Gravidute & Mamici de IASI (46)
Raspunsuri - Pagina 4

ghinetz spune:
quote:
Originally posted by ella10
Salutare!
Azi am facut vaccinul de doua luni si ne-am comportat foarte bine,a plins putin apoi a inceput sa gingureasca si sa zimbeasca la mine, sunt foarte mindra de Biencuta mea.
Cam la cite luni se pot face gauri in urechi, oare daca vreau sa-i fac acum,la doua luni si o saptamina,se poate?
Oana am citit la capitol trecut ca vrei sa-ti dai unul din baieti la karate, eu pot sa-ti recomand clubul la care am activat eu vreo 13 ani, se afla la liceul cantemir,programul e luni si vineri 18.30-20.00 iar vineri de la 19.30-21.00,uite acesta e site-ul clubului www.enpi.ro
Va salut pe toate si va
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
Ela, multumim. Chiar imi convine mai mult ca e mai apropae. Si programul e ok. Am sa intru pe site sa vad. Multumesc.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

mariussimiuc spune:
Helau!
Carmen,multumim!
Ella,dupa vaccinul de la stat,antipolio oral,trebuiesc evitate interventiile de orice fel.timp de o luna.Dupa cel cumparat am inteles ca nu e obligatoriu,dar eu am asteptat pana la 3 luni.
Cuscra,ti-am vazut amprentele.
Oana oana,sanatate multa si ai grija de samburei.
Noi am fost azi in Copou,ne-am intalnit cu fetele...Si Simo a facut 2 poze.
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Simo78 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Si Simo a facut 2 poze.![]()
![]()
Pt ca restul memoriei am folosit sa fac un video cu Matei

Simo

Viata unei fetite de 4 ani - haideti sa o salvam

ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by Darria
Ral: multumesc frumos![]()
![]()
si
de la serifa
![]()
Stii si la ce ora?
deocamdata nu am detalii. Da' presupun ca va fi si vreun concert, ceva de genul asta... inainte. Si oricum, pentru artificii trebuie intuneric cat de cat. Si cum se intuneca mai tarziu in perioada asta, presupun ca dupa ora 19, 20. Sper, sa pot ajunge si eu de la munca

Foto Cheile Bicazului-Tusnad
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu

gabiarama spune:
Off, daca ati sti de cind tinjesc sa ajung si eu in Copou !
Azi ,de exemplu,am umblat aproape toata ziua prin oras impreuna cu Bogdan pt a rezolva treburi care nu necesita aminare .Ma dor miinile de nu mai pot ,de la tinut in brate
Dar afara tot am stat ,sa stiti.De la 5 pina pe la 8 .Si am mai mesterit ceva si prin gradina
Se pare insa ca voi asista cit de curind si la o nastere naturala Nu spun a cui , va las pe voi sa ghiciti
Pina atunci eu adun informatii necesare

Celia spune:
Ella, felicitari Biancai , viteaza mica.Si dupa vaccinul cumparat am primit sfatul dr sa nu facem gauri de cercelusi Andreei 3 saptamani...Apropo avem cercelusi fluturasi .
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni

Danelutza spune:
quote:
Originally posted by Celia
Apropo avem cercelusi fluturasi .
Frumosi fluturasii dar si mai frumoasa albastrica, ce ochi frumosi are...

Uite asa am invatat astazi ceva de la voi, nu stiam ca nu se pot face gauri in urechi dupa vaccin, de fapt aici daca nu se fac gauri...

Celia spune:
Daniela, multumim .
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni

mephala30 spune:
Celia, sa-ti traiasca motata ochioasa, e atat de frumusica!
Poza aia cu Perry in capusorul ei e faina tare!

Celia spune:
Carmen, multumesc,.
Pot spune ca e cu ochii dupa Perry cand il lasam liber, il cauta, il urmareste si a reactionat destul de bine cand i s-a asezat pe ea(sunt adulti care nu suporta...)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni