Mamici norocoase de sept-oct 2008(37)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

eva felicitari pentru bebe Lucas!!!! Ma bucur mult pentru voi!!!! pupici multi!!!!

Andreea15+(BEBE al nostru)
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Andreea&year=2008&month=9&day=25&babycount=1
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Andreea (andy_galro), tu oricum esti o scumpa, chiar daca nu ma felicitai, tot te pupam...

17+

Poze cu noi
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Nusha, chiar ca azi a fost o zi speciala, numai vesti grozave, un capitol cu noroc ai deschis tu, Monica!!!

17+

Poze cu noi
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

July eu l-am purtat pe Alexei in wrap. marsupiul ma rupea la propriu de spate. L-am pus prima data in wrap cand avea 1 luna si am iesit sa ma plimb cu el in ploaie.

Pentru cele care nasteti la Euroclinic, mentionati pacienta cui sunteti. Sunt unii medici care acolo sunt doar visitting si atunci tariful lor la nastere se adauga separat la pretul nasterii propriu zise. Nu stiu daca am reusit sa fiu coerenta si de aceea va dau exemplul concret. Fina mea, pacienta lui Vladareanu, a vrut sa nasca la Euroclinic si cand a intrebat de pret i s-a spus cat costa o nastere normala/cezariana la care se adauga onorariul doctorului. Asadar cascati bine urechile ca sa nu aveti surprize.

Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

quote:
Originally posted by EvaF

Andreea (andy_galro), tu oricum esti o scumpa, chiar daca nu ma felicitai, tot te pupam...

17+

Poze cu noi
BEBE

nu pot sa zic decat multumesc!!!!

Andreea15+(BEBE al nostru)
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Andreea&year=2008&month=9&day=25&babycount=1
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

azi a fost o zi plina numai de vesti bune .Felicitari si sa dea DD sa o tinem tot asa.
musette felicitari ptr.baietel grasunel.
bitza ce ma bucur ca sunteti bine si ca e baietel.Felicitari
piolica tinem pumnii pe maine si te asteptam cu vesti.
Andy_galro

17+

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

toate gravidutzele!
felicitari pentru bb boy bitza, sa ti traiasaca si sa fie sanatos!
mussete , felicitari si tie!
nusha...bbl tau e tare smecher, dar mai are de asteptat pana sa stea la plaja cu adevarat!
maine, merg si eu la control, sper sa nu intervina iar ceva si sa nu poata sa ma vada dr, pt ca deja nu mai stiu nimic de bb de 2 sapt...si nu stiu daca l simt miscand:d.eu simt niste falfaieli prin burtica, dar oare sa fie el?:))
somn dulce
17+Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by aly_c20

toate gravidutzele!
felicitari pentru bb boy bitza, sa ti traiasaca si sa fie sanatos!
mussete , felicitari si tie!
nusha...bbl tau e tare smecher, dar mai are de asteptat pana sa stea la plaja cu adevarat!
maine, merg si eu la control, sper sa nu intervina iar ceva si sa nu poata sa ma vada dr, pt ca deja nu mai stiu nimic de bb de 2 sapt...si nu stiu daca l simt miscand:d.eu simt niste falfaieli prin burtica, dar oare sa fie el?:))
somn dulce
17+Sebi

numa un pic mai are i-a promis azi ta-su ca-l duce la anu la plajanumai sa fie cumincior si sa creasca mare

bebelushul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Piolica, pentru maine sa ne spui neaparat ce culoare are caruciorul.

Bitza, sa-ti traiasca stengarul!!!

Andreea,

Eva, in curand ai sa-l simti pe Lucas, fara indoiala. Tare m-am amuzat cand mi-a povestit mama cum ii lua burta in toate partile cand era insarcinata iar bebe facea "gimnastica". Abia dupa ce manca bine se "calmau apele".

Muuh, mltumim pentru info, e bine de stiut..

Sanziana, trebuie sa recunosc ca am citit povestea nasterii lui Dragos mai demult. Si tu si odorul tau sunteti doi luptatori.

16+

Bebe mic se face mare
Poze cu gagalicea mea

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

buna seara in goana calului.
toate, si ca de obicei in criza de timp. abia am reusit sa dau gata cap trecut.
m-am bucurat alaturi de voi de vestile bune, felicitari fetelor! eva chiar o surpriza ne-ai facut.
sunt asa de obosita, vreau si eu medicaaaal parca nu-mi mai ajunge timpul asta pt somn, casa, copil
va uitati pe prima la "prima zi"? eu da, si pling ca o fraiera, sunt cu emotiile la pamint.
ma indrept usor spre pat ca miine iar la scirbici.
noapte linistita!

alexa simami

Mergi la inceput