Gravidute & Mamici de IASI (46)
Raspunsuri - Pagina 11
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by anymony
KIDS EXPO KIDS MANIA
http://www.inoras.ro/?section=eveniment&id=3119&or=1&iasi=TargurisiExpozitii
Facem o intalnire la Kids Expo?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">Curiozitate 
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by iulia-stefy
Mi-a spus cineva sa-mi iau un goblen. Si sa stii ca am stat asa de cuminte.... acum sta el cuminte ca nu mai am timp de el.
Eheheee...am facut si eu de-astea in tinerete...Acu...cine mai are timp?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">Curiozitate 
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by addiana
trebuie sa merg si cu raisa la doctor sa vedem ce putem sa mai facem cu piciorusele,
Ce are Raisa la picioruse?
quote:
eu ma stric pe zi ce trece...ma dor toate alea, dimineata ma rupe spatele, abia ma dau jos din pat, ma doare si umarul drept si nu stiu de la ce!!!
Ia niste calciu,cu magneziu si zinc. Io parca am intinerit
quote:
cred ca vreau sa lucrez si eu, oriunde!!
Eu nu!
quote:
vreau sa ma mut din apartamentul asta ca incepe sa ma deprime, da' de unde altul...
Eu nu!
quote:
mi-as baga silicoane![]()
Eu nu!
Cand voi termina de alaptat mai vorbim. 
quote:
vreau sa merg la sala, dar n-am timp,
Eu nu!

quote:
vreau sa fac scoala de soferi, dar n-am nici timp, nici bani si nici masina pe care s-o conduc dupa ce as lua permisul!!!
Eu nu!

Moamaaaa...sa fi vrut si nu-mi iesea sa fiu asa un Gica Contra.

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by oana8188
Poze aici http://www.flickr.com/photos/oana8188/
Foarte frumoasa printesa ta
...am vazut-o si la bulgarasi. De unde ai luat palariuta crosetata?Eu azi am cautat de-am zapacit ceva de pus pe cap Amirei...Nu de frig...ci de sanchi asa...
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by alynta27
Aspiranta, Raluca![quote]Originally posted by ralnied1
Ia uite ce repede a gasit Alina rezolvare
Foto Cheile Bicazului-Tusnad
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu
ralnied1 spune:
Miha, l-ai luat pe "NU" in brate si nu i-ai mai dat drumul? 
Foto Cheile Bicazului-Tusnad
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Miha, l-ai luat pe "NU" in brate si nu i-ai mai dat drumul?
Asa s-a potrivit!
Nonna76 spune:
.
E dimineata si e presiune pe mine.Toti barbatii din casa ma vor.
Tre' sa-i imbrac si sa-i hranesc.Si alte ale ..ce mai are fiecare chef.
Eu am intrat mai putin ca a fost frumos afara si iei dupa ce am fost de 2 ori la scoala am fost si de 2 ori afara cu copii.
M-am intors obosita fizic dar cu capu' parca-s mai bine.
V-am pupat.La 9 are Cristi meditatii si tre sa termin urgentele(paturi de facut,imbracat si hranit copii).
Sa ne traiesti Miha-de dimineata am facut iar negresa ta.Acum e aproape gata.
lorinaoo1 spune:
quote:
Originally posted by Nonna76.
E dimineata si e presiune pe mine.Toti barbatii din casa ma vor.
Tre' sa-i imbrac si sa-i hranesc.Si alte ale ..ce mai are fiecare chef.
Eu am intrat mai putin ca a fost frumos afara si iei dupa ce am fost de 2 ori la scoala am fost si de 2 ori afara cu copii.
M-am intors obosita fizic dar cu capu' parca-s mai bine.
V-am pupat.La 9 are Cristi meditatii si tre sa termin urgentele(paturi de facut,imbracat si hranit copii).
Sa ne traiesti Miha-de dimineata am facut iar negresa ta.Acum e aproape gata.
Monica,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
Ahaaaa, aici te ascundeai

si pt celelalte fete cucuiete 
Lavi si
Lorina Maria (5 iulie 2007)www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal
Celia spune:

La mai multe lunite pentru:
Victor de Oana
Iustina de Irina
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni