Mamici norocoase de sept-oct 2008(37)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

kllemi eu daca as fi fost in locul tipei le-as fi cerut in modul cel mai direct sa ma lase sa ma asez pe scaun.
De obicei nu sunt asa, dar acum ma gandesc la gagalicea de la mine din burtica si pentru ea as face-o.

Azi am avut meciuri cu un coleg si ne-am certat cumplit si toti colegii mi-au luat apararea ca sa nu ma enervez. Dar daca era dupa mine cred ca il propteam de un perete. Nu stiu de ce dar ma ambalez foarte repede, ma enervez instantaneu parca.
Uf, hormonii astia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Am venit de la eco!

Bebe e bine,e maricel ,mai maricel decat ar trebui de la ultima menstruatie.Are deja 250 de grame,grasunul lu'mama!
Colul pana acum e ok,slava domnului dar ramane sub observatie atenta!
si e baietel in continuare!

Felicitari tuturor care ati fost la eco si v-ati vazut bebeii!Sa fie sanatosi!!!!!!!!!!!
Va pup pe toate si va multumesc ca mi-ati tinut pumnii!!!!!!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Piolica eu sunt la bebe 2 si nu stiu, parca as vrea sa traiesc altfel de senzatii. cred ca tot de la hormonii de sarcina se tragedar ce te faci cu ceilalti care crapa de curiozitate si fac pronosticuri!
Musette, Piersicutza felicitari si voua pt vestile bune!

12+ si mamica de Dragos (26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Musette, bravo! ce fericita esti! ma bucur pentru tine.
Sinziana, ai dreptate, cred ca cei din jurul nostru sint mai curiosi decit noi...
si eu ma mai gindesc daca o sa le spun sau nu... dar nu cred ca ma lasa inima sa nu-i spun mamei mele. ea ma intreaba tot timpul de greieras. noi asa ii spunem - greierasul.

18+

minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Piolica, multumesc. Da, intr-adevar, este unica senzatia. Astaptam la mai multi "pestisori" si "fluturasi" cadou de la bebe. Despre olandeza, nu stiu ce sa zic, voi incerca sa o invat pe viitor insa este o limba tare dificila.

Kllemi, astfel de evenimente sunt la ordinea zilei. Mie mi se face destul de frecvent rau atunci cand folosesc mijl. de transport in comun si stiu ca daca nu cer un scaun de la cineva nu am nici o sansa sa mi se ofere nici daca as cadea din picioare. De cand sunt parca s-a agravat starea, pot merge mult pe jos, nu am nici o problema, insa nu rezist sa stau mult in picioare in acelasi loc.

Nushulica, felicitari pentru minunea din burtica , asteptam sa postezi ceva poze de la eco, sa ne "delectam" si noi.

Laureta,

Danucu, tot pe 5 mai aflam si noi sexul copilului. Mai e "doar" o luna pana atunci.

Piersicutza, Musette, felicitari pentru bebei.

Andy.p,

16+

Bebe mic se face mare
Poze cu gagalicea mea

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Piolica m-am mai linistit,eram tare stresata caci am fost si foarte racita si cum nu-l simt pe bebe eram tare nelinistita.Acu m-am linistit dar sa vad cat ma tine.:))))))))tu cand mergi la eco?

Joy
Sanziana

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Ca tot vorbim de sexul copilul care e, cand feminin, cand masculin, eu imi doresc acum, sa avem fetita, ca baietel avem deja....dar in gandurile mele ma imaginez tot cu 2 baieti, ca daca e fetita....nici nu-mi trebuie imaginatie (asa am visat intotdeauna sa am 2 copii:baiat si fata)dar cel mai important e sa fie sanatos, ca de iubit ii iubim de parca ar fi comori!

12+ si mamica de Dragos (26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

musette, maine ma duc la eco. ma duc mai intai la o electrocardiograma (aici este obligatorie), dupa care la ecografie. o sa intru mai dupa amiaza tirziu sa va spun ce si cum.

18+

minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Salutare fetele!!!
Multumesc tuturor de incurajari!N-am mai intrat aseara ca am fost la o pizza cu sotul sa sarbatorim!
Voi avea un baietel!!
Ce sa zic, am simtit eu...ce simte mama...aia e!
E sanatos, pt varsta lui e la mijloc, nici prea mare nici prea mic, nici prea gras nici prea slab--mediu! In schimb nu sta locului o secunda,eu ii zic atomic boy! A facut toate ghidusiile posibile, sugea degetelul, vai!dar ce joc de glezna are!!Imi seamana mie mai sportiv asa, eu am facut atletism in tinerete!!
Sunt f fericita!!!
Ma duc sa citesc din urma sa vad ce au facut si fetele la eco si revin!!

18+

Mergi la inceput

Piolica pai zi asa sa facem galerie!

te astept cu vesti bune si poate ne spui si culoarea caruciorului!

17+

Mergi la inceput