Mamici de noiembrie-decembrie2008 (12)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

diana chiar ca e frumu!
sa te bucuri de el!

Maria, mamica 7+

bebitzul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Ginye,
tinem pumnii,o sa fie bine ai sa vezi

Mamica stralucitoare
10+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

quote:
Originally posted by diana21

Fetelor, am fost de dimineata la eco si am vazut puiutul mic!!! Sunt asa emotionata...Are 18 mm, ii bate inimioara cu 167 bpm, totul e ok! Colul e luuuung, are 4,7 cm.

Aici e o poza cu el! E frumusel, nu?

http://good-times.webshots.com/photo/2637644460055181808eEPzMb

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 8+
Dialoguri strumfesti

Vaiiii cat poate fi de emotionant...Sa va dea Dzeu putere la amandoi..si sa se faca mare,mare bebita al tau!!!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Ginye - tinem pumnii, bafta multa..si sa te intorci diseara pe langa vestile bune si cu pozici!!!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

quote:
Originally posted by ginye55

Fetelor, peste 2 ore jumate imi vad bebeul! Dar ce greu trece timpul! Tin pumnii fetelor care mai merg azi la echo.

Ne auzim diseara cu vesti FFFFFFFFFFFFFFFFFF BBBBBBBBBBBBUUUUUUUUUUUUUNNNNNNNNNNEEEEEEEEEE.

ginye 9+

Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze

tin pumnii!!!! va fi bine! asteptam vesti!

Maria, mamica 7+

bebitzul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Diana frumos bebitul tau. Nu-mi vine sa cred ca se vede asa de bine. De abia astept sa merg si eu la eco sa-l vad pe al meu.

==========
Corina 6+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_fotache spune:

Dragele mele,

Puteti sa o luati cum vreti, puteti sa ziceti ca-s toane de gravidutza...Asta e...

Am fost extrem de atenta in ultimele zile, dar astazi cu precadere si am constat ca sunt in plus pe acest forum!

Nu pot obliga pe nimeni sa-mi raspunda cand intreb ceva, insa nici mie nu-mi place frustrarea pe care o simt asteptand raspunsuri.

Asa ca va multumesc pt ca m-ati tolerat pana acum in randurile voastre, va doresc sincer si din tot sufletul sarcini cat mai usoare si lipsite de probleme si bebei frumosi, sanatosi si norocosi!

Eu ma retrag!

5+
http://www.3dpregnancy.com/calendar/5-weeks-pregnant.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

deci eu m-am cam umplut de spume din cauza unei idioate de colege care parca ma tragea la raspundere....auzi la ea.....cum adica nu stai 2 ani acasa ??? ca ce sotul tau nu va poate intretine pe amandoi ??? ca te bazezi pe salariul tau ??? (asta era o intrebare venita de la alta idioata )...ca ea abia asteapta sa stea acasa si ca pe ea nu o intereseaza, sa-i aduca barbatu bani acasa, sa-si mai ia un job daca e nevoie....ca doar ea se chinuie sa nasca si sa aiba grija de copil....si cand i-am zis ca eu le stiu pe ale mele si ca numai nasterea costa 50 de mil mi-a sarit in cap ca cum sa coste atat ??? la care idioata cealalta care se baga si ea in seama zice....pai asta se duce la cel mai scump spital sa nasca.....apoi aia care abia asteapta sa ramana gravida zice ca o ruda de-a ei a nascut si a costat-o 10 mil cu totul....adica vezi Doamne eu sunt plina de fite....abia m-am abtinut sa nu-i zic....da' du-te-n p... mea si naste unde vrei si lasa-ma pe mine in pace....deci clar, eu am ajuns la concluzia ca sunt invidioase.........asta revoltata rau ca nu stau 2 ani acasa s-a maritat cu unul mai batran decat ea cu 8 ani dupa o relatie de 8 luni, dar el deja avea casa (si ea pana atunci statuse cu un tip 5 ani, dar era sarac lipit si se tot plangea ca nu au sanse sa-si ia casa lor), are si ceva bani din cate am inteles....si acum face pe interesanta si desteapta....bagami-as....

imi pare rau ca sunt off topic, dar simteam nevoia sa ma descarc cuiva...

maryb 10+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

BraveGirl, despre Steriu stiu ca este un ecografist excelent, te poti duce cu incredere la ea. este una dintre elevele lui Pelinescu, mie mi-a fost recomandata chiar de el.

Uite aici am mai scris despre ea
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=118433&whichpage=20

Pelinescu este unul dintre cei mai buni ecografisti din tara.

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 8+
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

diana, foarte frumos bebelinul tau, sa va traiasca si sa fiti fericiti.

i_fotache, de ce te-ai suparat ? sa stii ca si mie cat sunt de veche pe forum mi s-a intamplat de multe ori sa nu mi se raspunda la intrebari, dar nu am plecat, ci am mai intrebat o data. Te rog frumos sa nu pleci, aici este loc pentru toata lumea. si te rog sa te intorci. Mai pune o data intrebarea ca sa-ti putem raspunde.

maryb 10+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput