Strumfi de iulie-august 2007 (73)
Raspunsuri - Pagina 17
roxy spune:
buna , va salut pe toate, si vreau sa va intreb si eu daca v-ati confruntat cumva cu problema de care ma lovesc eu acum cu micutul meu Alex. Pana acum cateva zile era ca o morisca gurita lui, vorbea ceva de speriat, repeta silabe simple, combinate, incerca sa-i iasa cat mai diversificat, dar de cateva zile a descoperit ca poate sta in 4 labe , genunchi si palme, si se tot balangane in fata si-n spate , incercand sa-si dea seama ce trebuie sa faca mai departe.El merge , cica, dar doar inapoi , deci vad ca incearca sa o ia si pe directia inainte, da inca nu a gasit cum.Dar ce ma nelinisteste pe mine e de ce nu mai vorbeste.E tacut, tot ce zice e variatiuni pe mai multe tonalitati de aaaa...Sper sa-i treaca si sa fie o faza sa-l aud iar turuind, ca mi-e dor de glasiciorul lui de donald.
roxy mamica lui Alex (17 august 2007)si Cristi (05 iunie 2000)
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy
cafera spune:
quote:
Originally posted by olguttzaquote:
Originally posted by sunflower1979
lavinia, la primul dinte care i-a iesit lui denis a avut febra 38,5-38,6 doua nopti si o zi (bine, scadea cu antitermice) si scaune moi si mai dese. am zis sa astept pana luni sa merg la doctor (era sambata), dar luni a aspart gingia dintisorul si s-a oprit si febra si scaunele.
acum cred ca ii ies cei de sus, a avut scaune f. multe si mou, dar fara febra.
ai grija insa, daca dupa febra asta ii ies bubite pe corp (fara maini si picioare) sa nu te sperii. noi asa am patit si au trecut de la sine in 2-3 zile.
eu descrierea asta a simptomelor am intalnit-o la roseola infantum (sau eritem subit, denumire populara: a sasea boala a copilariei): febra 38->40 grade, urmata de eruptie cutanata (nu pe tot corpul, la unii copii nu apare pe fata, la altii nu apare pe membre), dureaza intre 2 si 7 zile, nu trebuie alt tratament in afara de antitermice. poate la voi chiar a fost de la dinti, desi... spun asta, pt. ca noi chiar ne-am intalnit cu un bb de 10 luni care avea boala (parintii nu stiau inca de ea la momentul ala, d-abia debutase), iar acu stau cu frica-n san sa vad daca a luat-o si Olga, pt. ca perioada de incubatie e de la 2 sapt. in sus.
mami de Olga Cristiana 5.07.07
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
Aoleuuuuuuuuu, asta ce mai e? A sasea boala a copilariei? Asta chiar mi-a scapat. Te rugam sa ne mai zici despre ea, ca nu stiu prea multe si m-ar interesa.
cafera spune:
Roxy, nu te ingrijora. A aparut o noua provocare pt el si e preocupat. Cand se va dumiri, v-a turui iar.
olguttza spune:
quote:
Originally posted by cafera
Aoleuuuuuuuuu, asta ce mai e? A sasea boala a copilariei? Asta chiar mi-a scapat. Te rugam sa ne mai zici despre ea, ca nu stiu prea multe si m-ar interesa.
nici eu n-am stiut de ea pana mai acu cateva saptamani. da cautare pe google cu roseola infantum; uite si www.desprecopii.com/info.asp?id=1122" target="_blank">aici. eu am intrebat si dr (ca sa ma conving ca e reala) si mi-a spus ca Olga s-ar putea sa o faca, dar s-ar putea si sa nu o faca - totul depinde de sistemul imunitar. oricum, ideea e ca poate provoca febra mare si poate face si convulsii, iar pe mine asta m-a speriat.
mami de Olga Cristiana 5.07.07
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
cris_ales spune:
Buna ziua mamici,
as vrea sa va intreb ce carucior sport aveti. Noi vrem sa ne cumparam unul (sa fie usor, mic sa intre in lift)si am vrea sa stim din experienta altor mamici care ar fi mai bun. Are cineva carucior Speed sun red de la hauck? Noua ne-a placut si e si convenabil ca pret dar e prevazut doar cu ham si nu are bara aceea din fata. Oare e Ok, nu pica bebe?
