Mamici de noiembrie-decembrie2008 (12)
Raspunsuri - Pagina 8
toriceli spune:
quote:
Originally posted by mnarcisa
Buna dimineata dragele mele,
In primul rand bun venit noilor burtici si sa dea DD sa aveti sarcini usoare si copii sanatosi.
Smanaba i-am dat vestea si soacrei mele care a inceput sa planga de bucurie.
Astazi am programare la eco si pot sa vad si eu bobita si am niste emotiii de nu va pot descrie.
Eu as vrea sa nasc in apa si mi-a soptit o pasarica ca se va inaugura la centrul medical unirea la sfarsitul lunii iulie. Cand am mai multe detalii va spun si voua.
o zi minunata burtici dragute
Narcis George bobocel de cl I si
Narcisa 5+
"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."
Narcisa asteptam detaliile cu maaaarree interes!
Nasteri sub apa s-au mai practicat si in localitatea - statiune Victoria , judet Brasov. Am cunostinte din Craiova care au nascut acolo si au fost foarte incantate de procedura. Unele au optat pt. o dubla procedura : nastere sub apa si anestezie epidurala (prin anumite carti despre sarcina si nastere i se spune peridurala , prin altele epidurala , din cite am inteles diferenta este generata strict de zona din coloana unde se face anestezia , efectele si procedura fiind aceleasi). Intre timp Spitalul din Victoria a fost desfiintat si parte din medici transferati la spitalul din Fagaras. Am inteles ca si acolo se mai uitilizeaza inca metoda. Poate fetele din zona ne lamuresc
Toriceli 11+
oana_oana26 spune:
Buna dimineata burtikute dragi,
cu scuzele de rigoare ca nu am mai scris de multa vreme, am venit, am dat vestea cea mare si am fugit, dar am motive intemeiate, asa ca sper sa fiu scuzata
Avem 7 sapt si 5 zile si doua inimioare pretioase in burtica, dar si ceva probleme asa ca stam in pat toata ziua, o sa facem cerclaj si daca ne ajuta Doamne Doamne o sa fie bine
Va imbratisez pe toate, sa aveti sarcini usoare si o sa mai vin din cand in cand sa va mai scriu
Pup toate burticile
7+
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Geanina&year=2008&month=11&day=21&babycount=2"
alexutza_26 spune:
Buna dimineata burtici, multumesc frumos de primire...apropo' - cine ne trece si pe noi in listuta de pe prima pagina???
Oana - deci 2 inimioare...woow - sa dea DD sa fie bine, si asteptam pozici!
Ramo - daca scurgerile sunt maroniii, sunt ok....totusi ar fi bine sa vb si cu un dr cat de curand!
Mi-e greu la inceput sa va tin minte pe toate dupa nume...dar invat repede ...noi suntem in 5+ ...dar de abia sapt viitoare ajung la dr, era full...
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Ramo2007 spune:
Alexutza 26 nu sunt eu cu scurgerile maronii, eu am scris de varicela....
Ramo 4+
Puiutul meu scump
babyzapi spune:
Neata tuturor!
Mult succes celor care fac eco astazi!
MARYB si DIANA si eu o sa nasc tot la Medlife, dar cu dr Luis Mendez.
MNARCISA si pe mine m-ar interesa nasterea in apa (datorita prietenului meu care tot spune ca e mai usor asa) dar acum depinde si de ce o sa-mi spuna dr...eu fiind foarte slaba posibil sa fie necesara o cezariana...sper sa iau cat mai mult in greutate cu sarcina.
BRAVEGIRL si eu o sa fac recoltare de celule stem. Am auzit ca sunt bune si pt mamici.
Va pupic pe toate si o zi buna!
Babyzapi fericita 7+
mamiseli_11 spune:
quote:
Originally posted by Ramo2007
Fetelor, ajutooorrrrrr.....
Tocmai am aflat ca seful meu are varicela, luni a fost la birou.Nu stiu daca am avut sau nu cand eram mica...e posibil sa pateasca bebe ceva???
Ramo 4+
Puiutul meu scump
Este important daca luni avea inceputul de eruptie sau nu ca sa stii daca era contagios. Acum 3 sapt jumatate sora mea a facut varsat de vant. Intr-o uni am vazut-o, am vorbit, ne-am pupat, miercuri ea avea varsat de vant(varicela). Am asteptat 3 saptamani si nu s-a intamplat nimic desi nu facusem nici eu. Deci nu era contagioasa atunci. Poate si la seful tau e la fel. Daca luni l-ai vazut si abia azi a anuntat ca e bolnav, poate nu a apucat sa infecteze pe toata lumea. Eu cand am intrebat doctorul de familie de varicela si sarcina, a zis ca nu stie dar cei mai in masura sa zica ce si cum sunt doctorii de la boli contagioase, asa ca da si tu un telefon si intreaba daca e pericol. Eu citisem pe net ca nu e problema in primul si al doilea trim de sarcina. Uite aici un link: http://www.suntmamica.ro/Varicela-si-sarcina.html
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=90 asta e foarte interesant
Mamiseli_11 7+
alexutza_26 spune:
quote:
Ramo 4+
Puiutul meu scump
Exact ce spusei...ca inca va incurc...dar cred ca pana in sapt 40 ajung sa va cunosc
PRINTZUL
oceanborn spune:
'neatza tuturor,
spiridusule, aseara mi s-a intamplat acelasi lucru, o scurgere maro f deschis, f putin , dar era acolo... m-am dus la pronto soccorso, adica urgenta , de acolo mi-au dat trimitere direct la obs-gin., mi s-a facut controlul si ecografia, e totul in regula, am primit ceva tratament, si obligatoriu repaos. Am vazut bobul de mazareeeeee!!!!!
, i-am vazut bataile de inima, am si poza cu el, m-am linistit.
Ecografie mi-ar fi facut doar in 5 mai cand am programare la medic deci va dati seama cat ar mai fi trebuit sa astept!
Sfatul meu pentru toate fetele este sa mergeti la doctor indiferent ca scurgerea e maro sau roz. poate fi inceputul unei sangerari. cunosc 2 persoane care au avut mari pb din cauza acestor scurgeri maronii (mai bine nu va zic)
O zi placuta va doresc!
6+
alexutza_26 spune:
Oceanborn - felicitari pt bobul de mazareee!!! La mai mare!!!
PRINTZUL
toriceli spune:
quote:
Originally posted by alexutza_26quote:
Ramo 4+
Puiutul meu scump
Exact ce spusei...ca inca va incurc...dar cred ca pana in sapt 40 ajung sa va cunosc
PRINTZUL
Alexutza 26 stai linistita ca si eu le incurcai in primele momente de nu mai stiam pe unde sa scot camasa !
Fetele au inteles , nu m-au decapitat...inca asa ca bine ai venit printre noi!("Spusei" ?? Hmmm ...oltenas??)