YVES ROCHER (3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomari spune:

Buna fetelor,

De 2 ani folosesc produsele lor si sunt foarte multumita de ele (Evidence, Yria, Ming Shu iar ptr barbati apa de toaleta Hoggar e deosebita); cosmeticele de asemenea sunt de calitate f buna. Ptr picioare folosesc "uleiul dupa epilare" indiferent de anotimp avand pielea f uscata.
La ultima c-da am primit catalogul cu o poseta cream gratuit la c-da in val de min 90 ron. Imi spuneti va rog daca au aparut alte oferte?
De obicei comenzile le fac telefonic ptr ca prin posta poti avea surpriza sa nu ajunga in timp util, de aici si intarzierile.

Tonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

dariela cand e 1+1 asa e , fara reducere , e luat pretul intreg al produsului , ar trebui sa faci comanda din oferta care nu e 1+1 , sincer in general eu caut 1+1, mi se par mult mai ok la pret astfel

anemony mie imi tin ojele de la ei chiar f bine, sampoanele sunt super chiar si cel pentru matreata

tomari am oferta cu setul de gentute rosii, szi oferta cu Lipophenool , chestia verde in tub pentru celulita .. si mai am oferte

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 15,5 kg, mai am 4.5 kg pana la targhet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Si in catalogul care l-am primit ieri e tot oferta cu crema anticelulitica gratis la comanda rapida-ce inteleg ei prin asta???, si poseta creme la o comanda peste 90 ron. mai e o oferta cu gentutele roz si un cadou pt tine si o prietena...

merci fetele de lamuriri..va pup

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Oferta cu gentutele "ptr prietena si ptr tine cadou" este in cazul in care introduci o noua pers in retea care sa confirme telefonic cu datele personale sau cu c-da prin formularul specific acesteia si iti poti alege un cadou din cele prezentate. Gentutele vor fi primite cred de pers care accepta sa intre in baza lor de date. Sunt f practice si utile; eu le-am dat cadou unei prietene coafeza care a fost f incantata de ele.

Tonia

Mergi la inceput

Anymonys comanda rapida este prin telefon; la c-da de 90 ron ai geanta +cadoul (cred ca set de cesti de cafea) ptr ca depasesti 50 ron iar la 110 ron nu platesti taxe postale.
Mie nu mi-a sosit oferta completa. Ramane sa ma lamuresc la tel cu ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Bun si daca comanda rapida e prin telefon atunci de ce trebuie sa lipesc stikerul ala pt crema anticelulitica pe comanda????

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Azi am primit prin posta un catalog .Oferta este cu un prosop de baie la o com de 50 ron si la o com de minim99 ron o geanta de vara (din material textil).Inca nu am vizionat tot catalogul .

Nu mai e nimeni interesat de produse YR ? A facut cineva comanda la din catalogul acesta ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

eu am facut comanda din catalogul cu cescutele de cafea
sunt super misto, micute, dar cochete, au venit ambalate intr-o cutie speciala, nu s-au spart

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Gina, si eu am primit aceeasi oferta, cu prosopul cadou si geanta de plaja ...

Eu am comandat o singura data de la ei si de-atunci tot imi trimit oferte prin posta ...

Sincera sa fiu n-am fost prea incantata de ce-am comandat ... Mi-am luat un gel de dus cu floare de lotus, un sampon de volum, un demachiant pt ten sensibil si nu mai stiu ce ... Produsele mi s-au parut cam scumpe si cam mici cantitativ ... Celebra crema cu Arnica la 9.99 lei nu mi-a placut deloc, este foarte apoasa si nu hraneste deloc mainile, am avut creme la jumatate de pret care erau mai bune ... Deodorantul cu bila cu Hamamelis este de fapt antiperspirant si contine bine mersi aluminiu, si mai costa si 9.99 lei, in timp ce preturile pe piata sunt undeva sub 8 lei (ma refer la Nivea si Dove, de care mi-am luat acum, nu mai vorbesc de Avoane, care sunt pe la 5-6 lei); calitatea e cam aceeasi. Demachiantul pt ten sensibil e ok, dar cam scump; la fel spuma pt ras pt barbati.
Setul de 3 genti pe care l-am primit cadou la inscriere e oribil, o combinatie de roz-mov intens cu maro (???), in timp ce pe pliant aparea cu bleumarin. Maretul cadou promis in valoare de 35 de lei a fost o crema de maini destul de inofensiva, mica si aia. Completul set de mostre pe care se laudau ca-l primesc cu comanda a fost format din cateva pliculete de creme si niste servetele parfumate cu aromele parfumurilor, nici macar nu au fost fiole tip mostra cum se obisnuieste; adica desfac servetelul si-l folosesc odata, nu pot folosi mostra ca pe un parfum 2-3 zile, ca sa vad cum se simte ...

Una peste alta, nu pot sa spun ca m-au impresionat prea mult, ba dimpotriva, am fost tare dezamagita ... Plus ca modifica plafonul de la care ai transportul gratuit ...

Boghi

poze Gongutza
www.arta-goblenul.forumgratis.ro" target="_blank">hai sa discutam despre goblenuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Bogdnai hmmm cam asa e si eu am primit la fel cadouri in valoare de 35 ron care cred ca nici nu valorau atat, daaaar te atrage altfel ,probabil daca te obisnuiesti cu produsele lor nu mai conteaza ca dai mult pe cantitate mica .
Eu am luat printre altele gelul curatitor calmille care e super bun si la un pret bun cu reducere de 30% iar in oferta asta pretul e de 17 si ceva ron ,pret intreg ,si are 200ml.
Mie imi place prosopul si deasemeni si geanta de plaja ,or fi de caitate oare? Bbc curat?
Ma mai gandesc sa vad daca comand ceva ,aaa si am primit acum si un pliculet cu o noua crema Forta + parca ,s-ar putea sa fie buna dar daca iti trimite asa putin nici nu iti dai seama bine.

Mergi la inceput