Colectia de toamna-iarna 2005 (192)
Raspunsuri - Pagina 10
catutza spune:
Lavi si Meems , cu intarziere LA MULTI ANI!!! sotilor
Camy , cu ce ai venit de la Buzau? cu prietena ta? Am vazut pozele cu Daria- e o scumpa si o vesela
Roxana , nu stai deloc cuminte acasa, in ritmul asta nasti saptamana viitoare sa va fie de bine cumparaturile!vreau sa vad poze cu mobila
La noi bate vantul azi si e racoare, sper sa nu ploua...
Delia , multa sanatate la floricele ! cum se mai simt azi?
Ina , tu ce faci, cum te mai simti, si tu mai ai asa de putin....e gata camera pentru bebe2?
Diana , tu ce faci, cum te simti? ai nascut?
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
joy04 spune:
neata.
doarme un pic Alex, Vlad este afara cu Cristi.
BIC Cristi are numai profesionala. de ce? pt ca parintii lui "l-au dat" sa faca profesionala de prelucrator prin aschiere. nu a contat ce-i placea lui, chiar daca a fost un copil bolnav (are amintiri sumbre despre spitalul Fundeni unde statea cu saptamanile si plangea la geam vazand trenul care stia el ca duce la Constanta - ca ei acolo locuiau) nu l-au indrumat spre ceva mai usor. ca sa numai zic ca lui nu-i placea scoala si pt ca era ff inchis in el, nu comunica, era un singuratic si abia astepta sa ajunga acasa.
asa ca...sunt f mici sansele sa gaseasca un job bine platit si cu munca relativ usoara cum era aici.
cand s0a angajat in firma el HABAR nu avea de instalatii. dar a invatat f repede, a muncit pe branci si a ajuns sa stea la costum si cravata pt ca merita.
i s-a propus si alte job-uri in cadrul firmei cu respunderi mai mari si salariu mai mare dar nu a vrut. ii placea in departamentul respectiv si nu-l tenta avansarea sau altceva.
DAR, s-a luat in gura cu cine nu trebuia - in speta cu sefii - de-a lungul timpului si uite ca acum il trimite la munca mai de jos, unde sef i-ai fi unul cu care nu se sufera, nu se inghite.
asadar, este nevoit sa plece.
so, a gasit de munca, dar in exact cealalta parte a orasului, cu bani ceva mai putin decat aici, cu munca mai multa, cu program mai naspa.
de aici si supararea mea. si credeti-ma ca-s neagra de suparare. ma oftic mai ales cand stiu ca a muncit atat si are 10 ani in firma. cand stiu ca i-am zis de atatea ori sa lase gura mai mica si zicea ca nu are ce-i face. ca i-am zis de atatea ori sa se inscrie la liceu, sa-l termine si zicea ca mai bine trage de lize decat sa mearga la scoala - si s-ar fi dus sambata, duminica din cand in cand, sa faca si el o prezenta acolo, ca doar facea la FF.
ca i-am zis de atatea ori sa mearga la dr ca-l doare ffff rau mijlocul, abia sta mai mult in picioare, nu se paote apleca. si nu a vrut ca a zis ca nu are nici pe dracu. acum i-ar fi prins bine sa duca o adeverinta ca nu are voie sa care, sa ridice sa stea in picioare.
si-s suparata ca-i va fi lui rau. ca sa se duca 9.5 ore/zi la serviciu si sa faca alte 2.5 ore pe drum dus-intors cand aici facea 20 minute.....cand eu ma gandesc cum o sa facem cu copii de la anul cand ma intorc eu la servici...
cand ma gandesc ca 3/4 din salariul lui s-a dus pe intretinere si rate si mai ramane un kk-tel din bani...
si mai ales ma omoara ca nu vorbeste. daca deschid subiectul zice clar ca ce-i treaba mea asta? ca sa-l las in pace.
si as vrea tare mult sa-i spun ce gandesc si ce cred ca asa-i normal. zic eu.
ma duc sa reincerc sa-l adorm pe Alex ca stau cu el in brate de la primele cateva randuri ale mesajului si deja mai am putin si-l scap asa se framanta.
tuseste pana se inroseste si nu poate dormi. mucii nu-i mai trec...de rupt din piept nu rupe, ii dau acum ambroxol.
