FIV 173

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns digeka spune:

Nusy, draga, nu am cuvinte, imi pare tare rau; te inteleg si-ti sunt alaturihai ca trecem noi peste asta.
Cum te simti dupa chiuretaj?

Doris, Luck

toate FIV-oasele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Pisik, Copilutzu se pare ca nu sunt singura pacienta pe care l-a facut sa planga dr. Niculescu
Si eu prima oara am ajuns la el pentru inseminare dar in felul in care m-a tratat m-am simtit umilita si am plans foarte mult. Mi-a facut histeroscopie am vrut sa-i dau ceva nu a primit, de cate ori am fost la el in 2 minute eram dat afara deci eu zic sa nu ramaneti la el daca nu vreti sa fiti tratate ca niste boschetari.
Eu intre timp m-am programat la Dr. Dracea si e cer si pamant diferenta intre cei doi.
Pisik daca ai posibilitate si nu e prea tarziu du-te in Ungaria acolo vei fi tratata ca pacient sau pot sa incerci la Giulesti dar neaparat la alt doctor.
Bafta fetelor si tin pumnii pentru toata lumea
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandyG spune:

buna ,fetelor!ce mai faceti?felicitari celor care au atins raiul cu mana,sa stati cumintele 9 luni sa intrati si in el ,ok.

Nusy,doris,sunt alaturi de voi,capu sus fetite,pana la urma invingem noi,ca doar suntem romance ambitioase,nuuuuuuuuuuuu?
Goggy ,tie si celorlalte fete care sunteti in focuri,mult noroc si cu lipici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandyG spune:

mai e cineva pe aici ,care va face fiv in iunie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Buna dimineata,

Ma pregatesc si eu de fiv cu dl profesor Ron el si dna Gherasie.
Nu stiu daca va mai amintiti de mine insa eu v-am citit in fiecare zi numai ca nu am scris.
As vrea sa stiu cine a facut fiv la Med New Life si cum a fost.

Bafta tuturor fetelor!

http://tt.lilypie.com/JyjDp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Copilutz, da, eu eram, eu prin dna dr. Hodovanu am ajuns la dr. Cocei. Nu te retin, eram prea agitata si ingrijorata. Poate data viitoare ne vedem.

Nu stiu ce sa zic de dr. Niculescu, acuma daca te-ai apucat de investigatii si ti-ai facut si dosar, iar la Marinescu nu mai sunt locuri, eu zic sa ramai la el si sa incerci sa faci abstractie de "persoana", sa te gandesti ca este un medic bun (asta nu se poate contesta) si ca data viitoare (daca va exista, poate ai noroc din prima) vei alege alt doctor. Stiu ca e greu, dar eu asa incerc sa gandesc si sper sa fie bine.

Sincer, m-as orienta spre Ungaria, dar as vrea sa am totul clar de la primul FIV (daca ajung la el), sa fac si histero, sa fiu cu toate lamurite, asa incat la al doilea sa ma duc in Ungaria cu temele facute, ca sa zic asa.

Sincer, la cat de sensibila sunt eu, va fi nasol cu atitudinea dr., dar o sa incerc sa fiu pragmatica, pana la urma sa ma vad eu cu sacii in caruta, ca pe dr tot nu il schimb la varsta asta.

Astazi sunt un pic mai optimista, hai fetelor, capul sus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Buna fetele.Ieri am fost la dr.M-a consultat si mi-a spus ca totul este in regula. Col inchis, ovare ok dupa stimulare, fara chisturi. si un punctulet mic de 3mm, care deocamdata nu face nimic. Nu misca, nu zice mama, nu zice tata, nimicuta. O buburuza de 3mm. Saptamana viitoare imi facea a doua eco. Speram sa fie doua punctulete. :)
O doctorita pe care o iubesc, am gasit-o cu greu dupa multe cautari prin Bucuresti.Umana si cu bun simt. Si care s-a bucurat la fel de mult ca si mine. Ni s-a parut cel mai frumos si perfect punctulet din lume. :)
Va pup si va doresc la toate multe punctulete .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Ioanatugs dupa dimiensiunile foliculilor ai 5 ovocite asigurate,astept valoarea estradiolului tau.Bafta in continuare!

Pisik de ce a zis dr. Cocei ca daca rezultatul antimullerienilor e rau ai sanse<5 %?Rezultatul meu a fost rau,zic eu,am avut valoarea 0,44 la antimullerieni ,iar valorile de referinta sunt intre 1-10,deci rezerva ovariana posibil redusa scria acolo,dar desi nu i-a placut acest rezultat d-nei dr. Cocei nu mi-a spus asa ceva,sanse 5%....si uite ca reactionez totusi la tratament,e adevarat ca e un tratament mai puternic,dar sanse par sa fie,mai vedem....Mergi inainte si fii optimista,alceva nu ai ce sa faci decat sa te rogi la DD asa cum fac si eu!

Catalina felicitari pentru punctuletul vostru!Aveti grija de el!

Fetelor eu una m-am linistit acum vazand ca ati avut si unele dintre voi valori ciudate de estradiol in dupa numai 5 zile de stimulare.Cred ca e de bine,mai ale ca la celelalte doua fiv-uri ale mele in zilele 6-7 nu aveam estradilul nici macar 100,crestea apoi foarte greu,iar in final la primul fiv l-am avut 1550 (5ovocite),iar la al doilea 2000( 6 ovocite),sunt curioasa si nerabdatoare sa vad ce va fi acum...

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Gabita78 bine ai venit printre noi
Ioanatug ma bucur ca esti bine ,mai ai putin si scapi de injectii

Pisik06 nu trebuie sa fii suparata ca faci histeroscopia.Este bine s-o faci inainte de fiv.
Catalina felicitari pt.punctulet
Kora bine ca te-ai linistit .Eu personal cred ca vei avea o productie mai buna decat primele dati.
Unde faceti voi estradiolul ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAVINUTZA spune:

Dragelor,
Dupa o repriza de simorcaiala asearaazi sunt mai ok - m-am mai uitat pe diverse formurui si , se pare ca aceste valori mari de FSH pot fi generate de mai multe cauze si nu indica neaparat rezerva ovariana redusa - oricum sunt puztin in ceata deoarece pe fisa de la Medsana sunt alte valori decat pe cea de la cabinetul unde am facut in Ian - faza foliculara 4-13, mijlocul ciclului 5-22, faza luteala 2-13 si menopauza 20-138 - daca ma iau dupa astea as putea spune ca nu e chiar grav oricum ar fi merg innainte - si am asa vad la stimulare cum o sa raspund- asa ca - tot innainte!!!
Va pup si va doresc numai bine
L

Mergi la inceput