Mamici norocoase de sept-oct 2008(37)
Raspunsuri - Pagina 10
Nocom spune:
Neata fetelor,
Cam slaba activitate astzi pe aici, inca dorm fetele???? Bie si eu as vrea, dar serviciul asta.......
Chiar, stiu ca s-a mai discutat dar nu mai stiu cum era.... cine iti da reducerea programului de munca cu 1/4 dr de familie sau ginecologul sau Institutul de Medicina Muncii??? Eu i-am cerut dr mele ginecolog si mi-a spus ca nu ea da asa ceva, ca ea nu a adat la nimeni pana acum, desi profeseaza de 30 de ani...HMMMM, cica ar trebui sa ma duc la medicina muncii?!?!? Stiu ca erau multe dintre noi care isi luasera si aveati si legea.... please, ajutati-ma si pe mine sa rezolv asta...
Chiar ac ieri a fost o zi minunata, numai vesti bune, nuami ingerasi sanatosi, mancaciosi si jmecherasi. BRAVO danucu, musettepink, nushulica si bitza!!!! De acum incolo, toate zilele sa fie ca aceasta!!!!
anamaria c bine ai venit, sigur ca te primim!!!!! asa cum spunea si teomaria primele 12 mesaje sunt moderate si apar foarte tarziu cand noi deja trecem la alta pagina si nu iti mai vede nimeni mesajul. Sa sti ca de asta nu-ti raspunde mai nimnei la inceput, ca nu te vedem.... Spune-ne mai multe depsre tine, in cate saptamani esti, cum a fost pana acum si la ce speri in continuare!!!!! Te pupam pentru incurajare!!!!!

15+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png
laureta spune:
'Neata.
Eu beau apa plata rece
Ieri m am fortat un pic cu ordinea, si seara aveam dureri de burtica dar au trecut cu un scobutil.
teomaria, bafta la control
Alyc20 Piolica, bafta la echo
Monica eu am morfologia la Iosup pe 25 aprilie o sa am 20 de sapt. De pret stiu ca este 300 RON.
Nocom, eu am o colega la birou, este in 26 de sapt si de acum cateva zile si a redus programul. A luat o adeverinta medicala de la medicul de familie unde scrie diagnosticul (in general contractii) si recomandarea reducerii programului. In plus a facut o instiintare unde a facut copy paste si legea.
Inregistrata cu nr de intrare, depusa la HR si gata.
Poze
Laureta bb2
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
monica_dicut spune:
Nocom, conform legii, cica o da medicul de familie. Al meu a zis ca nu a dat niciodata si ca normal ginecologul o da. Drept pentru care i-am cerut lui. EL a zis ca-mi d asi a intrat intr-o sedinta. Au ramas alti doctori in cabinet acolo si a iesit un mare scandal referitor la acest subiect. 9 din doctori sustineau ca ginecologul imi da, al 10 (cel mai dobitoc) sustinea sus si tare ca sa ma duc la medicul de medicina muncii sau la medicul ginecolog de la policlinica de unde apartin. O aberatie, un ncompetent si un .... dupa parerea mea. SA puna mana sa citeasca legea intai.
Cert este ca in lege scrie in felul urmato: medicul de familie RECOMANDA micsorarea programului de lucru in cazul in care ceva nu e in ordine. CU acea recomandare se merge la medicul de medicina muncii (cine are asa ceva la munca) care aproba.
Eu sunt foarte pissed-off din cauza asta plus ca mi-a gresit si medicalul, dar in fine. Alt drum la spital...
Cel mai bine insa o intrebi pe oanasm ca ea a reusit si stiu ca medicul de familie i-a dat.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
17+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
musettepink spune:
Monica si pe mine Iosup m-a chemat la 21 de saptamani si cateva zile dar daca bebe e mai mare cred ca el o sa aiba aproape 22 de saptamani si de asta zic sa nu fie prea tarziu.Acum oricum nu mai pot sa modific programarea si ma voi duce atunci.Sper sa nu fie tarziu,nu????
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
17+

Boo spune:
Am ramas in urma cu cititul. La servici nu mai pot sa stau pe forum
Si de azi mi-am luat si concediu medical. As vrea sa stau si saptamana viitoare acasa. N-am nimic, doar ca am ceva treaba si cum la servici nu aveam deloc activitate m-am dat lovita si am evadat. Am zis ca macar sa profit si eu. Maine dimineata vreau sa merg si la targ.
Azi am pus niste poze cu burtica ca sa ma mandresc si eu cu ea ![]()
cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
tzitziri spune:
Legat de morfofetala...doctorul meu mi-a zis ca perioada respectiva de 20-22 saptamani e legata de faptul ca bebe e suficient de mare cat sa se poata masura tot ce trebuie masurat, dar sarcina, din punct de vedere legal, poate fi intrerupta daca apar probleme majore. De aceea intervalul acela.
In rest se poate face morfofetala si la 23,24 saptamani sau si mai incolo, dar nu se mai poate interveni in caz ca Doamne fereste apare ceva.
14+
monica_dicut spune:
Daca el te-a chemat atunci, stie el ce face. EU cand am facut programarea avea multe locuri libere si probabil a putut sa ma cheme la 21. Eu am vrut la 20, da mi-a zis ca mai bine vin la 21. Deci nu cred ca e problema nici la tine. Dupa, creste bebe mult si nu mai vad ei foarte bine sa masoare.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
17+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
Boo spune:
Eu stiu ca morfofetala de trim II se face intre sapt 22 si 26.
cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
tzitziri spune:
quote:
Originally posted by monica_dicut
Daca el te-a chemat atunci, stie el ce face. EU cand am facut programarea avea multe locuri libere si probabil a putut sa ma cheme la 21. Eu am vrut la 20, da mi-a zis ca mai bine vin la 21. Deci nu cred ca e problema nici la tine. Dupa, creste bebe mult si nu mai vad ei foarte bine sa masoare.
POZNICI CU NOI
17+ Mami de
Denisa
EL NINO
Monica, tu de cat timp ai facut programarea?Adica cu cat timp inainte ai gasit locuri libere?
14+
Codruta27 spune:
Va pup pe toate, dragute mamici!
Felictari tuturor fetelor care au venit cu vesti bune de la eco! Tinem pumnii fetelor care merg astazi!
Anamaria, bine ai venit! Da-ne mai multe detalii despre tine!
Monique, mai stii ceva de Delphinas? Sper ca e bine!
14+
Vlad
Bebe mic