Gravidute & Mamici de IASI (46)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Monica, te inteleg. Bine ca ai avut ingredientele pentru inca o negresa.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Celia - ai o bomboana de fetita cu niste ochi sperbi si un baiat tare frumos.Faina poza cu Perry pe cap.Sunt pe aici prin zona

Am vazut si pozele cu Amira si Robert, super

Monica - asa, varsa-ti oful aici ca noi te "ascultam" si te intelegem, nu tipa la copii

Gabi - cred ca vor fi f incantati copii de partenerii de joaca.

Oana oana - e greu sa stai in pat, dar merita tot efortul.

Oana - ce faci?

ieri am fost in parc ,m-am intalnit cu fetele si am cunoscut-o pe Darria si micuta carliontata

Aseara am facut profiterol de la dr O, a iesit super super bun....

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Acu am ajuns acasa,plecata de la 7.30 Cat imi trag un pic sufletul mai cetesc sa vad ce-ati mai faurit si merg sa fac ceva de papa.

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Celia
Apropo avem cercelusi fluturasi .

Sa-i poarte sanatoasa! Pupam ochioasa cerceloasa!

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Celia
Pot spune ca e cu ochii dupa Perry cand il lasam liber, il cauta, il urmareste si a reactionat destul de bine cand i s-a asezat pe ea(sunt adulti care nu suporta...)

Eu is unul dintre ei...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Darria
Daca vii: poate ne intalnim in sfarsit pe restul fetelor am inceput sa le "agatz" pe strada, prin parc, pe unde pot si eu

Daaaa...am uitat sa spun ca intalnirea cu tine a fost o surpriza. Si foarte placuta!
Fetelor,are o fetita scumpa toata si plina de zulufi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Eiiiii, nu-i dati nas lui Ivan ca se urca pe divan
Multumesc frumos dar si voi aveti copilasi frumosi numai ca eu sunt canuta om sucit si nu o spun cand vad copilasii vostri in poze sau realitate Asa sunt eu........ ma limitez doar la admira

Gabiarama: nastere usoara si fara peripetii. Ai curaj sa o asisti singura sau cu veterinarul langa tine? Am si eu catelusa dar nu a avut puisori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Miha dar tu pe unde umblasi azi?

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
Andrei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alynta27

Miha dar tu pe unde umblasi azi?

Am fost cu Robert la analize...A urlat de l-a stiut toata policlinica... L-au tinut 2 asistente si cu mine 3. M-au trecut toate apele,iar sotul care a ramas pe hol cu Amira,cand am iesit de acolo,avea o fatza de parca-i facusem lui analize.
Apoi am umblat ca o musca fara cap sa adun adeverinte pentru dosarul de indemnizatie. Si inca n-am terminat.

EDIT:ca am facut o greseala si nu-mi place si pentru ca voiam sa va intreb daca stiti ceva de Diana? Ce-i cu ea? De ce nu mai da pe aici?Ca am zarit-o pe alte meleaguri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

quote:
Originally posted by mihamora

Oana - ce faci?

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Despre mine o fi vorba?

Oana de Ana Alexandra

Mergi la inceput