Mamici norocoase de sept-oct 2008(37)
Raspunsuri - Pagina 9
_irina_ spune:
buna seara,
Eu nu ma uit la "prima zi" ca ma apuca groaza. Iar de plans, azi aproape era sa plang de nervi, in schimb ca niciodata m-am abtinut. Cred ca aratam tare tare nervoasa ca nu a indraznit nimeni sa imi zica decat ca ar trebui sa ma calmez. Probabil l-au informat pe tip ca urla hormonii in mine ca in jumatate de ora vorbea cu mine ca un mielusel.
Asta ma gandeam si eu, ca in septembrie-octombrie o sa fie cam liniste pe topic, toate o sa fim ori pe aproape ori cu bb-le acasa si nu cred ca o sa apucam sa intram pe aici. Oricum o sa fie foarte-foarte frumos.
teomaria spune:
'neata, burtici!!V-am pregatit o
(coffi, cioco, ceiut,...ce vreti voi...dupa plac)
Delphinas, sper sa fiti bine !!!
danucu, eu insist
...promitem sa nu afle nimeni altcineva din familie...iar surpriza sa fie surpriza.Nici noi n-am stiut ce va fi primul bebe, iar la al doilea am aflat cu o saptamana inainte (da' nu era convins 100% dr.)
nushulica,
felicitari pentru bebe in grafic...asteptam poze!!!
kllemi, din pacate ....asta e crudul adevar...nesimtirea si egoismul au devenit normalitate, nu cazuri izolate
Piersicutza, felicitari pentru pliu
...si la centrul unde am facut eu eco dr. are ecranul lui, iar pacienta ecranul ei
_irina_, lasa "meciurile"cu colegii...nu se merita...stresezi bebe-ul
musettepink, felicitari pentru grasunel si ...la mai mare
sanziana27, sa dea DD sa fie ce-ti doresti tu...sau nu conteaza, sanatoasa sa fie![]()
bitza2008, felicitari pentru baietel care ti-a facut o reprezentatie ...de zile mari (doar a venit mama sa-l vada!!)![]()
alexa si mami, si eu ma emotionez la emisiunea aia (cand o prind), ma gandesc ca-s tare curajoase mamicile alea, unele cu probleme...sa mai stea si-o camera de filmat dupa tine in momentele alea...parca e prea mult
piolica,aly_c20,va ateptam cu vesti de la eco
Noi avem intalnire la ora 11 cu nenea dr....cred ca doar control..verificat col, alte indicatii, etc.
S-aveti o zi superba ca voi!!
Pup
dulce toate gravidutzele!!
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">
16+ cu
Ana(deocamdata)
uite cum crestem
filmulete si poze
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
monica_dicut spune:
Neatza burtici. Eu adulmec o cana de lapte cu briose. AM si in plus si ofer la oricine doreste.
Felicitari 
la toate fetele care ne-au bucurat ieri cu vesti bune, danucu, musette, bitza (sper ca nu am uitat pe nimeni da abia m-am trezit)
Bafta multa celor care merg azi la doctor si le asteptam cu alte vesti bune 
EU m-am programat sambata la doc al meu sa mai fac o ecografie sa vad ce mai face bebe ca mi-e cam dor de el, plus ca oricum s-a facut o luna de l aultimul control.
Va
si va doresc o zi senina 
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
17+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
teomaria spune:
alinushca, am vazut ce scriai despre intreruperea tratamentului brusc (sfat dat de dr.).Parerea mea e ca fetele ti-au dat un sfat si mai bun.Si eu iau utrogestan - la inceput cate 4/zi (2 luni), apoi dr. a zis sa facem o analiza de progesteron sa vedem daca e musai 4 (avand in vedere ca nu facusem niciodata dozarea) si surpriza a iesit aproape de limita superioara, deci ok.Cu toate astea dr. a zis ca NU avem voie sa intrerupem tratamentul brusc, dar cotinuam cu 3/zi (1luna), iar azi ma duc iar la el ;ultima data a zis ca daca se sprezinta la fel situatia, adica bine,reducem la 2/zi , apoi la 1/zi....deci totul gradual, organismul trebuie "sa nu se prinda" ca nu-i mai dai ce credea el ca are nevoie.Si din cate-am vazut (din ce-ai scris cum te trateaza)chiar ar trebui sa schimbi dr.
16+ cu
Ana(deocamdata)
uite cum crestem
filmulete si poze
andy_galro spune:
Neata si de la mine!!!!
teomaria multumim de coffee...si mult succes la control, sper sa vii cu vesti bune
monica
andy.p 
piolica mult succes astazi la eco 

aly_c bafta mare si tie la dr.azi si desigur galeria 

O zi frumoasa va doresc fetelor!!!!!!
Andreea
15+
(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
musettepink spune:
Neata burtici!
Andy galro pup mamica!
Maria2004 multumesc mult.Pup burtica!
Eva
si bebe Lucas al tau e maricel,asa or fii odiseei asteia!![]()
Nushulica
pup burtica de baietel!
Andy.p
burtica!
Teomaria
burtica de fetita deocamdata!![]()
Monica
burtica de fetita sigur!![]()
Alyc20
si succes astazi la eco!

Piolica te asteptam cu vesti bune!

Mai merge cineva azi la eco?
Fete voi la cate saptamani faceti morfofetala de trim 2?Eu am inteles ca intre 20 -22 de saptamani e corect?
va pup pe toate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
17+

andy_galro spune:
Musette mie mi-a spus sa ma duc cand o sa am 20s.
Andreea
15+
(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
teomaria spune:
anamaria_c, bun venit printre noi si o sarcina usoara...poate ne spui mai multe despre tine
(mesajele tale apar dupa ceva timp asa ca s-ar putea sa te sarim , fara intentie, deci...sa nu te superi daca o sa ti se para ca nu esti bagata in seama- dureaza mai mult pana te vedem...scrie repede vreo 10 mesaje, apoi vei aparea in timp real)
16+ cu
Ana(deocamdata)
uite cum crestem
filmulete si poze
monica_dicut spune:
musette, pe mine m-a chemat Iosup la 21 de saptamani, ca s afie la mijloc
.
o burtica de baietel. Eu ma duc pe 2 mai la morfo la Iosup.
Mai merge cineva atunci? Si apropos, stiti careva cat costa morfofetala la Fortis?
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
17+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO