Mamici de noiembrie-decembrie2008 (12)
Raspunsuri - Pagina 9
alexutza_26 spune:
Toricelli - daa, deci sa ma astept cat de curand la o amenintare de decapitare,nu???....nu oltenas, doar cu multi prieteni la Slatina, ma molipsii...asta facui
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
toriceli spune:
Aaa.....da lipiciosi rau slatinenii astia ! Eu ma maritai cu unul. Daca te hotarasti sa vizitezi Slatina , da-mi un semn.
Cit priveste restul ...stai linistita , fetele sunt pacifiste.
Cu riscul de a parea pisaloaga reiau intrebarea ref. la Protectia maternitatii : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=119365&whichpage=1 - jos cu rosu .
A anuntat cineva angajatorul existenta sarcini , intentionati sa o faceti , cam pe la ce virsta a sarcinii ?
Aici discutii pe subiect :http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61449
Toriceli 11+
Ramo2007 spune:
Mamiseli, luni nu avea eruptia, cred ca abia ieri sau azi i-a aparut.
Ramo 4+
Puiutul meu scump
alinushca spune:
toricelli am anuntat la 9 saptamani in scirs la HR. Dar asta numai pentru ca la noi la munca sunt niste probleme in perioada asta si chiar aveam nevoie sa ma simt protejata de lege. Acu la 12 saptamani am sa cer reducerea programului la 6 ore. Zile libere pentru analize medicale mi-am luat deja, concediu medical mi-am luat deja si o sa imi mai iau... dar asta si din cauza lor ca au devenit niste nasoi...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1
11+
Maria_K spune:
buna burtici!
maine dimi la 9 am programare in cluj la medic. fetele pls tine-ti pumnii. sper sa nu vin la fel de dezamagita si de acolo. in doctorul la care merg acum am mai multa incredere pentru ca am mers si inainte sa fiu si mi-a placut cum m-a tratat. si sora mea care are probleme destul de mari e f multumita de el.
Maria, mamica 7+
bebitzul nostru
mamiseli_11 spune:
Eu am anuntat la munca de acum 2 saptamani adica am spus sefului cel mare, sefei mele directe si cam la toata lumea. Mai astept un pic sa fie totul ok dupa care iau hartie de la medicul de familie si fac instiintare oficiala ca sa pot sa iau si cele 2 zile libere pe luna pt analize. Nu pot sa le cer daca nu anunt oficial ca sunt gravi si tre sa am si adeverinta de la medic mai ales ca de prin trim 2 eu cred ca voi sta acasa in concediu medical.
Una peste alta, la mine la munca nu sunt probleme.
Mamiseli_11 7+
carmendu spune:
quote:
Originally posted by spiridusul
am niste scurgeri maronii.
teoretic e saptamana 8.
a mai patit careva asa?
prin carti zice ca se mareste uterul si ar fi ok.
azi merg cu spiridusul mic la vaccin, tb sa ridic carutul pe scari, ca nu are rampa,
daca nu se opreste, ma duc la dr dupa amiaza.
mie doctorii mi-au spus ca sangele roz, rosu deschis sau maroniu este ok. adica ar trebui sa nu te alarmezi.
cand e rosu puternic, ca la menstruatie, si mult, atunci nu e bine.
e posibil sa mai ai niste resturi.
nu-ti face probleme. dar incearca sa stai linistita si sa nu faci efort prea mare.
loren@ spune:
Buna fetele..felicitari celor 2 gravidute cu gemeni si cu 4 bobite...
Diana ma bucur ca esti bine si ai facut si PAP..
Ma duc si eu maine sa fac analiza secretie si vad daca fac si PAP..
Nu am retinut prea multe..ca mi-e greata si rau...va pup si ne auzim!
Mamiseli cele 2 zile pe luna pentru analize se dau daca anunti ca esti gravida?
Bia
bebe mic 9+
mamiseli_11 spune:
quote:
Originally posted by Ramo2007
Mamiseli, luni nu avea eruptia, cred ca abia ieri sau azi i-a aparut.
Ramo 4+
Puiutul meu scump
Daca abia ieri sau azi au aparut, eu cred ca nu vor fi probleme. Stai linistita
Mamiseli_11 7+
mamiseli_11 spune:
quote:
Originally posted by Maria_K
buna burtici!
maine dimi la 9 am programare in cluj la medic. fetele pls tine-ti pumnii. sper sa nu vin la fel de dezamagita si de acolo. in doctorul la care merg acum am mai multa incredere pentru ca am mers si inainte sa fiu si mi-a placut cum m-a tratat. si sora mea care are probleme destul de mari e f multumita de el.
Maria, mamica 7+
bebitzul nostru
Maria, multa multa bafta. Sa ne povestesti maine cum a fost.
Mamiseli_11 7+