Strumfi de iulie-august 2007 (73)
Raspunsuri - Pagina 15

Timi07 spune:
quote:
Originally posted by mychydutza
neatza! lamuriti-ma si pe mine cum e treaba cu floricica de la vaccin, ca intru la griji. nu am vazut vreodata pediatra sa se uite si nici mie nu mi-a zis nimik. unde sa o caut? trebue sa apara musai? uf!
Mihaela
In brosura ce o am de aici zice ca vaccinul SE POATE inflama, POATE lasa semn da nu zice ca e obligatoriu. Fiecare organism reactioneaza diferit.
Luna imi pare rau ca nu suntem in aceeasi perioada in Fr dar ai promis ca veniti la Dublin asa ca imi mai trece din necaz.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

otim spune:
buna dimineata , , si eu zombi ... si eu vreau
quote:
Originally posted by lorinaoo1
Mai fetelor, copiii vostri dintosi au facut cumva febra cand le-au iesit dintii?
Lori a facut ieri febra 38 si azi a avut un scaun moale. I-am dat nurofen si a transpirat mult, a fost mai moale si nu prea a mancat. Acum are iar febra si chiar acum face iar moale tare. Nu vomita, nu pare sa o doara urechile, are privirea cam incetosata, nu tuseste, nu are muci. Mi mi-e cam frica de mucegaiul din camerele socrelei, ca are colectie si Lori numai pe acolo vrea sa mearga, ca a noastra camera e cam plictisitoare pt ea. Ati mai facut cercetari cu efectele mucegaiului de pe pereti? Oricum o sa mai caut si eu, cand o adormi Lori.
Lavi siLorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal
parca ne-ai "descris" si pe noi mai ales ca azi dimineata a facut o kk moale de a trecut si prin pampers si prin hainute . Noi azi mergem la medic sa vedem ce zice .
Otilia

ioanaiub spune:
Lavinia Mara a facut sambata si duminica febra, nu mare, pana in 38, scaun mai moale si era maraita si somnoroasa, si nu prea manca, luni dimineata m-am dus la doctor cu ea, sa vad daca e de la dinti sau de altceva (noi inca nu avem nici un dintisor) ... la control a vazut ca avea rosu in gat. Eu fug repede cu Mara la doctor, la cem mai mic semn de boala pentru ca David aduce de la gradinita tot felul de "minuni"
Oana multumesc de invitatia la ceai, tocmai am baut, impreuna cu mama, un ceai de primavara, acum imi beau si eu cafeluta, fara cofeina
am uitat sa spun si eu: Marei dupa vaccinul BCG, la vreo doua saptamani, i s-a umflat locul, a "copt", dupa ce a cazut crusta i-a ramas o gaura cat un crater, acum s-a vindecat ca o "floricica"
lui David in schimb i-a ramas un semn foarte micut, aproape ca nu se vede, de fiecare data cand mergeam cu el la vaccin doctorita il studia cu atentie, dar nu i-a mai dat alt vaccin BCG
ouale de prepelita stiu ca sunt bune dar nu le-am dat copiilor niciodata, nici eu nu prea am mancat pentru ca cele din supermarket nu stiu cat sunt de proaspete, sotul meu si-a cumparat o data si aveau coaja foarte subtire si moale si in doua zile au mucegait in frigider, asa ca de atunci s-a lecuit ...
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

olguttza spune:
neatza!
Cristina, La Multi Ani!
Lavinia, citisem in Capraru ca niciodata diareea si/sau febra nu se asociaza cu eruptia dentara si ca intotdeauna trebuie cautata cauza reala. daca starea Lorinei persista si azi (febra 37-38 si kk moale, mai mult de 4/zi), eu cred ca e bine de mers la dr. in decembrie, cand a pocnit-o si pe fii'mea diareea, am pus tot pe seama dintilor in prima zi; cand am vazut ca asta se combina si cu lipsa poftei de mancare, mi-am dat seama ca tre' sa fie altceva la mijloc (si chiar a fost), doar ca ea n-a facut si febra.
Camelia, nu stiam de treaba cu "zgomotu constructiv" de la 9 luni incolo. cred, insa, ca stia maica'mea, pt. ca i-a adus Olgai, chiar cand a implinit cele 9 luni, o "clapa" (asta ca sa vb elevat
), care are mai multe functii: scoate note muzicale, canta, zice mama si tata, plange etc. deja, sunt cu auzu zdrentze, caci e innebunita dupa ea.
Tizo, cand e Judas??? (ca n-am gasit data si locu)
io ziceam de Manowar, ca mie de ei imi e.
deci, veniti la BE zilele astea???
dupa-masa merem si noi la targ, sper sa gasesc un carutz care sa nu aiba limita 15 kg. ca ce-am vazut pana acu, numa asa erau.
mai voiam sa scriu de performantele printesei, da reviu, c-acu i s-a facut de "bu-bu" (adicatelea, nani ).
mami de Olga Cristiana 5.07.07
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

