YVES ROCHER (3)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tatiana83 spune:

Buna fetelor!

Si eu am auzit ca sunt bune produsele YR, insa parca stiu ca pt fata nu au creme cu factor de protectie solara.Voi ce stiti?
Eu am cuperoza, si trebuie neaparat sa folosesc pt zi crema cu FPS minim 15.
Nu mai sunt multumita de cremele din farmacii...si as vrea sa schimb gama de produse.Doar pt ochi am sa folosesc Clinique (ca am niste cearcane groaznice), insa pt fata, corp as vrea mult sa incerc YR.

Va multumesc frumos!

Tatiana, mimica de bebe Luca 12.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaru spune:

dorsilia daca ai magazin in oras eu iti sugerez sa mergi acolo si sa iti alegi rujul, retine gama si denumirea culorii daca se poate cel mai bine ar fi codul si o sa iti spun din ce oferta si la ce pret il poti comanda.

esantioane pentru ruj nu o sa-ti trimita, am solicitat si eu si nu au.

mcm comenzile din oferte ajung la timp mai ales daca sunt facute telefonic. sansa de a fi lipsa un produs este mica mai ales ca operatoarea te anunta daca acel produs nu mai e pe stoc.
reducerile care le vezi pe site sunt valabile numai pentru magazin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

tatiana sunt foarte bune cremele de la ei dar intr-adevar nu scrie pe nici una factorul de protectie, s-ar putea sa ai dreptate ca nici in descrierea produsului nu scrie asa ceva

oanaru si eu am porocedat la fel , merg la magazin si ma uit la nuante si apoi le comanda la telfon si primesc si cadou ... de ex am comandat un sampon si am primit pentru comanda rapida de produce un parfum Yria, destul de mare valoarea cadoului

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

kg mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Astazi am facut prima comanda, au zis ca ajunge in trei saptamani, sper sa fie asa cum au zis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Fetele stiti cumva cit sunt de mari cescutele de cafea care il dau cadou in catalogul de primavara???

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

anymoni nu am vazut cestile de cafea , nici macar catalog cu ele

am primit pachetul ieri , defapt avizul mi-a venit luni ... comanda pusa pe 4 aprilie mi-a venit in 21 aprilie , destul de repede , inainte de 3 saptamani ... totul e ok, cadou surpriza o crema celulitica si rimelul extreme care e superrrrrr

am primit alta oferta cu gentutele rosii , crema inositol ...

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

kg mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Buna fetelor,

Azi am ridicat si eu prima comanda de la YR, fond de ten, super, cremos, si crema zero defecte pe care o sa o incerc deseara. Am primit comanda in 2 saptamani si cadou au fost gentutele roz si o crema de maini cu efect lifting. Comanda am facut-o la telefon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaru spune:

anymony eu zic ca sunt foarte mici. uita-te la pliantul in care sunt prezentate sa le vezi in raport cu mana (este o foto in care se vede).

oferta cu gentutzele rosii si cadoul surpriza am primit-o si eu , dar ion alta limba . stie cineva care este cadou surpriza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

La asta ma uitam si eu ca sunt mici...dar ma gindeam ca poate le are cineva si imi spune exact...sa nu fie iluzie optica

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laptik spune:

sunt cesti, nu cani. cat de mari pot fi? cat niste cesti de cafea. ne-am obisnuit sa bem cafea la kilogram. cescutzele in set sunt fff dragute, eu le-am primit. perfecte pentru musafiri, care vin in numar rezonabil.
produsele rocher sunt fff bune, naturale, alternativa perfecta la porcariile pline de chimicale si scumpe gen l'Oreal, Garnier etc...
nu e vb de cescute, ca nu pt asta comanzi ceva. ci pentru ca produsele merita. seturi de vase, cesti si altele, se gasesc la magazin, nu trebuie o comanda de 50 ca sa le obtii.

Mergi la inceput