Vlad mi-a facut ieri dimineata 38.7 a cedat super usor la nurofen, azi dimineata avea iara capusorul cam cald, i-am dat iara nurofen si este ok acum. sper sa nu inceapa nimic ca eu pe 24.04 am examenul de carnet si nu am terminat de citit macar.
LEEA ca m-am tot gandit la tine. i-am dat lui Vlad la recomandare dr PLANTABEN este un laxativ la pliculete cu praf efervescent de plante. si i-a mers bine, adica facea 4-5 kk pe zi si cam moale. si nu apucasem sa-i dau de 2 ori pe zi cum zise dr ci numai cate un piculet 2 zile. nu i-am mai dat cateva zile si acum iara s-a constipat.
innebunesc!. asta dupa ce am stat cu batu'n fund ca ajungem la irigoscopie - sau cum s'o zice - ca zise dr ca daca nu da roade tratamentul asta ne paste. sper sa nu ajungem acolo!!
Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)
camelia_daniela spune:
Of, Joy draga, imi pare rau sa aud ca aveti atatea probleme! Sanatate multa puiutilor, Vlad si Alex! Pentru Cristi multa bafta si fruntea sus ... tinem pumnii sa fie totul bine si de aici traseul lui profesional sa fie doar ascendent!
Cata, da am venit impreuna cu prietena mea in Buzau! Multumim de compliment!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
soanso spune:
ne-am intors din parc...foarte frumos a fost azi afara...o zi de primavara adevarata!
am facut si cateva poze ...
http://good-times.webshots.com/photo/2279113170101878452vaJRWv
Roxisialexia,"mi-am strigat fericirea" cum ai zis tu dar sincer nu ma asteptam sa scapam asa usor de Pampers,cand alti copilasi stateau la olita a mea nici nu vroia sa auda,am vb si cu pediatrul ei si m-a sfatuit sa astept...am lasat-o in casa fara ,a facut pe ia de n ori pe covor,dupa coltar ,o schimbam de fiecare data si o puneam zilnic pe olita chiar daca nu facea nimik.a inceput porma sa ceara olita si o perioada ii puneam doar afara si noaptea ,acum nu mai avem pt ca se cere iar noaptea nu face .
camelia_daniela,am vazut pozele voastre cu Dariuca zambareata,mi-au placut foarte mult ,e un copil vesel si fericit!sa-ti aduca numai bucurii si zambete.
Joy04,imi pare rau ca aveti asfel de probleme,eu cred ca e mai bine sa-l lasi sa decida singur,iti spun asta pt ca eu asa am procedat si bine am facut!firma la care au mers in vara mai multi colegi de-ai sotului si unde era foarte tentat sa accepte o oferta a dat kics .acum ii pare bine ca a ramas.la privat e mult de munca si din pacate avanseaza doar cei cu "pile".
o baita cu spume si s-a dus weekendul...vai ce repede trece...
SOSO (20 dec 2005)
Noki_Lara spune:
Mneatza!
Sarah nu a mancat azi noapte decat de 2 ori cate un bibe de laptic, la 0.45 si 5.45, deci sunt atat de fresh.....
Ripley- pai si io tot AI am, ca nu am cum sa plec sa astept dupa mancaruri pe la terase... Dar si io zic ca in cazul vostru e mai potrivita Albena, ca e mai aproape. De ce nu te opresti pe la Bucuresti sau in zona si apoi s-o iei pe autostrada soarelui, nu pe drumul vechi...mi s epare mai usor de ajus pe acolo.
Joy- nasoala periada aveti. VEzi ca picaturile Ambroxol se dau la tuse PRODUCTIVA, nu seaca si care nu rupe. Pentru secaturi noi luam mereu Paxeladine. Sanatate multa!
Roxi- da, vreau in ambele vacante cu Sarah mica si rautza. Deh, sunt masochista de felul meu, ma stii.
Cami- ce mumoasa e zambareata-sefa!!!
Soanso- felicitari pentru "adioa pampers". Noi mai avem doar la nanai, ca dupa 2 bibe de lapte full, face la pishiiiiiii noaptea....
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
camelia_daniela spune:
Neatza!
