Mamici norocoase de sept-oct 2008(37)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Bitza ma bucur enorm si pentru tine! Felicitari pentru caruciorul bleu si felicitari ca instinctul de mama nu a dat gres!
Eu am programare pe 18...asta daca nu intervine ceva, sapt viitoare voi mai suna sa vedem daca ramane valabil sau nu! De 3 saptamani nu l-am vazut pe bebe si mi-e tare dor de el!

12+ si mamica de Dragos (26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Bitza felicitari pt baietel!Sa va traiasca!!!!!!!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

bitza, bine ai revenit!!!! eram cu inima strinsa ca nu stiam pe unde umbli. ce ma bucur pt tine! bravo!!!!
m-a distrat faza cu atomic boy! super. felicitari pt caruciorul albastru.

musette, poate ca da, maine o sa va spun ce si cum...

sanziana,eu acum am citit povestea baietelului vostru. wow, m-a impresionat. acum te inteleg de ce nu vrei sa nasti intr-o clinica privata.
sa dea domnul ca de data asta nasterea sa fie usoara si fara emotii.

hai ca m-am linistit cu bitza acum, insa m-a luat o alta grija. voi de delphinas mai stiti ceva? monica, parca tu ne-ai fdat vesti data trecuta, mai ai vesti si acum?

18+

minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Piolica cand dau timpul inapoi si ma gandesc la nasterea lui Dragos mi se pare o poveste de film.De data asta vreau o nastere fara peripetii, la termen si stat putin in spital. Dar cine stie cum va fi?!
Oricum ma bucur ca am reusit sa trec peste tot ce-a fost si am decis sa-i facem o surioara sau un fratior, caci decizia mi-a apartinut 100%. Sotul imediat dupa nastere, cand am ajuns acasa la o luna a zis "bine ca traieste, nu mai facem altul, am trait emotii cat pentru 10 copii"
De aceea si eu urmaresc cu sufletul la gura sarcinile fetelor Anca, Delphinas, Andreea care trebuie sa lupte atat pt bebeii lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

hello dragelor!!!
danucu felicitari pentru bebe care e in grafic....si asteptam si noi 5 mai alaturi de tine
nushulica felicitari pentru bebe relaxat...si sa fie ce iti doresti tu
piersicutza felicitari pentru bebe....ma bucur ca ai putut sa-l vezi asa de bine
musette ce bebe grasun ai!!!! felicitari!!!!!
joy ma bucur ca l-ai simtit pe bebe si la multe"simturi"
bitza felicitari pentru baietzel!!!!!!!
sanziana am citit povestea ta si m-a impresionat mult....iti doresc o nastere mult mai usoara si multa incredere...stiu ca d-zeu are grija de noi si de bebeii nostri
piolica bafta mare maine la eco!!!!

Andreea15+(BEBE al nostru)
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Andreea&year=2008&month=9&day=25&babycount=1
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2004 spune:

musettepinkfelicitari pentru bebe maricel si grasunel. Ma bucur mult pentru tine..Doamne ajuta in continuare. Te pup cu drag
Bitzafelicitari pentru baietel. Ce-ti doreai?sau nu conta...oricum cel mai importanta e ca e sanatos
Ma bucur pentru toate fetele care au venit cu vesti bune de la doctor.
Va pup pe toate

+16+puiutul Maria (23.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Nusha, ma bucur mult pentru tine ca bebe e bine si ca "face plaja". Te pup mult.

Bitza, bravo pentru BAIETZEL!!! Sper ca va doreati!!!

Musette, bine ai venit cu vesti bune! Wow...ce big big boy!!! Brava, mom!!! Cred si eu ca te falesti, ca ai cu ce!!

Kllemi, asta este Romania dar nici afara nu e mai bine. Ce m-a socat in Franta e ca oamenii nu asteapta sa iesi din metrou si apoi intra ei, nu, nu, intai intra buluc toti si apoi ...iesi daca mai poti!
Iar daca esti cazuta lata pe strada, sa nu te astepti sa se aplece careva sa vada ce ai. Asa este in vest, "chacun pour soi" sau "fiecare cu ale lui".

Bravo pentru testul tau, Danucu, pai cum altfel, cu asa mamica si asa tatic, va fi un bebe frumos, destept si sanatos ( ca toti bebeii de albinutze!!!)

Piersicutza, felicitari pentru asa pliu nucal mititel!!! Ai mai trecut o emotie. Bravo!!!

Fetelor, va dati seama cand incepe sarabanda nasterilor, si venim toate rand pe rand cu bebei acasa, punem poze, asteptam cu sufletul la gura sa se rupa apa la fiecare, sa se nasca bebelul, si tot asa!!!Ufff...wake up Eva!! Nici nu am ajuns la jumatate de drum!!!

Felicic, ai mare dreptate tu, noi fara asigurare nu ne-am fi dus la Euroclinic. Eu sunt fata din popor, nu sunt nascuta din rangul de Wales, dar ... a dat putin noroc peste mine!!! :))))

Joy, ce frumos trebuie sa fie ce simti tu!!! Astept si eu sa simt ceva concret!!! Ma bucur ca o alta mamica incepe sa comunice prin gesturi cu bebe!!

Restul fetelor pe care nu v-a mentionat anume, tot ma gandesc la voi si va pup!!!

Edit: Piolica, pentru maine la eco:

17+

Poze cu noi
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by laureta

quote:
Originally posted by nushulica

feteleee ssunt in al9lea cer

l-am vazut pe bebe e mare mare am numarat si noi degetele manute picioruse statea smecherelul cu manutele sub cap asa ca si cum se relaxa, a zis dna dr ca are stomacelul plin normal la cat mananc acum

pliu nucal e 2 mm deci fff bine iar de sex a zis ca nu are voie sa ne zica acum ca nu e sigur dar ne-a aratat si a zis sa credem ce vrem noi dar dupa ce s-a uitat la sex vorbea numai de "el" acum nush daca se referea la el, copilul sau el baietelul oricum eu cred ca e baiat i-am zis ca vrem baietel si a zambit si ea

aaaa....a fost si sotul cu mine prima data in viata lui cand vede ecograful si pe bebemama ce emotionat era nu-si lua okii de pe monitori-am mai vazut fata asta doar o data in viata: la nunta la slujba de la biserica deci sigur s-a emotionat tare tare chiar daca nu recunoaste

ne-a dat si o gramada de poze cu bebe chiar si in 3d si sunt f misto dar sa vad cand imi fac timp sa le pun

aaaa placenta e ok(nu mai stiu ce-a mai zis exact, stiu doar ca a zis ca e foarte frumos din partea ei sa fie asa)

gata ca v-am zapacit de cap de acum mai mergem la 16 sapt si facem si TT atunci

bebelushul

Nushule poti sa te duci sa te culci linistita. Felicitari pt vestile bune

Poze

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

bey nush cum sa zic da parca ai avut gura aurita...fix ce m-am trezit nu mai puteam de somn se adunase stres sau nush ce...oricum am dormit f bine

bebelushul

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sanziana27

Nushulica felicitari pentru toate vestile bune pe care le-ai primit. lasa ca vom afla si sexul, la nastere sigur stim ce e! face parte din misterele sarcinii! I-am zis la al meu: hai sa-i spunem dr sa nu ne zica pana nasc ce vom avea, ti-ai gasit! Cica nu rezista!
Parca as vrea sa am surpriza asta: sa aflu doar la nastere!

eu ca eu da al meu cred ca o bate pe dr daca nu ne zice data viitoare deci nici o sansa sa asteptam(oricum sincer nici eu nu mai am rabdare)

danucu scuze atat is de ca am uitat sa te felicit si pe tine pentru vestile bune de la eco sa creasca mare bebelicul!!!

bebelushul

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by musettepink

Am venit de la eco!

Bebe e bine,e maricel ,mai maricel decat ar trebui de la ultima menstruatie.Are deja 250 de grame,grasunul lu'mama!
Colul pana acum e ok,slava domnului dar ramane sub observatie atenta!
si e baietel in continuare!

Felicitari tuturor care ati fost la eco si v-ati vazut bebeii!Sa fie sanatosi!!!!!!!!!!!
Va pup pe toate si va multumesc ca mi-ati tinut pumnii!!!!!!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

17+

felicitari musstete!!!!yuhuuu numai vesti bune azi!!!

piersicuta felicitari si tie pentru pliu nucal!!! imi place ziua de azi!!!

bitza sa va traiasca barbatelul mic!!! sa se faca mare mare si sa fie sanatos tun!!!

bebelushul

Mergi la inceput