Strumfi de iulie-august 2007 (73)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

LA MULTI ANI CRISTINA !

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Am revenit.
Mi-am salvat si eu traducerea lorinei careia ii multumesc mult . Felicitari si strumfitei pt primi pasi. E fata mare.
Am vazut multe poze tare frumoase. Am revazut si gradina alinei si iar m-am gandit ca ar trebui sa ne facem si njoi casa ca acum avem o bvucatica de panant. Vreo 500 m dar e suficient. Aseara am fost cu copiii la nasi care stau la casa si tare frumos o fost. Au amenajat un mic spatiu pt copii.
O sa incerc sa incarc si eu pozele.
Nu stiu cum se descurca mamicile cu mai multi puiuti dar eu sincer nu mai am timp de nimic. Nici la stiri nu mai apuc sa ma uit.

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza si de la noi!lori din cate stiu eu mucigaiu nu e bun ,insa sa nu fie in camera in care e bebe permanent. asa ca umbla si ea pe acolo, nu cred ca are asa importanta majora.sugereaza-i socrelei sa dea cu clor sau cu SAVO.
daca andrei a avut 37.6 temperatura masurata in fundeatza, asta ce inseamna? are sau nu febra? parca in fund e mai mare cu 5 liniutze, nu? asa ca ar fi 37.1, deci?????????????

Mihaela
cine n*are "restantza" n*are prestantza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Karliiiiiiiiiiiii! Karliiiiiiiii!

Alina.a, nu fii suparici. Pupici!

Dana, i-a mai lasa tu barfa si hai cu noi.

Azi ce mai papa bebeii vostrii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata fetelor,

Oana multumim de cafea!!!
Si noi am avut o noapte agitata din cauza dintilor ii ies 2 in acelasi timp.
Lia e normal ca Una fata desteapta ce e sa bea bine din canuta. Si C. prefera cana sau paharul normal. Eu ii dau cana cu cioc doar noaptea cand e adormita.
In legatura cu laptele de vaca aici se da de la 6 luni (nu se inlocuieste sanul cu laptele de vaca). Mie mi s-a recomandat sa ii dau dupa masa ca si apa. Dar sa nu il dau in biberon ci in cana. Lui C. nu i-a placut mult la inceput. Inca prefera tzatzica.
Cristina 26 e normal sa iti scada productia de lapte dar sunt sigura a o sa ai suficient pana la 1 an. Bea ceai de stimulare.
C. se chinuie cu dintisorii. Ma urmareste prin casa si ma trage de pantaloni sa o iau in brate. Nu vrea sa se joace singura mai mult de 10 minute. Eu nu reusesc sa fac mai nimic. Stau dupa ea mereu. Oare e gresit sa nu o las sa planga deloc? Eu o i-au in brate mereu cand imi cere. Nu o las sa planga, las totul balta ca sa o conslolez sau sa ma joc cu ea.
Nu stiu ce sa mai inventez ca se plictiseste repede si v rea mereu ceva nou.
Va las aici un video:
http://video.google.com/videoplay?docid=6412881394622499447&hl=en
Sa aveti o zi buna

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Stefania, Catarina e o figura! Pai daca Una e destteapta, nu stiu cui seamana, ca noua nu ne-a dat pana acum prin cap sa-i dam cana mai repede, macar asa, de proba. O tot chinuiam cu canuta cu cioc... Cat despre plans, nici eu n-i las pe Una sa planga aiurea. Mereu ne jucam sau o iau in brate cand cere - mie mi se pare normal sa-i raspunzi copilului cand are nevoie de tine. Cand se linisteste merge iarasi frumusel la joaca, deci nu vad nicio problema. Deact ca uneori mi se aduna un morman de vase de spalat, dar asta sa fie cea mai mare grija a mea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by sunflower1979
lavinia, la primul dinte care i-a iesit lui denis a avut febra 38,5-38,6 doua nopti si o zi (bine, scadea cu antitermice) si scaune moi si mai dese. am zis sa astept pana luni sa merg la doctor (era sambata), dar luni a aspart gingia dintisorul si s-a oprit si febra si scaunele.
acum cred ca ii ies cei de sus, a avut scaune f. multe si mou, dar fara febra.
ai grija insa, daca dupa febra asta ii ies bubite pe corp (fara maini si picioare) sa nu te sperii. noi asa am patit si au trecut de la sine in 2-3 zile.

eu descrierea asta a simptomelor am intalnit-o la roseola infantum (sau eritem subit, denumire populara: a sasea boala a copilariei): febra 38->40 grade, urmata de eruptie cutanata (nu pe tot corpul, la unii copii nu apare pe fata, la altii nu apare pe membre), dureaza intre 2 si 7 zile, nu trebuie alt tratament in afara de antitermice. poate la voi chiar a fost de la dinti, desi... spun asta, pt. ca noi chiar ne-am intalnit cu un bb de 10 luni care avea boala (parintii nu stiau inca de ea la momentul ala, d-abia debutase), iar acu stau cu frica-n san sa vad daca a luat-o si Olga, pt. ca perioada de incubatie e de la 2 sapt. in sus.

mami de Olga Cristiana 5.07.07

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

quote:
Originally posted by liadorian

Stefania, Catarina e o figura! Pai daca Una e destteapta, nu stiu cui seamana, ca noua nu ne-a dat pana acum prin cap sa-i dam cana mai repede, macar asa, de proba. O tot chinuiam cu canuta cu cioc... Cat despre plans, nici eu n-i las pe Una sa planga aiurea. Mereu ne jucam sau o iau in brate cand cere - mie mi se pare normal sa-i raspunzi copilului cand are nevoie de tine. Cand se linisteste merge iarasi frumusel la joaca, deci nu vad nicio problema. Deact ca uneori mi se aduna un morman de vase de spalat, dar asta sa fie cea mai mare grija a mea...

www.katsandogz.com/onchildren.html" target="_blank">On children
Lia si Miruna Demetra

Ma bucur ca nu sunt singura cu mormane de vase de spalat

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

am pus poze noi aici

eu o mai las sa planga dar nu mult. am grija sa nu ramana niciodata singura in camera (cand e treaza) caci atunci plange tare.

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

nma, foarte frumosi copiii tai si seamana foarte mult unul cu celalalt. |Imi plac in mod deosebit pozele in care se joaca impreuna.

Mamica de Lorinuca, cu mucegaiurile tare greu. Dar profita de vremea frumoasa, sterge peretii cu clor asa cum a zis si Mihaela si lasa toata ziua deschis geamul sa se ventileze. Aerul, din cate am citit si eu face cel mai bine. Apoi, intretii zona respectiva cu solutii antimucegai. Bafta!

Mergi la inceput