FIV 173
Raspunsuri - Pagina 5
KoraPop spune:
iana estradiolul il fac la BIOS, desigur....Ar fi chiar culmea sa am productie mai buna acum cand am inceput cu fsh de 11,87,iar la primul fiv am inceput cu fsh de 9 si la al doilea cu fsh de 6,57!Desigur acum nu am mai luat AC si e cu totul alta schema de tratament...sper ca DD sa se milostiveasca si de mine...Bafta si tie in continuare!
Kora
CARPE DIEM!
Cocolyso spune:
Intrebasem si eu de fiv la Med New Life.
Observ cu amaraciune ca nici macar nu m-ati bagat in seama desi eu aveam impresia ca pe acest forum gasesti un pic de alinare.
Se pare insa ca daca nu faci parte din grupul care este activ....sansele sa fii acceptat sunt aproape zero.
Eu va doresc succes in continuare!
http://tt.lilypie.com/JyjDp2.png
KoraPop spune:
Cocolyso nu trebuie sa te superi,nu ti s-a raspuns pana acum pentru ca probabil nu a intrat pe forum,sau la acest subiect nici o fata care a facut sau face FIV la Med New Life.Stii bine ca aici orice este bine venita pentru ca pe toate ne leaga aceeasi suferinta.Eu nu stiu ce sa iti spun nimic legat de aceasta clinica,dar daca ai intrebari referitoare la procedura FIV,nelamuriri,ai sa vezi ca vei primi raspunsuri.Multa bafta si daca vrei sa te trec pe listuta spune-mi in ce luna vei face urmatoarea incercare!
Kora
CARPE DIEM!
Cocolyso spune:
Kora, fata draguta, am citit mult depsre tine de cand ai facut primul fiv desi eu la vremea respectiva nici nu ma gandeam ca o sa ajung aici....eu de 1 an si jumatate aproape incerc, am 33 ani, nu am ramas niciodata....am descoperit dupa multe investigatii (laparo, 4 histeroscopii) ca trompele nu sunt ok, malformate combinat cu hidrosalpinx pe dreapta, operat prin laparo, nu a mai reaparut si mai nou un fibrom de 1 cm scos pe 12 martie 2008.
Duminica merg la Med New Life unde voi afla daca fac fiv in mai sau iunie.
Sunt speriata, tematoare, incerc sa fiu optimista si de aceea am scris aici.
Iti multumesc ca mi-ai raspuns.
http://tt.lilypie.com/JyjDp2.png
maria215ro spune:
Fetelor, am vesti de la spital.Am 3 clasa A(de 4 celule) si 1 clasa C.Maine fac ET cu cei 3.
Blanche25 spune:
Maria FELICITARI!!!! Sa mai creasca pana maine si sa ramana cu tine 9 luni!
Cocolyso cand vor intra fetele care au facut la MEd New Life sigur iti vor raspunde! Nu fi speriata, FII OPTIMISTA!!!!!!
Kora spor in continuare
Pupici tuturor
Pisik06 spune:
Maria, bravo! uite ca avem si vesti mai bune pe aici.
Kora, am inteles ca dr Cocei tocmai a fost la un congres in Grecia (sapt trecuta cand a lipsit) pe tema asta (are un nume sindromul dar imi scapa acum) si a zis ca sansele de sub 5% nu se refera la obtinerea de ovocite si de embrioni din punct de vedere numeric, ci la obtinerea de embrioni de calitate. Ca, din pacate, la rezerva ovariana mica, se obtin embrioni prosti.
Dar, eu zic sa nu ne pierdem speranta. Cu Dumnezeu inainte, ca pana la urma daca pune si EL o mana acolo, poate iesi bine dintr-o situatie dezastruoasa.
maria215ro spune:
Blanche, Iana-Mari va multumesc.
Fetelor care stiti ce inseamna clasa C?Sa nu mor proasta.
LucaLuca spune:
Buna dimineata, girls. Pe mine m-a marcat rau vestea de la Nusy (stie cineva ceva ede ea? e tot in spital?), am luat-o asa, ...foarte personal. Mi s-a facut rau, pe bune - nu vreau sa ma gandesc ce as face intr-o situatie similara. Maine ma duc sa refac BHCG-ul si apoi va urma o prima ecografie (Catalina, felicitari pentru punctuletz), nu stiu ce sa zic, eu in continuare nu am nici un simptom. Mi-am impus sa nu mai citesc pe net, numai peste complicatii si malformatii dau.
Doris & Luck, rugati-va sa fie bine data viitoare si sa ramana cu voi pana la capat.
Maria, un transfer norocos iti doresc. La fel si celorlalte fete aflate in tratament.