Gravidute & Mamici de IASI (46)
Raspunsuri - Pagina 7
kriss79 spune:
da, Diana nu a mai trecut pe aici..Diana!!!
Noi ne-am pus cercelusi la turmalin azi pe la 16..a plans putin..dar dupa 2-3 min zambea.cica nu-s buni cercelusii luati, treb. cu tortita ..din aia ca pe vremuri ca sistem..
oana8188, nu era vb de tine..ci de ghinetz..dar mai da si tu pe la noi si mai povesteste-ne de Ana ta!eu am vazut ceva poze la bulgarasi si e superba!
da, darria are o fetita tare scumpa si frumusica foc! ne-am cunoscut si noi luni sau marti parca..nu mai retin.
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 5 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
ghinetz spune:
Mai, voi strigati Oana si noi om raspunde care cum avem timp.
Tizo, ce mai conteaza pe cine striga. Stiu eu ca le place sa raspundem, indiferent care....
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
danyelle005 spune:
Multumesc pt urarile la adresa Amaliei.
Celia- frumoasa tare carliontata ta; azi nu bucataresc nik, suntem doar eu si Amalia acasa ca sotul e la Bacau
si vine abia sambata seara si atunci vom sarbatori putin cu nasii; oricum noi tinem post sapt asta......oare se poate si tort de post?
sa stii ca si mie mi-e dor de torturile de ciocolata, dar sa stii ca poti sa cumperi si tortul simplu nu neaparat sa faci petreceri.......aaa ca am uitat sa te felicit ca ai asa un baiat curajos, mie mi-ar fi frica sa ma catar asa pe munte, oricum eu am frica de inaltime.
Kriss felicitari pt micuta cercelata.
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
mihamora spune:
quote:
Originally posted by oana8188quote:
Originally posted by mihamora
Oana - ce faci?
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!Despre mine o fi vorba?
Oanade Ana Alexandra
Si despre tine este vorba, povesteste-ne si tu ce faci ce face Ana
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by Celia
Pot spune ca e cu ochii dupa Perry cand il lasam liber, il cauta, il urmareste si a reactionat destul de bine cand i s-a asezat pe ea(sunt adulti care nu suporta...)
Eu is unul dintre ei...
si eu al doilea

Foto Cheile Bicazului-Tusnad
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by danyelle005
Multumesc pt urarile la adresa Amaliei.
Mai tarziu primesti urarile?
La cat mai multe lunite inainte! Sa fie sanatoasa!

Aceleasi urari si pentru Iulius Teodor!

Si daca tot e maine...

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
ralnied1 spune:
MOLDAVIA FOLK - Festivalul National de Folk, editia a III-a - 18-20 aprilie, ora 18.00 - Sala Gaudeamus, Casa de Cultura a Studentilor - invitati: Nicu Alifantis, Ducu Bertzi, Dinu Olarasu, Walter Ghicolescu, Adrian Gradinaru, trupa Nu Acum, Ecou, Florin Paul Camen, Iulian Baldovin, Iulia Gusatu - pret bilet: 10 lei (reducere 50% pentru elevi si studenti)
Foto Ralu
ralnied1 spune:
wow!!!! merge forumul??? oare cat timp???
Tocmai ma pregateam sa inchid calculatorul de tot, ca nici de filme nu mai aveam chef...
Foto Ralu
ralnied1 spune:
Primul tirg de credite din Romania: "CreditEXPO" - 18-20 aprilie - Centrul Providenta - program: vineri-simbata 10.00-18.00, duminica 10.00-16.00 - tirgul isi propune expunerea catre publicul larg, a produselor financiare din categoriile credit, leasing sau finantare oferite de banci, institutii financiare nebancare, brokeri de credite sau firme de leasing
Foto Ralu
ralnied1 spune:
Si tot la Providenta, perioada 16-20 aprilie, targ de imbracaminte si incaltaminte pentru primavara-vara.
Foto Ralu

Despre mine o fi vorba?