Gravidute & Mamici de IASI (46)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

quote:
Originally posted by gabiarama

Reteta www.culinar.ro/forum/continut/Dulciuri/13216/Amandine-Adnasya-adaptate/" target="_blank">aici
Multa sanatate lui Stefy .

Multumim, Gabi, si pentru reteta si pentru urari.

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Hey, saluti fetelor! Noi suntem bine, pupici Celiei care a intrebat de noi, maraiti la greu, bagam in gura tot ce prindem... in rest toate bune.
Va pupam!
O duminica placuta sa aveti!

emma si andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by licuryci8

licuryci-9+

lacra

bun venit, sarcina usoara si bebe sanatos!

A reinceput votarea: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

quote:

Buna dimineata !

Va amintiti de catelusa mea ? E deja mamica Ieri dimineata isi facea culcus si pe la amiaza deja incepuse sa nasca .Pina seara am numarat vreo 7 catei .Nu stiu ce s-o mai fi intimplat peste noapte ,doar ca dimineata am gasit unul strivit sub dinsa .

felicitari, .

A reinceput votarea: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Gabi sa va traiasca, catelusii. Am tras cu ochiul la amandine si am salvat reteta, eu facusem dar in varianta cealalta mai uscata, dar astea arata siropoase rau

Lacramioara multa sanatate Stefaniei .

Nonna multumesc de cafea, daca-i virtuala, merge si la ora asta.

Cuscra faci picnic in casa, musafirii ii asezi toti pe covor, e molcut, iar daca au dureri de spate, pot sta si intinsi.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (ingerasul cu galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella reprezinta *Clipa mea de viata*

Daniela, mami de Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lorinaoo1
Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal

http://good-times.webshots.com/photo/2277504990100146878gStiHc

, moamaaaa, de mult n-am vazut asa ochisori verzi frumosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by lorinaoo1
Cine spunea de petrecere? Vreau si eu

Petrecere? Unde?Unde?

Here It Goes Againwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">Curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

quote:

Si ca sa mearga mai bine cafeluta Nonnei va ofer niste amandine

Daca fac o cafea imi dai si mie?

Here It Goes Againwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">Curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Lacramioara,sanatate multa la printesa.
Eu cred ca ii dai degeaba Metoclopramid,ea isi face greata de la mucozitati si de la tuse.

Monica,multumesc ca te gandesti la mine. Fetele astea nu s-au mai gandit si la mine ca nu am unde sa stau.

Cristina cred ca profita din plin de vremea frumoasa,nu mai are timp de forum. Oricum ii multumesc ca si-a facut timp putin sa ne dea un vot.

Dar cam liniste pe aici...ce se intampla?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Cuscra si eu m-am gindit la tine si la mosafiri, dar nu ai cetit ce-am scris eu

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (ingerasul cu galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella reprezinta *Clipa mea de viata*

Daniela, mami de Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput