Mamici de noiembrie-decembrie2008 (12)
Raspunsuri - Pagina 7
spiridusul spune:
ramo, si pe mine ma dor sanii.
initial am crezut ca e de la faptul ca am intarcat puiul, si se mai aduna laptic.... dar dimineata sunt ok
deci e de la sarcina
eu iubesc toate "relele" sarcinii.
e ultima sarcina pe care o voi mai duce (doi gupii inseamna suficient pt mine)
fetelor sunt devastata.
nici nu pot vorbi
am aflat o veste cumplita despre cineva drag..cancer in ultima faza
nu mai raspunde la telefon deloc
nu stiu ce sa fac
o iubesc si vreau sa vb cu ea
credeti ca sunt deplasata daca insist?
mnarcisa spune:
Buna dimineata dragele mele,
In primul rand bun venit noilor burtici si sa dea DD sa aveti sarcini usoare si copii sanatosi.
Smanaba i-am dat vestea si soacrei mele care a inceput sa planga de bucurie.
Astazi am programare la eco si pot sa vad si eu bobita si am niste emotiii de nu va pot descrie.
Eu as vrea sa nasc in apa si mi-a soptit o pasarica ca se va inaugura la centrul medical unirea la sfarsitul lunii iulie. Cand am mai multe detalii va spun si voua.
o zi minunata burtici dragute
Narcis George bobocel de cl I si
Narcisa 5+
"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."
i_fotache spune:
quote:
Originally posted by spiridusul
ramo, si pe mine ma dor sanii.
initial am crezut ca e de la faptul ca am intarcat puiul, si se mai aduna laptic.... dar dimineata sunt ok
deci e de la sarcina
eu iubesc toate "relele" sarcinii.
e ultima sarcina pe care o voi mai duce (doi gupii inseamna suficient pt mine)
fetelor sunt devastata.
nici nu pot vorbi
am aflat o veste cumplita despre cineva drag..cancer in ultima faza
nu mai raspunde la telefon deloc
nu stiu ce sa fac
o iubesc si vreau sa vb cu ea
credeti ca sunt deplasata daca insist?
OOOOffff ce urata e viata uneori :(
Nu, nu esti deplasata ca insisti, asta arata ca-ti pasa si e un lucru extraordinar!
Insa, punandu-ma si in pielea persoanei nefericite, cred ca este si ea la randul ei devastata...si ii trebuie un pic de ragaz, sa-si revina dupa soc! Ma gandesc ca dupa ce se va linisti, poate va incerca sa ia legatura ea cu tine, vazand ca ai sunat!
Ce sa spun...sincer ma cutremur de fiecare data la astfel de vesti...si nu pot sa ma obisnuiesc cu ideea ca exista si astfel de boli parsive.
5+
http://www.3dpregnancy.com/calendar/5-weeks-pregnant.html
i_fotache spune:
quote:
Originally posted by mnarcisa
Buna dimineata dragele mele,
Astazi am programare la eco si pot sa vad si eu bobita si am niste emotiii de nu va pot descrie.
Eu as vrea sa nasc in apa si mi-a soptit o pasarica ca se va inaugura la centrul medical unirea la sfarsitul lunii iulie. Cand am mai multe detalii va spun si voua.
o zi minunata burtici dragute
SUUUPER!
Asteptam "poze" cu samburica! Pai, sa ne zici ce si cum...e super ideea cu nascut in apa...cu toate ca eu nici asa n-as putea :((
Oricum, tinem pumnii si BAFTA la echo!
5+
http://www.3dpregnancy.com/calendar/5-weeks-pregnant.html
Ramo2007 spune:
Fetelor, ajutooorrrrrr.....
Tocmai am aflat ca seful meu are varicela, luni a fost la birou.Nu stiu daca am avut sau nu cand eram mica...e posibil sa pateasca bebe ceva???
Ramo 4+
Puiutul meu scump
mamiseli_11 spune:
quote:
Originally posted by toriceliquote:
Originally posted by anes
diana21 ai perfecta dreptate in legatura cu varsta sarcinii. Exact ast a vroiam sa ii spun si eu lui toriceli. Pai aproape toate fetele din listuta ar avea nevoie de modificari la semnatura daca nu ar calcula din prima zi a UM.
Momentul conceptiei nu se poate sti niciodata, de aceea se calculeaza astfel. Mai tarziu, cred ca din trim. al doilea se calculeaza ecografic varsta gestationala.
http://www.baby2see.com/development/ultrasound_sonogram/first_trimester_scans.html
alinushca stai linistita. Asa este cu aparatele astea mai vechi si mai ales cu cele transabdominale. Sper sa ai dreptate cu statisticile alea si sa trec si eu de 12 saptamani cu bine. Tie de cand ti-au disparut simptomele?
