Gravidute & Mamici de IASI (46)
Raspunsuri - Pagina 12
Celia spune:
Oana8188, am vazut foto cu minunea voastra Alexandra-superba.
Vino mai des pe aici mamico si ne da vesti despre voi.
Carmen, am vazut foto cu frumosii tai copilasi.
ai de ce sa fii mandra.
Raluca, imi place noua ta titulatura. Poate curand se schimba in G....apoi in M....ups...iar am ajuns la prima pagina....nu scapi de noi...
Emma, te asteptam mai des pe aici.Toate cele bune,
.
Kriss, multumim de vestile despre Nusa.
Miha, dar contra rau esti....
Diana, multa sanatate zgatiilor si tie.
Iti doresc realizarea visurilor care ti le doresti cu adevarat.
Monica, ce harnicuta esti de dimineata.Ma bucur ca te simti mai bine.
Oana , ce bucatarisesti special astazi?
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
kriss79 spune:
salutare
LA MAI MULTE LUNITE MARIA IUSTINA SI VICTORAS!!
Raluca,da, iar m-a apucat sa te bat la cap..dar esti asa iubitoare de copilasi incat nu m-am putut abtine sa nu iti spun iar..
Noi avem rabdare..
si poate se inghesuie cineva pe aici si la al doilea, ca am vazut ca se poarta cat mai repede..sau la al treilea![]()
o gramada de mamici de sept-oct-nov 2007 vor deveni din nou mamici..eu una nu cred ca as face fata psihic si fizic..asa rapid..macar sa ma pot intelege cu ea..
Eu am vb cu sotul si l-am convins sa vina mai repede acasa..asa ca dim la 8 a luat maxi taxi spre Iasi!
asa ca ma duc sa fac o negresa drept recompensa![]()
Noi am fost aseara pe la 6 in Copou, era plin de copilasi si mamici..a mea e f atenta la cei care merg si se joaca..trepida nu alta cand trecea un copilas pe langa ea..
Oana8188, asa mi/a spus doamna de la turmalin care i-a facut gaurile..ca treb luati cu tortita, desi si eu am luat ei tot in genul celor pusi de tine..acum am sa caut sa ii iau si cu tortita..macar la inceput..
si Alexandra vad ca e slabutica, am citit ca ii dai cereale si dim si seara..e mofturoasa sau..?
Diana, bine ai revenit!!
eu cum intru mai rar acum, nu am obs din prima ca ai disparut..dar dupa aceea m-am gandit ca s-a intamplat ceva..
Cine spunea de o intalnire la targ???! vrem si noi!!cred ca e mai bine joi sau vineri sa evitam aglomeratia..voi ce spuneti?la ultimul targ am fost anul trecut in apr parca..si in weekend era cam aglomerat..atunci cautam hainute de gravi..si nu prea am gasit..
Am votat si noi..greu cu 50 pct..in fine, cel mai bun pozar sa castige!!eu una nu ma bag, ca-s facute cu mobilul pozele
apropo,mi se pare amuzant ca pana acum poza eu si mami are mai multe voturi decat cealalta..broscuta. prima data, era invers..
s-a sculat, ma duc sa fac negresa si mai vb!
pupici
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 5 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
Darria spune:
vazut si foto cu frumusetea mica de Oana8188.
Oana, cercelusii nu tb. sa incomodeze in spatele urechiusii, de aceea se recomanda la inceput cu tortita si nu "surub". Daca prichindelul nu este deranjat de cercelusii cu "surub" atunci e ok.
Incet, incet vad ca fostele miresici se aduna la mamici ![]()
Ral: nu e niciun apropo
nu mai spun nimic, te las sa respiri si astept ![]()
un sfarsit de saptamana placut tuturor.
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by Danelutza
Se odihneste mey, trebuie sa mearga la petrecere la nanuta, nu ?!
Petrecerea e maine...
Aha, deci inca o zi fara sa te vedem

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (ingerasul cu galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella reprezinta *Clipa mea de viata*
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by iulia-stefy
Mi-a spus cineva sa-mi iau un goblen. Si sa stii ca am stat asa de cuminte.... acum sta el cuminte ca nu mai am timp de el.
Si eu am inceput unul cind eram insarcinata, am lucrat la el pina in ultimele zile de sarcina, acum sta cuminte intr-un colt. De fapt, venise cineva in vizita si cind l-a vazut cit era de mare, goblenul, a zis: asta il termini in vreo trei ani
. Au trecut trei ani de cind am ploada si tot nu l-am mai terminat 

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (ingerasul cu galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella reprezinta *Clipa mea de viata*
Danelutza spune:

Uitai, multumesc Monica de cafea, am baut-o cu feliuta de lamiie sa-mi mai treaca durerea de bibilica. Ce frumos ca te solicita toti barbatii din casa, eu am unul mare si lat si nici acela nu-i acasa, a plecat joi la Roma si cica se intoarce tocmai luni
. Dar tot e bine, ca fac mai putina mincare ![]()
oana8188 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by oana8188
Poze aici http://www.flickr.com/photos/oana8188/
Foarte frumoasa printesa ta...am vazut-o si la bulgarasi.
De unde ai luat palariuta crosetata?Eu azi am cautat de-am zapacit ceva de pus pe cap Amirei...Nu de frig...ci de sanchi asa...Si sa n-o bata soarele-n freza.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">Curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
Saru' mana de aprecieri

Palariuta ne-a adus-o cadou matusa Alexandrei (viitoarea cumnata) de la un targ de textile; parca zicea Ralu de un targ pe la mijlocul lui aprilie - poate gasesti acolo.
Kriss, asistenta mi-a zis ca astia cu tortita se baga mult mai greu in urechi, de asta mi-a zis sa iau gen veriguta - acuma nici eu nu stiu exact de ce ti-a zis sa iei din aia, adica motivul exact...
Alexandra mananca cereale si dimineata si seara pt ca nu ii mai place laptele; se saturase mititica de el, manca foarte prost pana am bagat cereale; de atunci nu mai am probleme cu ea.
Oana
de Ana Alexandra
ghinetz spune:
quote:
eu ma stric pe zi ce trece...ma dor toate alea, dimineata ma rupe spatele, abia ma dau jos din pat, ma doare si umarul drept si nu stiu de la ce!!!
Diana, la fel si pe mine
Mai, noi ne stricam impreuna? Eu zic sa impartim: tu ce iei? Spatele shubred sau umarul scartzaitor?
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
quote:
Originally posted by iulia-stefy
Diana, Nonna, eu folosesc un energizant natural, dar cred ca am mai scris. La un pahar cu apa pun 2 lingurite de miere si 2 lingurite de otetet de mere si miere de albine(de la Plafar). La mine da rezultate.
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamicaStefaniei Iulia (05.12.2006)
Am sa incerc si eu, ca Elevitul nu face decat sa-mi mareasca pofta de mancare. Si apoi, in lant, cresc kg si deci si depresia. care duce iar la mancare etc
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Danelutza spune:
Oana mami de Alexandra, Isabella avea cercelusi gen veriguta si tot timpul isi baga degetele in veriga si se tragea de ureche, i-am pus din ceilalti cu surub, o intepau dupa ureche, acum are din astia cu tortita si nu mai avem probleme. Deh, la noi nu mai este oricum nici o problema ca e mare
. Dar daca verigutele sint foarte micute, nu-i problema sa bage degetelul si sa traga de cercelusi.

Stefaniei Iulia (05.12.2006)