YVES ROCHER (3)
Raspunsuri - Pagina 3
mcm spune:
Am primit si eu produsele comandate la de Yves Rocher, la mine au ajuns chiar foarte rapid - mai putin de o saptamana, imi era teama ca nu mai gasesc coletul la posta pentru ca am plecat din localitate.
Am primit cadou gentutele roz, o crema de maini cu efect de lifting si inca una foarte mica pentru ten.
Foarte dezamagita de cadoul "gentute" - una este rupta in 2 locuri.
saftoiu_gina spune:
Gentutele care le-am primit eu sunt bune ,crema de maini lifting imi place f. mult,cremele de fata nu mi se potrivesc si imi pare rau ,din cauza ca eu am tenul cam dificil.Incerc cate o crema si ma fac numai pete,de la ce nu stiu .
Ce produse sunt in catalogul cu oferta de primavara? Eu am un catalog de cand am facut comanda acum doua luni si nu sunt multumita de el.Poate cineva sa ii faca o poza?
lilina spune:
io mai intru
astept si eu o comandutza: o crema de corp lifting (cea rosie), un lac brilliant si inca ceva, uite, nici nu mai stiu ce comand
din catalogul cu cestile de cafea cadou si inca ceva cadouri surpriza
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe
monica70 spune:
Si io mai intru,dar mai mult citesc ...
Eu am luat gel de dush si sapun lichid care-s faine, la fel crema aia de maini si gentile roz - primite cadou. Mi-am mai luat si parfumul "Come une evidence" - si asta imi place.De sampoane ,ce stiti ,cum sunt?
MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
mira_m spune:
Fetelor, voi ati luat de la ei fond de ten? In catalog mi se par cam inchise, iar eu am nevoie de ceva f deschis spre roziu, fiindca am tenul alb.
lilina spune:
fond de ten am luat eu, e super buna, unul cu pompita de la yria cred
intr-adevar sunt inchise, dar mai bine mergi in magazin sa le testezi
sampoanele sunt bune, mi-am luat eu din toate
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe
monica70 spune:
LILINA mersi,deci pun pe lista si sampoane la comanda urmatoare.Eu nu am catalogul cu cescutele,tot de ala cu gentile roz dau De unde ati facut rost de el?
MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
andanii spune:
fetelor am comandat pe 24 aprilie si azi 9 mai mi-a venit mesaj pe telefon ca ieri 8 mai mi-au expediat pachetele .... la doua saptamani , va dati seama ???? probabil ca totul depinde de produsele aflate pe stoc
sunt bucuroasa , abia astept sa merg la posta dupa pachete
am si eu parfumul come evidence .. e super , si sampoanele sunt foarte faine , cremele de fata si de ochi, am incercat deja destule toate mi se par super , eu una sunt super incantata de totul de le ai , creme de corp am , geluri de dush, rimel (cel primit cadou) ultima inovatie e fff fain
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
kg mele