Alice Nastase - Care pe care

Alice Nastase - Care pe care | Autor: Jasmine

Link direct la acest mesaj

Stiu ca a aparut o noua carte scrisa de Alice Nastase.Cartea se numeste "Care pe care".
Intrebarea mea este : de unde se poate cumpara?Numai de pe net,de pe site-uri gen dol.ro?
Ati vazut cumva in librarii cartile scrise de Alice Nastase?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

http://www.librariabucuresti.com/cgi-bin/Carti-Care-pe-care-femei-si-barbati-0-3861-1-.htm

MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA {01.01.2006}

"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

"Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte."

www.youtube.com/watch?v=p5Pg59N851M&feature=related" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=Tn1KFW2kcs8&feature=related" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=_XYApregsFI&feature=related" target="_blank"> www.jurnalul.ro/articole/119327/#350 tii-ce-impact--au-gandurile-tale" target="_blank"> www.jurnalul.ro/articole/119993/fiecare-primavara-e-bucuria-unui-nou-inceput!" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

asa am gasit si eu,chiar la un pret mai bun :

http://www.dol.ro/Produse/Carti/Beletristica/Romane/Care-pe-care-femei-si-barbati-Aurora-Liiceanu-Alice-Nastase-YZAD00002/index.asp?

ma intrebam daca pot gasi cartea in librarie,ca sa nu mai platesc si curierul.

De asemenea,m-ar interesa si cartea "Despre lucrurile simple" a Mihaelei Radulescu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

eu am cumparat de la librarie "Dincolo de bine, dincoace de rau
Despre iubire" de Aurora Liiceanu, Alice Nastase

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Eu am luat toate cartile scrise de aceste femei minunate- Alice Nastase, Simona Catrina, Aurora Liiceanu, Mihaela Leventer- de pe site-ul revistei Tango. Ce m-a impresionat cel mai tare e ca am primit pe prima pagina si o dedicatie din partea autoarei...m-a impresionat pana la lacrimi gestul acesta frumos...multumesc!

"Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Jasmine,
'despre lucruri simple' - citit, savurat!
daca pot sa te ajut cumva sa ti-o procur de aici, zi-mi.
m-ai facut curioasa cu 'care pe care' ..

pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

Eu mi-a cumparat recent dintr-o librarie locala, "Noi suntem zeite-Carte postala"- Alice Nastase si "Care pe care - femei si barbati"-Alice Nastase& Aurora Liiceanu. Le-am gasit la Noutati, ambele au costat 30 Ron/buc. Am intrebat si la Diverta si nu le aveau.

Mariaa, "Despre lucruri simple" nu e scrisa de Mihaela Radulescu?
-------------------------------------------------------------

"Sunt atatea minunatii pe lume pentru fiecare, doar ochi sa ai sa le vezi, inima cu care sa le simti si brate sa le cuprinzi si-atunci ale tale, toate vor fi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by Alecsia

Eu mi-a cumparat recent dintr-o librarie locala, "Noi suntem zeite-Carte postala"- Alice Nastase si "Care pe care - femei si barbati"-Alice Nastase& Aurora Liiceanu. Le-am gasit la Noutati, ambele au costat 30 Ron/buc. Am intrebat si la Diverta si nu le aveau.

"Sunt atatea minunatii pe lume pentru fiecare, doar ochi sa ai sa le vezi, inima cu care sa le simti si brate sa le cuprinzi si-atunci ale tale, toate vor fi..."

Libraria aia locala e in Bucuresti?

"Despre lucruri simple" nu e scrisa de Mihaela Radulescu?
Raspuns : ba da.

Mariaa,multumesc pt ajutor,am comandat cartea pe net.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

quote:
Originally posted by Jasmine

quote:
Originally posted by Alecsia

Libraria aia locala e in Bucuresti?

"Despre lucruri simple" nu e scrisa de Mihaela Radulescu?
Raspuns : ba da.

Mariaa,multumesc pt ajutor,am comandat cartea pe net.

Din pacate nu.
----------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danet spune:

Am o mare curiozitate legata de Alice Nastase.
Din ce scrie ea am inteles ca in sfarsit si-a gasit sufletul pereche.
Stiti cumva despre cine e vorba?
Intr-o vreme era prietena cu Paunescu ( fiul) el sa fie?
Si anterior, marea ei dragoste( cel cu care a avut al doilea copil ) pt ca apoi sa fie parasita in final , cine era ???

Mergi la inceput