Gravidute & Mamici de IASI (46)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

celia multumesc!

miha de-acum putem sa venim doua cate doua la tine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by addiana
miha de-acum putem sa venim doua cate doua la tine!!!

Chiar cate 4. Ca mai am si 2 taburete,dar asta presupune sa nu va doara spatele,ca nu aveti de ce va sprijini.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">Curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

de peretele proaspat varuit?
eu una ma sacrific si stau pe covor, cu Robert, deci venim cate 5...

Foto Cheile Bicazului-Tusnad
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Vine .
Eu daca ies afara vad ca seara nu mai intru.Aseara la 8 cind am ajuns era in casa teatru de operatiuni.Haine imprastiate,vase de la amiaza,jucarii-asa ca am facut smotru.S-a facut 10.30 pina am terminat si am culcat copii.

Azi o iau de la capat cu iesirile afara.are Cristi meditatii si iar tre sa hamalesc crutz + bicicleta de una singura.
Mama ,de cind s-a facut cald,se duce la tara la gradina si duminica e obosita,luni vine sa stea cu Andrei deci nu mai insist sa-l ia pe Vlad la plimbare.
Observ ca dau tot din casa,asa ca sa mai tac cu plingerile.Oricum,acum e inca liniste,dorm toti din casa.

Miha sa folosesti scaunele cu placere,la mese imbelsugate.Iar voi fetelor cite 2-3 la Miha ca Marius,Miha,Robert stau in picioare?Sau Marius are rezervat loc pe casa scarii?

Oana de la noi.Ce repede a mai trecut timpul.avem baieti mari,al meu ajunge dintr-un capat in altul al patului imediat daca vede o bucatica de hirtie.Il pasioneaza lucrurile f. mici.Ii place sa le apuce, sa le bage in gura.
Uneori e invidios pe Vlad.Am mers intr-o zi la parintii mei si tata vorbea cu vlad,il gidila si el(adica Andrei) se uita si statea cu bratele intinse si cu gurita pregatita sa rida dorind sa fie alintat si el.
Acum nu mai e doar vlad cel care-i ia jucariile lui Andrei ci siAndrei cind il vede pe vlad ca se joaca se duce la el si-i apuca jucaria.Bineinteles ca vlad se supara si daca nu-s aproape il mai imbrinceste pe asta mic.
Cam asta despre comorile mele.

Vad ca unele fete intra mai rar-Criss nu a intrat demult cu toate ca am vazut ca a votat la concurs deci a fost prin zona.
Si Michelle a absentat ieri.Cred ca a fost in plimbari.

pentru viitoarele mamici si pentru voi toate.plimbare placuta astazi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Neata
Buna cafeluta de la Nonna
Hai ca m-ati convins, e mai soare pe la noi prin Moldovica
Oana ce baiat mare ai! pt Victor! (cu intarziere )
Cine spunea de petrecere? Vreau si eu

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Buna dimineata !

Va amintiti de catelusa mea ? E deja mamica Ieri dimineata isi facea culcus si pe la amiaza deja incepuse sa nasca .Pina seara am numarat vreo 7 catei .Nu stiu ce s-o mai fi intimplat peste noapte ,doar ca dimineata am gasit unul strivit sub dinsa .

Mergi la inceput

Si ca sa mearga mai bine cafeluta Nonnei va ofer niste amandine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Sa ma pling si eu putin... mai mult, ca m-am saturat sa tot adun voma de peste tot din casa. Cu laringita asta, face ce face si tuseste de mi se rupe inima, dupa care vomita tot ce a mancat. I-am dat Metoclopramid, dar degeaba, nu mai stiu ce sa-i mai fac. Am ajuns deja sa-mi vina sa ma duc in lumea mea. Si la masa ma rog de ea sa manance si face mofturi... e nervoasa agitata. Abia astept sa se termine cu aerosolii si tusea asta, dar mai avem o saptamana de aerosoli. Iar dupa ei tuseste de mama focului. Acum vine saracuta de bunavoie la aerosoli si la aspirat nasul, ma aduce de mana, dar tot mai scanceste in timpul operatiunii. Dupa amiaza o duc la control la d-na doctor in spital, ca e de garda.

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Gabi, o reteta de amandine?
Mersi.

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Reteta www.culinar.ro/forum/continut/Dulciuri/13216/Amandine-Adnasya-adaptate/" target="_blank">aici

Multa sanatate lui Stefy .

Mergi la inceput