Strumfi de iulie-august 2007 (73)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Luna, am vazut niste poze mari, mari, mari si tare mi-a plact ce am vazut. Niste copii frumosi si afectuosi, o bunica mandra de nepoti si o mama foarte fericita de performantele ficei.

PS Arati asa...la 20 de ani si peste cativa ani, sigur o sa intrebe lumea : care-i mama, care-i fata?

Mergi la inceput

Am o presimtire...

Eu nu o vad pe Luna doar cu doi copii. Nu stiu de ce, cred ca o sa fie si al treilea.

Mamica de trei iezi ce o fi facand?

Mergi la inceput

Fetelorrrrrrrrr, fetelorrrrrrrr! O fi soare la voi si ati iesit cu pruncii?

Asaaaaaaaaa.........

Karliiiiiiii
, pozeaz-o pe Adeluta si iesi la rampa, te rugam.

Albastrel cred ca a invatat fffffff bine adormitul de unul singur si acum cred ca-si adoarme el mamica. Altfel nu-mi imaginez de unde atata tacere.

Samuraiiiiiii!

Dana, te rog sa ma barfesti si pe mineeeee impreuna cu mama ta. Da' te rog multtttttt. Si apoi sa revii, sa mai barfim si imreuna. hi, hi!

Alina.a
, cat sta Eliza afara in frumusete de gradina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna dimineata! Coffee la toata lumea !!
Va citesc printre picaturi ca sunt la scarbici si trebuie sa si lucrez..
Luna, Timi daca am putea sa ne sincronizam intr_un weekend din iunie la Carcassonne ar fii perfect plus ca si cadrul este super, e una din cetatile mele preferate ! Luna convige_l pe "conducatorul de grup" sa treaca si Carcassonne in traseu!! Am vazut pozele Adelicioasa de supeba!! Mi_a placut aia in cosul de rufe...si eu am unul simiar si Emily a petrecut minute bune in el imi placea ca putea sa se joace stand binisor in fundulet fara riscul de a bascula!

MADA mamica de Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Stiam eu c-am uitat ceva MamiCamelia bun venit!! Si tie printre noi si strumfului in strumfarie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza! lamuriti-ma si pe mine cum e treaba cu floricica de la vaccin, ca intru la griji. nu am vazut vreodata pediatra sa se uite si nici mie nu mi-a zis nimik. unde sa o caut? trebue sa apara musai? uf!
ioanaiub naspa cu soacra! a mea nu sta asa aproape. la vreo juma de ora de mers cu tramvaiu. deocamdata suntem in relatii "bune", adica ea inca isi tzine limba dupa dintzi si eu nu ma iau de ea fara motiv.
felicitari fetelor casa stau cu picioarele pe pamant(la casa adik). tanjesc si eu dupa asa ceva dar deocamdata sunt cocotzata la etaju 4 pe 40mp.hehehhe. si k sa ma dau si eu latifundiara, la vatra dornei am casa la curte si fanatz si pasune. hehhee.of ce dor mi-e de o patura pusa pe iarba sa aud cum canta greierii. da pana ajung eu acolo cu trenu(10 ore)...........ma coc aci la capitala!
luna ochioasa si frumoasa fiita ca intotdeauna.

de cand pot sa-i dau mamaliguta? din malai normal?
lorinaoo felicitari pt mers. deci avem copii mari! doamne ce repede trece timpu.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

neatza si de la noi..

Eu cam tacuta ..amcitit nu am retinut nimic... am neshte zile mai proaste..

Subiectul soacra ..daca as incepe nu as mai termina .. poate altadata

Nu stiu care e faza cu floricica d ela vaccin ca eu am 22 de ani si nu am nici o floricica!Si nu mi.a zis nimeni ca nu a prins sau alte bazaconii..

hmmm l8er

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

povestea nasterii lui bebitz

Mergi la inceput

Nici eu nu stiu faza cu floricica, nici noi nu avem...adica Emily ca eu as avea un fel de floricica pe umar... in rest numai pasarele la cap
Mychy eu i_am dat deja mamaliguta cu braza facuta de casa si cu jumatate de galbenus...a mancat dar nu a fost foarte foarte incantata...eu ma asteptam sa se linga pe botic, nu_i nimic mai perseverez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

MamiCamelia, bine ai venit ! Ma si suparam daca nu ne recunosteai! Fetelor, Matei al ei si Ilinca mea sunt colegi de salon in maternitate, asa ca se cunosc de la inceput . Matei e un aratos, seamana si cu mami si cu tati dupa parerea mea. Sa ne arati poze, ca nu l-am mai vazut demult !

Panda, fudula mamica a domnitei www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

MamiCamelia bine ai venit!
xerxe naspa cu racelile astea. tocmai am trecut prin asa ceva. am terminat antibioticul dar andrei inca mai tuseste,nu mult dar n-a scapat de tuse. si nici sirop de tuse nu i-as da mult ca am citit ca nu sunt bune si are si aspartan in continut.i-as da sirop de brad, facut acasa, dar are zahar. banuiesc ca o lingurita-doua pe zi n-o fi bai!
pe andrei ieri recunosc cal-am cam imbracat ca nu mai stiu cum e cu vremea asta. oricum nu-l scot zilnic afara ca mi-e cam greu cu cele 4 etaje de suit si coborat.

Mihaela

Mergi la inceput