YVES ROCHER (3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Lilina, ce nuanta ai luat la fondul de ten? Stii cumva care e cea mai deschisa dintre ele?

In magazin nu pot merge fiindca nu locuiesc in Bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

monica70, eu primesc regulat cataloagele prin posta sau odata cu comanda

fondul de ten era cel mai inchis, dar eram cam prea inchis pt.mine
acum vreau sa imi iau altul si nu stiu de care

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Eu am luat sampon antimatreata dar nu merge la noi.Mi-a facut rani in cap.
Catalogul cu cescutele de unde il aveti?Vreau sa primesc si eu cataloage prin posta.
Parfumul Comme une Evidence ,cum e ,isi mentine mirosul?Eu am cele trei mini apa de parfum ,miros bine toate dar nu tine f.mult .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Diseara ma duc sa ridic si eu coletul de la posta comanda facuta inainte de paste. pe aviz scrie ca are 2 kg si ceva..ups...sa vad cum sunt produsele...

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Am cumparat de la ei de curand batonul anticearcan datr si iluminator. Sunt foaaaarte multumita!

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

F multumita de ce am primit. produsele sunt bestiale..gelurile de dush si antiperspirantele. Am primit cadouri..un port-ruj cu oglinda, si un set de 2 bratari una de perle si una de strasuri f dragutze si un set de 3 mostre....parfumul IRIS NOIR, o crema active sensitive si una serum vegetal-ovalessence. plus setul de cescute care este micutz dar f simpatic-numai bun pentru musafiri...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Si eu am fost multumita de produse.
Azi am avut insa o surpriza neplacuta cand m-am trezit ca sunt obligata sa platesc produsul la valoarea intreaga, fara reducerea din catalog. E drept ca mai primesti 1+1 gratis la orice produs, dar in loc sa primesc 2 creme pentru care voi plati 100 lei as fi preferat sa primesc 2 produse diferite.

Dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

dariela nu prea inteleg cum adica sa platesti tot produsul /?? nu era cu reducere ??? daca era la rubrica 1+1 iti iese mult mai ieftin

si eu trebe sa merg la posta dupa pachet , pus in 24 apr., sa vedem , va scriu impresii

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 15,5 kg, mai am 4.5 kg pana la targhet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

andanii - Primesti 1+1 gratis, dar la pretul intreg de catalog fara nicio reducere. Bine per total e mai ieftin dar pe mine pur si simplu nu ma interesau 2 produse de acelasi fel! Pentru ca o crema imi trebuia neaparat m-am ales cu 2 creme renuntand astfel la un alt produs .

Dariela

Mergi la inceput

Cum sunt ojele de la ei? rezista?
Samponul antimatreata are efect?
M-ar tenta sa comand...si vreau pareri!

Mergi la inceput