Soso, super pozele voastre de primavara! Felicitari pentru renuntarea definitiva la pampers!
Miri, abia amu' am vazut si eu postarea ta ! Nu mi-am dat seana, chiar am avut in cap sa te sun (fara sa citesc postarea), dar ma gandeam sa nu te deranjez! Data viitoare cand ajung in Bucuresti!
Ripley, ce fac floricelele???
Corap, sper ca si puiutii tai sunt mai bine?
Uitati noile sandalute de care nu se poate dezlipi Dariuca! Cred ca le-ar purta si in somn
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
Noki_Lara spune:
Ieri am fost la un super-gratar. Aveti in contul comun invitatie catre poze.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Madutza10 spune:
Neata!!
Mi-e tare dor de Colectie dar nu mai pot face fata ...copilul meu s-a ,,tampit'' mai rau decat era ,ieri am ajuns la Grigore cu un mare cucui in ceafa ,i-au facut radiografie ,noroc ca nu e nimic grav ,a cazut de pe scaunul din bucatarie ,nu are stare o secunda ,e un nebun si jumatate .
Am scapat definitiv de pampers ,asta la initiativa lui ,mie sincer nu prea-mi convine ,desi ii puneam noaptea ,ma trezea sa faca la olita ,deci nu mai voia in pampers si pace ,cand era somnul mai dulce ,fi'miu tragea de mine sa aduc olita ,asa ca adios pampersi !
Nu-l mai pot tine in casa o secunda ,cum se trezeste tipa ca vrea afara ,ne intoasrcem doar inainte de somn ,papam si ne culcam iar cind se trezeste din nou afara ,nu mai am timp sa fac nimicimn casa .
Multa sanatate tuturor si gravdutelor sarcina /nastere usoara !!!
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )
bb_alinus spune:
Draga colectie!
Remember us?
Mi-e tare dor de voi, tot vreau sa intru sa va spun dar nu mai apuc.
Insa azi missa se rasfata cu un somn de zile mari, e aproape 11 si ea tot doarme, iar eu ca atare sunt tot in pijama, in asteptare!
Am mai vorbit cu cateva fete pe mess, nu cred insa ca voi reusi sa recuperez ceva din ce ati scris, sper insa sa pot intra mai des....
Noi suntem "bine" chiar "excelent" as spune, miss are varicela deci de o saptamana facem naveta living-gradina -living, de mi-a iesit pe nas cate "picnicuri" am facut, cat m-am cocosat in cabana de plastic a missei, cat ne-am jucat de-a bucataria, piatza, supermarket, papusareli, etc dar totul merge spre "bine", eu m-am captusit cu o raceala superba - asa, de atata stat in casa - deci sper ca dupa saptamana asta sa reusesc sa imi dezmortesc creierul:)). Sa ma vedeti seara cand vine Phil de la servici cum imi iau sacosica si ma duc sa dau iama in supermarket, singurul magazin care mai e deschis la ora aia.
Acum serios, nu avem nimic grav, doar boli "copilaresti", o sa treaca si sper sa profitam si noi de primavara frumoasa care a venit si aici. Mai avem cred vreo 2-3 zile de buboseli, vineri cred ca o duc la cresa!
Voila, voila cateva actualitati despre noi, ma duc sa vad missa ca deja exagereaza cu somnul!
Ina am aflat si eu zilele astea vestea de veste, ti-am scris email sper ca l-ai primit!!
Pupam colectia!
ioana_77 spune:
helou, lume!!
Ripley, bravos pt biletele comandate si eu te incurajez la maxim, o sa fie ffff bine. Nu te mai stresa inutil, intr-adevar e lung drumul, dar cu ceva opriri il dovediti. Nu o sa regretati o secunda ca mergeti la bulgari, noi am fost f impresionati de diferenta fata de litoralul nostru. Pt Maria a fost prima data cand a mancat in-afara casei si nu a patit nimik, ceea ce m-as fi indoit ca s-ar fi intamplat la noi. In Albena am inteles ca e f multa verdeata, spre deosebire de Nisipuri, unde noi am cam suferit pe tema asta.
Alinush, bine-ai revenit si insanatosire rapida.
Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
martie 2008