Multumim,
Cris cu bebelusa Alexandra
cafera spune:
olguttza, multumescccccccc mult! Poate va ocoleste roseola. E cumva epidemie? Ce zice doctorul?
lorinaoo1 spune:
Cristina
Fetelor, sunteti niste dulci toate si va multumesc pt raspunsurile prompte
Am sunat-o pe dr de fam dimineata dupa ce v-am scris voua si apoi ma-m documentat si cu alergia la mucegai. La primul subiect: dr a spus sa ii dau nurofen 2,5 ml si daca temperatura nu scade sub 37,6 sa ii pun la amiaza un supozitor si seara iar nurofen. Banuieste ca ar fi cauza virala, oricum trebuie sa mergem sa o vada, probabil maine. Febra e considerata de la 38 din cate stiu eu. Temperatura i-a scazut, deci fara supozitor. Sa vedem ce se mai intampla pana diseara.
La subiectul al doilea, alergia la mucegai se manifesta ca orice alergie, adica: copilul stranuta ff des, prezinta secretii nazale abundente, apoase si incolore, ochii tulburi iritati, rosii-albastrui (cica se numeste stralucire de alergie), curg ochii, mancarimi in zona ochilor si nasului. Mucegaiul poate afecta respiratia, in sensul ca micutul nu poate respira cu usurinta si are tendinta sa stea cu gura deschisa si se poate ajunge la astm bronsic.
Lori nu prezinta niciun simptom din cele de mai sus, deci clar n-are treaba cu mucegaiul. Socrela il tot curata cu clor si nu stiu ce solutie antimucegai dar tot miroase si tot mai apare. Cica a gasit dupa dulapuri panze de mucegai. Poate si din cauza ca depoziteaza tot felul de vechituri prin camere. Mai are si camerele spre exterior, la et 4/4, deci bucurie mare.
Madalina chiar nu stiu despre ouale de prepelita. Dar asteptam pozici
Cafera chiar azi ma gandeam ca daca ai avea un blog tare l-as mai citi, ca ai un stil deosebit de a vedea si scrie despre lume
Alina.a uitasem sa mai si spun ca am trimis poze pt albumul comun. Multumesc
Ioanaiub sper sa nu fie rosu in gat, desi e o afectiune minora si usor tratabila. Dintii care stateau sa sparga gingia au iesit deja, deci ar fi fost ciudat sa faca febra si sa aiba scaune moi dupa eruptia dentara. Multumesc pt raspuns
Olgutta ce dulce e fetita ta , mai ales printre flori. Nu stiam de roseola infantum, multumim pt link
Petra cred ca nu de la mine trebuia sa primesti ceva pe mess. Dar ma autosesizez si iti trimit aici pupici multi
Nico imi place tare mult poza asta Felicitari pt progrese
Cris_ales noi avem carucior Bertoni de la Carrefour si ne impacam bine cu el.
Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal
cafera spune:
Lavi, multumesc mult de apreciere. Am rosit toata.
Nu m-a gandit sa-mi fac un blog; in schimb, am o prietena de suflet, care-mi salveaza din gandurile pe care i le trimit cand si cand. Mi-a promis ca daca sunt faca cuminte si ajung sa-mi sarbatoresc 70 de ani, imi leaga fedeles toate "vorbele" si mi le inapoiaza spre a le darui nepotilor. (Sunt sigura ca acestia din urma vor spune..."baba nebuna", dar sa ajung eu pana acolo...)
Pupici!
cafera spune:
Rad in hohote..
Repezita, trimit mesajele fara corecturi si cand imi arunc ochii...bine ca nu ies alte dracii, nu de alta, dar sa nu se sesizeze careva si sa ma premieze. Asa ca faca=fata, ati inteles?
loredana_76 spune:
Buna.
Lavi citeam de mucegai si vroiam sa-ti spun ca este o solutie Apa Stop se cheam si este de la dufa ,si este ca o vopsea lavabila,Incearca sa dai si sigur nu o sa mai ai probleme.