Fetelor, maine m-am programat la medic (altul) ca sa vad evolutia lui BB si sa imi dea tratament pt. infectia urinara cu E-Coli (mai spunea o fata ca are). am niste emotii...! Simptomele nu sunt prea vizibile. Nu erau foarte pregnante nici inainte.
Hera25, ginye55 sa ne tinem pumnii pt. maine. Eu fac eco la ora 17.15, voi?
9+
Pe cuvint daca eu toriceli am ceva nelamuriri in privinta modului de calcul a sarcinii. Si tot pe cuvint la mine e calculata de la UM sii nici n-am ridica obiectiuni.
Dar dat fiindca si mie mi se intimpla sa incurc numele si destinatarul raspunsului e ......
Toriceli 11+
Cred ca mesajul era pt mine
Mamiseli_11 7+
maryb spune:
neata gagici, eu nu am timp sa stau mult cu voi azi, am multa treaba la servici.
biaz, eu si Diana mergem la Medlife la dr. Popa Mirela.
asteptam vesti bune de la toate fetele care merg azi sa-si vada puisorii.
va pup pe toate si vorbim mai incolo.
maryb 10+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
toriceli spune:
quote:
Originally posted by Ramo2007
Fetelor, ajutooorrrrrr.....
Tocmai am aflat ca seful meu are varicela, luni a fost la birou.Nu stiu daca am avut sau nu cand eram mica...e posibil sa pateasca bebe ceva???
Ramo 4+
Puiutul meu scump
Eu as suna pe unul dintre medici fie pe cel de familie , fie - mai sigur - pe OBG.
Pina reusesti sa dai de unul dintre ei sau daca te decizi sa nu ii consulti , poti cauta pe google informatii despre varicela si sarcina. Pt. a obtine o selectie a articolelor axate pe sarcina si varicela poti da cautare chiar combinatia de cuvinte "varicela in sarcina" sau "varicela si sarcina".
Multa bafta si sa ne anunti ce spune medicul !
Toriceli 11+
toriceli spune:
quote:
Originally posted by mamiseli_11quote:
Originally posted by toriceliquote:
Originally posted by anes
diana21 ai perfecta dreptate in legatura cu varsta sarcinii. Exact ast a vroiam sa ii spun si eu lui toriceli. Pai aproape toate fetele din listuta ar avea nevoie de modificari la semnatura daca nu ar calcula din prima zi a UM.
Momentul conceptiei nu se poate sti niciodata, de aceea se calculeaza astfel. Mai tarziu, cred ca din trim. al doilea se calculeaza ecografic varsta gestationala.
http://www.baby2see.com/development/ultrasound_sonogram/first_trimester_scans.html
alinushca stai linistita. Asa este cu aparatele astea mai vechi si mai ales cu cele transabdominale. Sper sa ai dreptate cu statisticile alea si sa trec si eu de 12 saptamani cu bine. Tie de cand ti-au disparut simptomele?
Fetelor, maine m-am programat la medic (altul) ca sa vad evolutia lui BB si sa imi dea tratament pt. infectia urinara cu E-Coli (mai spunea o fata ca are). am niste emotii...! Simptomele nu sunt prea vizibile. Nu erau foarte pregnante nici inainte.
Hera25, ginye55 sa ne tinem pumnii pt. maine. Eu fac eco la ora 17.15, voi?
9+
Pe cuvint daca eu toriceli am ceva nelamuriri in privinta modului de calcul a sarcinii. Si tot pe cuvint la mine e calculata de la UM sii nici n-am ridica obiectiuni.
Dar dat fiindca si mie mi se intimpla sa incurc numele si destinatarul raspunsului e ......
Toriceli 11+
Cred ca mesajul era pt mine
Mamiseli_11 7+
!
Toriceli 11+
mamiseli_11 spune:
Spiridusule, imi pare rau de cunostinta ta si de vestea cumplita pe care a primit-o. Tatal meu a murit de cancer acum 4 ani si stiu ce chin si ce durere este. Poate dupa cateva zile in care persoana respectiva se obisnuieste cu ideea si se hotaraste ce sa faca mai departe, va reusi sa vorbeasca cu cei cunoscuti si dragi care au cautat-o.
Sfatul meu este sa mai astepti putin.
Mamiseli_11 7+