Gravidute & Mamici de IASI (46)
Raspunsuri - Pagina 5

ralnied1 spune:
ralnied1 spune:
 eu dupa 2 ceasuri de chinuri  am reusit sa intru pe forum... Nu a mers deloc la mine pana acum. Iar acum se misca ffff greu. Vad ca nici voi nu ati prea scris in seara asta.
 am reusit sa intru pe forum... Nu a mers deloc la mine pana acum. Iar acum se misca ffff greu. Vad ca nici voi nu ati prea scris in seara asta.
Celia, am vazut frumusetea  Are niste ochisori... wow!
 Are niste ochisori... wow!
Ma retrag la nani.
Noapte buna!
Foto Cheile Bicazului-Tusnad
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu

Nonna76 spune:
Nonna76 spune:
 Buna dimineata! 
Chiar daca ieri n-am aparut ,v-am citit...de la scoala.Am avut un program mai incarcat ,am stat de serviciu dupa-amiaza pina la 20.30 si l-am avut si pe Vlad cu mine.
Astazi nu ma duc la scoala,e cerc pedagogic si eu m-am invoit ca se facea o miniexcursie si programul meu de alaptat nu se mula pe programul lor.
Noi suntem bine,incontinuare suntem singurii copilasi fara caciula din oras,tot suntem intrebati daca nu tragem curent.Si eu ma scandalizez cind vad copii cu caciuli de blana si fular la git dar am bunul simt si tac.Dar bietii copii n-au nici o vina ca au asemenea mame si mi-e mila de ei.
Am vazut printesa Orientului-Amira si albastrica cu cercei fluturasi.
Sunt frumoase amindoua.
Gabi nastere usoara.O sa aveti catzelusi sau pisicutze?Sau iepurasi?
Eu uneori simt ca nu mai pot-sunt intr-o continua alergatura sa ajung la timp(acasa ,la scoala), sa reusesc sa le fac pe toate(curatenie,mincare,plimbat copii,jucat cu copii si multe altele).E viata mea si paradoxal de mine ma ocup cel mai putin(si nu ma refer aici la mers la cosmetica si alte alea).Imi imaginez ca toate patim cam acelasi lucru.

Darria spune:
Darria spune:
 Buna dimineata si de la mine 
Ral: normal ca dupa ce se intuneca, doar nu la 12 amiaza  Cu siguranta ne anunti cand afli
 Cu siguranta ne anunti cand afli  

Daca vii: poate ne intalnim in sfarsit  pe restul fetelor am inceput sa le "agatz" pe strada, prin parc, pe unde pot si eu
 pe restul fetelor am inceput sa le "agatz" pe strada, prin parc, pe unde pot si eu  

o zi placuta tuturor

kriss79 spune:
kriss79 spune:
 ce slaba miscare pe aici..
La Mai Multe Lunite pt. Casian si Razvan!!! cu intarziere..
si sarbatorilor de astazi: LA MAI MULTE LUNITE AMALIA si IULIUS!!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 5 luni!!
Cristina
 fericita de Alessia Stefana  (16.10.2007)
 fericita de Alessia Stefana  (16.10.2007) 

Celia spune:
Celia spune:

La mai multe lunite pentru:
Amalia Maria de Danyelle
Iulius Teodor de Alinus
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni

Celia spune:
Celia spune:
 Ralu, multumesc, .
.
Monica, multumim, .
.
Oana, Miha, Michelle, Diana, unde sunteti?
Gabi , care e noua generatie?
Danyelle, ce bucatarisesti astazi? Ce-mi placeau tortuletele alea...mai ales de ciocolata.... Mai am de asteptat pana creste Andreea...
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni

alynta27 spune:
alynta27 spune:
 SALUTARE!
Nonna cunosc sentimentul cum e sa nu ai timp pe tine!
Cum vi se pare azi? Parca nu e asa ca ieri! Mi se pare mai urat! Aseara noi am ajuns pe la 10 acasa si era vant!
   Alina-Mirela cu  DAVID 27.06.2007
  DAVID 27.06.2007
 Andrei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!

Nonna76 spune:
Nonna76 spune:
 Eu am obosit si m-am tacanit de tot de dimineata cu 2 obraznici in casa.Ma doare capul....M-am chinuit o ora jumate s-al adorm pe Andrei si in timp ce a dormit am facut mincare.Acum voiam sa stau cu voi putin dar s-a trezit asta mic si Vlad iar a luat-o razna.
Am zis sa fac si eu negresa/turta dulce dar am uitat sa pun praful de copt(am desfacut pliculetul dar am uitat sa-l pun).Normal ca nu a crescut si chiar ca e turta dulce(dar e buna).Asa ca am facut din nou de data asta cu praf de copt.
Vreau si eu o zi liber din functia de mama.Ca tare greu mai uneori.Acum daca-mi spuneti ca e frumos imi vine sa va-npusc.
Scuzati-ma dar nu stiu unde sa-mi vars amarul si mai bine scriu aici citeva cuvinte decit sa tip la copii.

Celia spune:
Celia spune:
 Gabi, ceva de rasa?
poze
intalnire DC Iasi
6 luni