Gravidute & Mamici de IASI (46)
Raspunsuri - Pagina 15
iulia-stefy spune:
Stefy are cercelusi un fel de veriguta, dar sunt mici, mici, special pentru fetite micute. Cercei din astia am luat prima data acum 8 ani pentru nepotica mea si nu a avut probleme deloc cu ei, apoi acum doi ani pentru fina mea si anul trecut i-a luat mama mea Stefaniei si niciuna nu a avut probleme cu ei. In fata sunt rotunjori cu pietricele iar la spate drepti.
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
quote:
Originally posted by Nonna76
[Eu nevoie de energizante nu am,sunt eu destul taifun, am probleme cu capu' nu mai pot cu pisicul nu cu fizicul.
Pai sa stii ca si psihic te ajuta. Incearca.
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
mariussimiuc spune:
Eu tocmai am venit de la cumparaturi. Mi-am luat 2 draperii/galerii sau cum s-or mai fi chemand si 2 scaune.
De mai multe n-am avut bani. Poate data viitoare...
Asa ca pana plec la petrecere
stau pe capul vostru.Si daca vi se pare ca vorbesc cam mult,bagati-mi niste caltzi in gura.
Dar sa fie de bumbac,va rog,ca la sintetic ma irit,ca-s alergica. ![]()
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">Curiozitate 
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
quote:
Vlad tocmai organizeaza in balcon o petrecere cu dans.
Stai ca vin si eu sa-mi fac incalzirea. 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">Curiozitate 
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Vlad tocmai organizeaza in balcon o petrecere cu dans.Stai ca vin si eu sa-mi fac incalzirea.
Cred ca Vlad are nevoie de ceva mladite, ca Isabella

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (ingerasul cu galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella reprezinta *Clipa mea de viata*
ralnied1 spune:
La Muzeul de pe Independentei, vis-a-vis de UMF, este expozitie de reptile veninoase si alte chestii de astea mai rare, pana pe 2 mai. Bilet: 50.000 lei vechi.
Foto Cheile Bicazului-Tusnad
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu
Danelutza spune:
... ce liniste, sssstttt, ori adormiti copilasii, ori le faceti baita, ori sinteti pe la petreceri ![]()
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (ingerasul cu galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella reprezinta *Clipa mea de viata*
addiana spune:
quote:
Originally posted by ghinetzquote:
eu ma stric pe zi ce trece...ma dor toate alea, dimineata ma rupe spatele, abia ma dau jos din pat, ma doare si umarul drept si nu stiu de la ce!!!
Diana, la fel si pe mine
Mai, noi ne stricam impreuna? Eu zic sa impartim: tu ce iei? Spatele shubred sau umarul scartzaitor?
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

9+
La mai multe lunite Victor si Iustina!
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)