protejeze.
Dormitul...Stefan doarme singurel in pat de o persoana fara aparatori de cand ne-am mutat. Biberonul de seara este nelipsit, iar lapranz doarme fara biberon. De multe ori cu ceva jucarii in jur.
Vorbitul ... vorbeste destul de bine si clar, il spune pe "r" de la inceput dar in anumite cuvinte...nu in toate, in rest mai poceste f. putine cuvinte.
Mai vreau sa va urez sanatate muuulta tuturor bolnaviorilor colectiei, si insanatosire grabnica.
Roxi ai grija de tine ca esti la final si...acuma nu merita sa faci efort.
Eu ma voi interna miercuri pt analize iar joi....scoatem flacaul la lumina. Speram sa fie totul bine...ca tare teama imi e de data asta. Tb sa imi fac boccelutza...si sa pregatesc patutul lui bb si...in rest o curatenie mica si gata. Abia astept sa vin cu bb acasa si sa il iubim cu Stefan care e mort dupa burtica si abia astepta sa iasa bb si sa mergem la plimbare. Speram sa nu il apuce gelozia intre timp.
Gata ca...tb sa merg sa ii dau sa pape lui Stefan ca la pranz a fost in greva.
Diana 36+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
bb_alinus spune:
Pup fetele pt primire!
Vad ca vorbiti de vacanta, o sa studiez problema:))
Noki te . Faine poze la gratar, mi-ai facut pofta o sa organizez si eu unul sambata, la mine in gradina....daca nu ploua of course.
Dordia condoleante, am rasfoit putin in urma sa vad ce s-a intamplat...sa se odihneasca in pace. Iar tu sa fii tare acum pe ultima suta de metri! Mey dar sa iti spun ca mi-a inghetat inima in mine cand ai scris in ultimul mesaj ca ...Stefan e mort...si atat. Zau, mi s-a facut rau!!! La modul serios poate poti sa completezi putin fraza ca se interpreteaza!
Roxiut poate te coordonezi cu Dordia sa nasteti impreuna :)). Tin pumnii si te rog nu te mai agita ca stai departe de Alexia, concentreaza-te pe bebe care are nevoie de toata atentia, Alexutza e mare acum si se adapteaza!
maria_alexia spune:
Wow, ce zi plina de surprize pe-aici!
Alinush, bine ai revenit! Si - vorba lui Noki - sa nu mai indraznesti sa pleci! Hai ca mai aveti putin si o sa treceti si de boala, de-abia astept sa ne mai povestesti cum va mai distrati voi pe-acolo.
Noki, super pozele, superbe fetele si cavalerul
Roxi si Dordia, deja saptamana asta se anunta baietii vostri? Sa fie sanatosi iar voi sa va refaceti cat mai repede!
Va inteleg perfect temerile, fix asa eram si eu inainte de marele moment. Dar o sa vedeti ca o sa fie bine, puii mari deja inteleg ce se intampla si o sa va astepte cuminti acasa, o sa fie vrajiti de bebe mic si o sa-l iubeasca mult, iar voi o sa treceti mult mai usor peste experienta nasterii a doua oara
Maria, Cristian si Ana Alexandra
catutza spune:
Roxana , si eu tot cu 2 zile inaintem-am internat, tot asa pentru analize si sa ma tina sub supraveghere...bine dar eu am nascut la 40+1. te si tin pumnii sa fie bine!
Diana , nastere usoara! mai ai putin rau si tu cateva zile...
Alina , ce a-ti gatit azi? sau a-ti facut cumparaturi ?
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
lavi02 spune:
Hello,
bb_alinis ce ma bucur ca ai revenit in colectie
N-am apucat sa-ti raspund la mail. I will.
Dez-varicelizare rapida Amaliei scumpe!
Ripley noi am fost la Albena cu Nati de 8 luni neimplinite si ne-am simtit f bine, n-au fost probleme. Daca D.F. se imbolnaveste careva evita sa mergi la doctor: au mers altii de pe forum, au platit 100 EUR consultatia si s-au intors cu aceleasi recomandari pe care le-ar fi ghicit si singuri. Asigura-te cu medicamente la tine (pt urgente exista farmacie in Albena, cel putin una in apropierea hotelului Ralitza superior). In caz de probleme sa ai si numarul de telefon al pediatrei la tine.
Cu pranzul rezolvam f simplu: ne asezam la masa, comandam si apoi ii dadeam Nataliei borcanasul. Cu burtica plina ori adormea, ori statea cuminte. Cu silfida-Silvia era mai complicat: la pranz isi comanda dupa poza si apoi nu (prea) manca, iar la md si cina bufet suedez (am avut demipensiune) isi umplea farfuria cu diverse care ii faceau cu ochiul si apoi bineinteles nu manca mai nimic.
Noki faine poze!
Roxi las-o incolo de tarsha de internare, asta este, nu e recomandabila nasterea acasa, in special prin cezariana!
Alexuta va supravietui, mama ta la fel!
Nastere usoara si stai cuminte!!!