Strumfi de iulie-august 2007 (73)
Raspunsuri - Pagina 12
Luna1 spune:
Fetelor va multumesc de complimente si mai ales ca v-ati chinuit sa vedeti pozicile asa.
Cafera lasa, nu mai avea presimtiri. Ajunge, gata!
Mada si Timi din pacate eu pe 6 plec din sud. Asa ca nu avem cum sa stam mai mult.
Va pup ca plange strumfa.
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
lialuminos spune:
Mamici, nu mai stiu in ce capitol s-a discutat de ciupercuta gonflabila. As vrea sa o cer si eu unei prietene, dar am uitat cum se numeste magazinul... si, cat costa? Poate imi spuneti si mie, ca de nu, le iau la puricat de pe la cap. 50 si ceva...
Lia, mama lui Andrei-Alian (24.08.2007)
cartevie: http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=9
hello: http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=37306&cid=33459
loredana_76 spune:
Buna.Fetele cred ca sint fugite la baby expo.Si eu astept strumful sa se trezeasca si o tulim.
Lia parca Dedeman se chema bine si ceva de treizeci si ceva ron,daca imi amintesc eu bine.
Luna ai o scumpete de fetita ,eleganta si dragalasa.
Mihaela si noi stam la etajul 3 si nu avem lift,dar eu las carutul la spalatorie ca e crima se te cari cu el pe scari.Sau ai putea sa-l ti in masina.
Va pup,va scriu ce cumparaturi am facut cind ne intoarcem de la bay expo.
brazuca25 spune:
Fetelor am fost cu Deni sa ii fac eco abdominala sa vedem cum sta cu rinichii si ce credeti ca am descoperit???ARE 3 RINICHI!!!!! Nu sunt probleme din cauza asta, spune doctorita, dar parca a cazut cerul pe mine cand am auzit.
Si ca sa fie procedura completa, a facut si conjunctivita ca prea a fost sanatoasa mai multe zile la rand.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
ioanaiub spune:
quote:
Originally posted by lialuminos
Mamici, nu mai stiu in ce capitol s-a discutat de ciupercuta gonflabila. As vrea sa o cer si eu unei prietene, dar am uitat cum se numeste magazinul... si, cat costa? Poate imi spuneti si mie, ca de nu, le iau la puricat de pe la cap. 50 si ceva...
sunflower stie mai multe, poti sa-i dai un PM
am fost si noi la un control cu Mara, e bine, m-a speriat febra din week-end, de fapt era o stare subfebrila, pana in 38 grade, dar cum e mai rau ... acum e vesela, a prins culoare in obraji, ieri am stat mai mult pe afara, azi s-a innorat, poate va ploua
brazuca25 si tatal meu are 3 rinichi, i-a descoperit doar pe la 50 de ani cand si-a facut un control mai amanuntit pentru o asigurare de viata ... cred ca ti-e greu, si eu eram necajita cand il suspectau pe David de displazie de sold dar daca doctorita ti-a spus ca nu sunt probleme inseamna ca e in regula
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
madabout2003 spune:
Uff Brazuca Sper ca nu e nimic grav!
Pup strumfita curajoasa!
MADA mamica de Emily 07/08/07
mamii spune:
brazuca inainte sa nasc tocmai citisem despre copii cu 3 rinichi tot ce pot sa iti spun este ca:Nu e nici o problema ca unii copii/oameni au 3 rinichi problemele ar fi daca ar fi in minus Va pupam
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex
povestea nasterii lui bebitz
Antoanela23 spune:
Buna ziua frumoaselor,
Brazuca, recunosc cinstit ca nu stiam ca se poate asa ceva. Eu am o colega al carei baietel s-a nascut cu un singur rinichi si i-au zis ca pooate traia absolut normal o viata intreaga si asa. Deci daca dr zice ca nu e nimic, nu te mai framanta.
Mamii, o ca sa sa intoarca soarele si pe strada ta.
Xerxe, multa sanatate micutului.
Luna, sunteti tot frumosi, nu v-ati schimbat de cand nu v-am mai vazut .
Madalina, pt schimbarea laptelui cel ami bine e sa te sfatuiesti cu pediatrul. Eu stiu ca dupa un an se poate da lapte de vaca integral.
Loredana, spor la cumparaturi.
Luna, Cristina, Lavi, mersi.
Violeta, mersi de cafea, buna si irish, ba chiar mai buna.
Pup fetele, o zi buna,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)
cafera spune:
Corina, sanatate lui Deni. Ce sa-ti spun...se vedea ea ca e deosebita. Nu fii suparata, unii oameni au asa ceva si nici nu stiu. Pupam fete frumoase.
Auzi, dar tu sau sotul v-ati investigat rinichii?
violetan spune:
Mychydutza, adineauri am vb cu dr mea de fam pe problema bcg-ului si mi-a zis ca o sa se uite la bb, dar ca oricum ea nu l-a dat de facut a doua oara la nimeni, pt ca nu considera ca e necesar. A zis ca americanii nici nu-l mai fac, deci sa stau fara grija. O cred pe cuvant, ca e prietena mea cea mai buna din liceu si nu vb fara acoperire...
Brazuka, tare faza cu rinichii! Sa nu-ti faci griji absolut deloc, si cumnata sora-mii a descoperit la 30 si ceva de ani ca are 3 rinichi si dr a felicitat-o, i-a zis ca nu e nici un fel de problema, din contra!
Lia, ciupercutza e de la dedeman (bacau), am inteles ca mai sunt dedeman si in alte orase din moldova: vaslui, de ex, sper ca nu gresesc.
Pup pup
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71