Gravidute & Mamici de IASI (46)
Raspunsuri - Pagina 14
mephala30 spune:
multumesc celor care si-au dat osteneala sa se uite peste pozele noastre,
.
Oana8188, ti-am admirat fetita frumusica, mi-a placut si mie palarioara,
.
sa aveti un week. placut.
A reinceput votarea: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
mephala30 spune:
Miha, mai un pic si reuseai performanta de a umple o pagina singura,
.
A reinceput votarea: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Miha, mai un pic si reuseai performanta de a umple o pagina singura,.

Nu trebuia?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">Curiozitate 
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by mephala30
Miha, mai un pic si reuseai performanta de a umple o pagina singura,.
Nu trebuia?
de ce nu?
Danelutza spune:
La cit mai multe lunite pentru:
Victor
de Oana
Iustina
de Irina
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (ingerasul cu galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella reprezinta *Clipa mea de viata*
Danelutza spune:
Cuscra arunca la mine perdelele, daca nu le mai vrei ![]()
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (ingerasul cu galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella reprezinta *Clipa mea de viata*
Nonna76 spune:
Am ajuns si eu acasa cu baietii.Am stat 3 ore afara singura cu amindoi.Cu Vlad nu ma descurc in privinta cumparaturilor.Mereu vrea sa cumpere cite ceva si m-am saturat de cheltuit bani pe prostii.
Lavinia m-ai gasit.A fost o strategie sa te aduc pe aici.Recunosc ca aici intru mai des decit la Scutece ca ma stiu mai bine cu fetele.Dar postarile tale si ale Liei le citesc intotdeauna.
Asta noapte am visat ca eram
si nu stiam daca am un baiat sau doi(adica gemeni).Bine ca a fost doar vis.Recunosc insa ca eu nu am inca CM.Dar semne n-am.
Eu nevoie de energizante nu am,sunt eu destul taifun, am probleme cu capu' nu mai pot cu pisicul nu cu fizicul.
Vreau sa ma odihnesc putin ,sa spal vasele sa fac loc altora de la masa de prinz si daca am norocul sa-mi adorm nazdravanii dupa somn iesim iar afara.
Vlad tocmai organizeaza in balcon o petrecere cu dans.
tuturor.
si
se stie cui.
ghinetz spune:
Vreau si eu la petrecere, la Vlad. [alacaredanseaza]. Pe bune, fetelor, asa as mai merge la un chef de ala, asa, ca in tinerete...[alacareviseaza]
Nonna, nu contenesc sa te admir! O sa vezi, plimbarile care se vor lungi odata cu venirea caldurii te vor face sa te simti mai bine.
Miha, deci pot sta linistita. ![]()
Multumim celor ce ne felicita pentru cele 9 luni. Uite ca a trecut timpul! Nu fac tort. Nici nimic dulce. Mi-am cumparat inghetata de pepene galben. Si capsuni. Si o prajiturica Magura. [sic]
Lavinia, mai vino pe la noi.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
iulia-stefy spune:

La mai multe lunite pentru:
Victor de Oana
Iustina de Irina
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
Danelutza spune:
Oana te ajut eu, uite aia care danseaza
deh, ca-n tineretea mea si ala care viseaza...
, asta doarme, dar poate viseaza si ceva frumos 

![]()