Mamici norocoase de sept-oct 2008(37)
Raspunsuri - Pagina 11
monica_dicut spune:
Boo, ai o burtica supertare
.E dragutza foc ![]()
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
17+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
musettepink spune:
Merci fetele!
daca reusesc sa gasesc liber pana atunci e ok daca nu voi merge atunci cand am programarea si gata.
Tzitziri (sper ca am scris bine numele tau) eu am facut programarea cam cu o luna inainte.cam asa merge la el.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
17+

tzitziri spune:
Multumesc musettepink
.
Nu e asa de rau o luna inainte....eu nu am reusit sa mai gasesc la Pop sau la Herghelegiu programare in intervalul 20-22 saptamani. Decat mai tarziu....Poate ma bate gandul si sun si la Fortis
....ca paranoica oricum sunt!
14+
monica_dicut spune:
tzitziri, eu mi-am facut programarea pe 28 februarie cand am fost la masurarea pliului nucal. DEci cu 2 luni inainte. Nu credeam ca imi va face cu asa mult timp inainte dar m-am bucurat cand mi-a zis ca e ok. Am vrut sa fiu sigura ca gasesc loc.
Codrutza, nu am mai vb cu Delphinash, poate o sa o sun azi. Mi-e putin jena pt ca as vrea sa fie totul bine si sa nu pic in vreun moment prost. Sti cum e...
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
17+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
tzitziri spune:
Monica, musettepink,
Fortis asta are un site,ceva?sau aveti vreun numar de telefon?
Poate sun ca sa fiu in interval, desi am programare la dl dr Herghelegiu pentru 23 de saptamani si ceva....si cred ca o sa raman acolo atata timp cat dr meu a zis ca e bine, nu e prea tarziu.
Multumesc anticipat 
14+
andy_galro spune:
anamaria bine ai venit printre noi? in cate saptamani esti?
boo ai o burtica frumusica, frumusica 
nocom ,
pupam mamica si burtica....si pe cavalerul micutz de acasa
Andreea
15+
(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
Boo spune:
Multumesc mult ! sunteti tare dragute !!
cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
alinushca spune:
quote:
Originally posted by Nocom
Chiar, stiu ca s-a mai discutat dar nu mai stiu cum era.... cine iti da reducerea programului de munca cu 1/4 dr de familie sau ginecologul sau Institutul de Medicina Muncii??? Eu i-am cerut dr mele ginecolog si mi-a spus ca nu ea da asa ceva, ca ea nu a adat la nimeni pana acum, desi profeseaza de 30 de ani...HMMMM, cica ar trebui sa ma duc la medicina muncii?!?!? Stiu ca erau multe dintre noi care isi luasera si aveati si legea.... please, ajutati-ma si pe mine sa rezolv asta...
Cam varzuci doctorii astia cand vine vorba de lege... Doctora mea de familie mi-a zis asa (avand in vedere faptul ca in lege spune ca ea este cea care da adeverintza necesara pentru reducerea programului): sa merg la ginecolog si sa imi scrie o recomandare cum ca am sarcina cu risc, ceea ce deja e atestat de la spital in cazul meu. Apoi cu recomandarea asta ea imi da adeverinta. Cu adeverintza si o cerere scrisa merg a HR si ei o depun la ITM. Si cam asta e. Nu lasa timpul sa treaca si oamenii nestiutori sa iti puna betze in roate.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.pnghttp://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1
11+
JulyMorning spune:
Neatza, fetele!!
Felicitari fetelor care au venit cu vesti bune de la eco
: danucu, musette, nushu, bitza] (sper ca n-am uitat pe nimeni, deh nu prea ma mai pot baza pe memoria mea de gravidoasa)
Boo wow, ce burtica frumoasa ai, m-am indragostit
Sa-ti traiasca!! 
Muuh hai ca io raman la ale mele cu wrap-ul. Cand ai timp si daca ai chef, poate ne povestesti mai multe... de care ai folosit la inceput, cum ai invatat sa-l "innozi", de unde l-ai procurat, daca ai schimbat pe parcurs modelul, etc. Si inca o chestie legata de euroclinic: adica la pretul afisat pe site pentru o nastere se adauga onorariul medicului? Adica sa creasca un pic fata de ce e afisat pe site, as intelege... da' sa se mai adauge vreo 1000 de euro cred ca as lesina.
Apropo de morfofetala la Herghelegiu... eu am prins loc cand voi fin 22s si 5 zile... si am facut programarea din februarie!!!! Si doctorita mea imi recomandase sa o fac in sapt 21... iar pe 5 mai a fost prima data libera ... deci e jale. DOctorita mea a zis ca e ok si asa, 22s si 5 z...
Revin... m-a lasat memoria, nu stiu ce voiam sa mai zic
_
Our future determines our past
Fasolica
de S19+
ramonzca79 spune:
salutare fetelor!!!!!
adeverinta pentru reducerea programului de lucru o da medicul de familie....asa scrie in lege...ESTE SIGURRRRRRR...EU DEJA LUCREZ DOAR 6 ORE...uitati cum am formulat eu cererea la care am atasat adeverinta medicala....si inca ceva...nici medicul meu de familie nu auzise de asa ceva si-mi spunea ca ginecologul trebuie sa-mi dea dar cand m-am prezentat cu legea la cabinet nu a mai avut ce face....so....printati legea si mergeti!!!!
Catre Departamentul Resurse Umane,
Subsemnata ............angajata a Millennium Bank in cadrul Credit Center ................, in baza OG 96 din 2003 art. 13, “În baza recomandarii medicului de familie, salariata gravida care nu poate îndeplini durata normal#259; de munca din motive de s#259;n#259;tate, a sa sau a fatului sau, are dreptul la reducerea cu o p#259;trime a duratei normale de munca, cu men#355;inerea veniturilor salariale, suportate integral din fondul de salarii al angajatorului, potrivit reglement#259;rilor legale privind sistemul public de pensii #351;i alte drepturi de asigur#259;ri sociale“, rog aprobarea reducerii perioadei de munca la 6 ore pe zi.
Anexez Adeverinta Medicala.
17+...
Erik