Mamici de noiembrie-decembrie2008 (12)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by loren@

Mamiseli cele 2 zile pe luna pentru analize se dau daca anunti ca esti gravida?

Evident ca nu. Ti se dau daca iti ceri dreptul. Daca nu, probabil ei or sa se faca ca nu stiu despre ce vorbesti De ce nu citesti singurica toata legea ca sa nu mai ai dubii?

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

O sa o citesc cind o sa fiu in stare...off..ca la Bia nu mi-a fost asa de rau...cind o trece, ca fac 10 sapt. in curind?

Bia
bebe mic 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

quote:
Originally posted by loren@

O sa o citesc cind o sa fiu in stare...off..ca la Bia nu mi-a fost asa de rau...cind o trece, ca fac 10 sapt. in curind?

Bia
bebe mic 9+

Cred ca nu te mai tine mult, probabil pana in jurul sapt 12...Multa putere

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

quote:
Originally posted by oana_oana26

Buna dimineata burtikute dragi,
cu scuzele de rigoare ca nu am mai scris de multa vreme, am venit, am dat vestea cea mare si am fugit, dar am motive intemeiate, asa ca sper sa fiu scuzata
Avem 7 sapt si 5 zile si doua inimioare pretioase in burtica, dar si ceva probleme asa ca stam in pat toata ziua, o sa facem cerclaj si daca ne ajuta Doamne Doamne o sa fie bine
Va imbratisez pe toate, sa aveti sarcini usoare si o sa mai vin din cand in cand sa va mai scriu
Pup toate burticile

7+
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Geanina&year=2008&month=11&day=21&babycount=2"

Ce frumos: 2 inimioare! Sa te ajute Dumnezeu sa duci sarcina cu bine pana la capat!

ginye 9+

Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Toriceli - eu acum sunt in CIC, dar la prima sarcina am anuntat angajatorul la 8 sapt, cu scrisoare oficiala trecuta prin secretariat, insotita cu adresa din partea medicului ginecolog si scrisoare mediacala din partea medicului de familie...asta pt ca ei ar fi vrut sa ma dea afara ...dar din pacate le-am luat-o inainte si m-am asigurat ca voi primi cele 8 mil...

Mariak - bafta multa, tinem pumnii si asteptam vesti bune !

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

quote:
Originally posted by diana21

Carmen, uaaaaaaaaau! Am ramas cu gura cascata! Pai ce ti se intampla tie, se intampla o data la un milion de sarcini!!! Nu pot decat sa sper ca vor fi bine cu totii! Sa-ti traiasca si sa te bucuri de minunea asta de la Dumnezeu! Vaaaaaaai, ce de bebici ai in burtica! Super, super! Ar fi minunat sa nasti patru pitici odata, nu?

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 8+
Dialoguri strumfesti

diana, este un lucru minunat ce mi se intampla, dar parca e prea mult.
cat am fost in spital, a venit un psiholog la mine sa ma consilieze si probabil sa vada daca sufar de vreo depresie in urma vestii. m-a intrebat daca mi-am dorit un copil, doi,... sase....
i-am raspuns ca unul mi-am dorit, doi sunt bineveniti, dar nu 4.
eu vreau un copil sau doi copii sanatosi. nu-mi doresc sa am probleme cu sarcina, sa-i nasc la 1 kg, sa stau apoi cu ei in spital la incubator luni de zile.

cineva mi-a spus "da' dar uite, nu stiu ce tipa din nu stiu ce tara a nascut 6"! ok. si-a asumat acest lucru. poate ca nu a fost sfatuita cum trebuie , poate ca a facut-o pentru palmares.....poate pentru alocatie......eu nu vreau sa fiu mama eroina.
mi-am dorit copii. dovada e fiv-ul pe care l-am facut. din punctul meu de vedere e prea mult.
m-am ajutat de stiinta sa fac copii. ma pot ajuta de stiinta in continuare sa nu fac chiar atat de multi!

hai sa nu mai bat campii. cred ca de fapt nu fac nimic altceva decat sa ma conving ca orice decizie as lua, va fi cea mai buna atat pentru mine cat si pentru copiii mei.

oricum, doctorul a zis ca e foarte probabil ca 1, 2 sau 3 dintre ei sa se resoarba. nu ne ramane dacat sa fecem ecografii saptamanale sa le urmarim evolutia si sa asteptam.

oana, felicitari pentru cei doi samburei. sa ne luam de mana.
spune-mi , te rog, ti-ai facut bhcg-ul? ti-a iesit valoare mai mare decat cea normala?
te intreb pentru ca eu cand mi-am facut analiza si i-am arata-o medicului, fara sa vada ecografia, la momentul ala nici nu se vedea, mi-a spus: "mai mult ca sigur sunt doi!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Fetelor, peste 2 ore jumate imi vad bebeul! Dar ce greu trece timpul! Tin pumnii fetelor care mai merg azi la echo.

Ne auzim diseara cu vesti FFFFFFFFFFFFFFFFFF BBBBBBBBBBBBUUUUUUUUUUUUUNNNNNNNNNNEEEEEEEEEE.

ginye 9+

Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by spiridusul

am niste scurgeri maronii.
teoretic e saptamana 8.
a mai patit careva asa?

prin carti zice ca se mareste uterul si ar fi ok.
azi merg cu spiridusul mic la vaccin, tb sa ridic carutul pe scari, ca nu are rampa,
daca nu se opreste, ma duc la dr dupa amiaza.

eu stiu ca scurgerile maronii sant ok...,tinem pumnii sa fie bine
nu ridica carutul ,te rog...,sau da jos spiridusul mic cel putin...
eu de cate ori sant nevoita si zilnic sant nevoita sa urc cu carutul pe scari...,il urc incet doua cate doua ...,adica tin carutul in pozitie normala de impins,"inhatz" doua scari,ridic doar de maner lui...,ma asez bine pe acea treapta,apoi mai "inhatz" doua scari...,iar ridic de maner...si tot asa...
este muuult mai mic efortul depus...

Mamica stralucitoare
10+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Fetelor, am fost de dimineata la eco si am vazut puiutul mic!!! Sunt asa emotionata...Are 18 mm, ii bate inimioara cu 167 bpm, totul e ok! Colul e luuuung, are 4,7 cm.

Aici e o poza cu el! E frumusel, nu?

http://good-times.webshots.com/photo/2637644460055181808eEPzMb

_

Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by diana21

Fetelor, am fost de dimineata la eco si am vazut puiutul mic!!! Sunt asa emotionata...Are 18 mm, ii bate inimioara cu 167 bpm, totul e ok! Colul e luuuung, are 4,7 cm.

Aici e o poza cu el! E frumusel, nu?

http://good-times.webshots.com/photo/2637644460055181808eEPzMb

_

Dialoguri strumfesti

foarte frumusel,mancal-ar mama sa-l manance

Mamica stralucitoare
10+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput