Gravidute & Mamici de IASI (46)
Raspunsuri - Pagina 13
ghinetz spune:
quote:
Cu atat mai mult cu cat se impute treaba la noi pe zi ce trece
Unde? Unde se impute? ca sa nu ma duc pe acolo...
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
oana8188 spune:
quote:
Originally posted by Darria![]()
vazut si foto cu frumusetea mica de Oana8188.
Oana, cercelusii nu tb. sa incomodeze in spatele urechiusii, de aceea se recomanda la inceput cu tortita si nu "surub". Daca prichindelul nu este deranjat de cercelusii cu "surub" atunci e ok.
Asa-i! Nu stiu cum sa explic.... cei gen veriguta pe care ii are fata mea nu au surub, sistemul de inchidere este ca aici http://www.sultangold.ro/cercei-aur-24.htm
Eu am cercei cu sistemul asta de inchidere http://www.sultangold.ro/cercei-aur-23.htm si nu ii suport in urechi cand dorm, ca ma inteapa.
Oana
de Ana Alexandra
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Nonna76
Sa ne traiesti Miha-de dimineata am facut iar negresa ta.Acum e aproape gata.
Am infiat-o si eu de pe undeva reteta asta,nu e a mea. Daca ai sti cat de bine te inteleg cu programul de dimineata.La mine e taifun in creier dimineata...unul vrea imbracat,unul vrea mancare,apoi altul care vrea mancare,strans urmele dezastrului...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">Curiozitate 
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by lorinaoo1si pt celelalte fete cucuiete
Si noi si noi...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">Curiozitate 
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Celia
La mai multe lunite pentru:
Victor de Oana
Iustina de Irina
Oooo...daaa...
Azi papam tortulet!Sa fiti sanatosi dragilor,la cat mai multe lunite inainte.

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by kriss79
si poate se inghesuie cineva pe aici si la al doilea, ca am vazut ca se poarta cat mai repede..sau la al treilea
Alo...aloooo...care al treilea mey? Mai lasa si pe altele...
Ce face Ale?Ati rezolvat problemuta cu cachi?
ghinetz spune:
Acum, am citit. Asa ca sa salut si eu.
[hi]
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by oana8188
Kriss, asistenta mi-a zis ca astia cu tortita se baga mult mai greu in urechi, de asta mi-a zis sa iau gen veriguta - acuma nici eu nu stiu exact de ce ti-a zis sa iei din aia, adica motivul exact...
Si cerceii medicinali si cei pe care ii pui dupa,trebuie miscati din cand in cand in ureche,si daca sunt genul acela gen clips la spate sau veriguta e mai greu de realizat asta.
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Unde? Unde se impute? ca sa nu ma duc pe acolo...
In zona noastra n-au ajuns...N-au acoperire...
mariussimiuc spune:
Am cetit...si acu...vorba Oanei
...sa va si salut...
...apoi plec...ma'c sa-mi cumpar draperii.
Mi-a venit comanda de perdele de la Quelle si n-am unde sa le agat.