ioanaiub spune:
cafera eu am vazut umbrelute de soare pentru carucior pe un site cu articole pentru bebelusi dar nu stiu daca ti-l pot spune, ca o sa-mi puna reclama mascata ... sunt dragute, mai multe culori, de la ABC Design
Edit: e chic bebe (fara spatiu) punct ro
hai ca m-a lasat sa-l spun
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

sunflower1979 spune:
neata si la multi ani, cristina26! o viata lipsita de griji si plina de fericire iti dorim!
oana, multumim de cafea, ca tare-i buna!
lavinia, la primul dinte care i-a iesit lui denis a avut febra 38,5-38,6 doua nopti si o zi (bine, scadea cu antitermice) si scaune moi si mai dese. am zis sa astept pana luni sa merg la doctor (era sambata), dar luni a aspart gingia dintisorul si s-a oprit si febra si scaunele.
acum cred ca ii ies cei de sus, a avut scaune f. multe si mou, dar fara febra.
ai grija insa, daca dupa febra asta ii ies bubite pe corp (fara maini si picioare) sa nu te sperii. noi asa am patit si au trecut de la sine in 2-3 zile.
ciupercuta e de la dedeman, raionul gradina.
de ouale de prepelita eu nu stiu nimic, astept si eu pareri.
o zi buna va doresc!
Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

ioanaiub spune:
lavinia am uitat sa spun, Marei nu i-a iesit nici un dinte dupa febra din weekend, deci clar nu era de la dinti

aylin_tarcan spune:
hello
noi pe la serviciu, azi nu am chef de nimic asa ca m-am gandit sa vad ce mai faceti voi.
nici eu nu stiu ce e cu floricica aia, eu tot spun pediatrului ca nu am vazut niciodata nici un semn la alma si imi tot zice ca trebuie repetat vaccinul.
ioana, cum e noul serviciu?
LMA Cristina!
o sa mergem si noi in weekend la targ, sa vedem cu ce ne intoarcem si de acolo.
o intrebare pe care o am la voi este in legatura cu crema de soare. din pacate am observat si mi-a zis si mie dermatoloaga ca sunt cancerigene cremele de protectie solara. cand ziceam observat ma refeream la faptul ca ele contin aluminiu, care se stie ca e foarte cancerigen. voi ce stiti de asta? nma gandesc cu groaza la vara cand o sa bata soarele si ei o sa fie si apropae dezbracati din cauza caldurii.
am vazut ca planificati petrecerea de un an.....noi nici nu ne-am gandit la asta, recunosc.
lavinia, nu am primit nimic pe mess de la tine
sanatate puiutilor bolnavi
Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita

nma spune:
Buna dimineata!
LA MULTI ANI CRISTINA!
Nici la mine nu mai e prea mult laptic . Dimineata dupa ce suge trebuie sa-i mai dau un supliment de 150 ml. Dar cat e tot ii dau. Din pacate eu o sa trebuiasca sa renunt cat de curand caci nu ma mai lasa endocrinologul fara tratament. Pana acum nu am mers la control sa fiu sigura ca pot alapta dar am fost saptaman aceasta si m-a cam luat la rost.
Vad ca sa vorbeste de greutatea copiilor. Andra la 8 luni are 7250g. Dr pediatru spune ca e destul de putin dar mananca bin. I-am facut analizele. Azi astept rezultatele.
Multe fete se plang ca nu mananca copilasii dar eu ma plang ca nu stiu cat sa ii dau maxim sa manance. Seara Andra mananca linistit 400gr iaurt cu cereale. Eu ii dau cam 300 dupa care urmeaza scandalul. Si mai ia si titi dupa. Pediatru mi-a spus ca e bine ca mananca, dar cat e normal sa ii dau?
In rest e bine. In 6 s-a ridicat pt prima data in picioruse pe patut. Acum nu prea mai vrea sa stea in fundulet. In 9 cand a implinit 8 luni s-a gandit sa-mi faca o surpriza si a dormit de la ora 23 pana la 6.
II plac mult animalele si copiii. Zambeste la toata lumea. Daca nu ii acorzi atentie striga la tine.
S-a trezit asa ca fug.
nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003