Mamici norocoase de sept-oct 2008(37)
Raspunsuri - Pagina 12
tzitziri spune:
Eu am facut programare pe 22 martie pentru 13 iunie....prima data cand avea locuri la Medsana la Herghelegiu....am fost mirata initial ca dureaza asa de mult, dar dupa ce am aflat ca la Euroclinic de-abia prin noiembrie mai gaseam programari am zis 'Saru'mana'![]()
JulyMorning, la Euroclinic cred ca se adauga onorariul medicului doar pentru doctorii care nu sunt angajatii lor. Adica doctori care nu dau consultatii la Euroclinic, sau dau pe regim de "on call" - doar cand suna pacientii si ii cer expres, fara sa aiba program frecvent acolo.
14+
danucu spune:
Buna dimineata fetelor !!!
Va multumesc la toate pentru felicitari. Chiar ca a fost o zi cu vesti bune ieri.
Bitza, felicitari pentru baietel, v-ati hotarat la nume ?
Piersicutza, felicitari pentru bebe sanatos si in grafic.
Teomaria, mai asteptam pana pe 5 mai pentru confirmare.
musettepink, eu voi face morfofetala de trim. 2 incepand de la 22 de saptamani. Trebuie sa sun pentru rezervare.
piolica, te asteptam cu vesti bune azi.
Va pup pe toate, sa aveti o zi buna. 
15+
http://picasaweb.google.com/gdcubber
ClaudiaH spune:
La mine in carnetul gravidei scrie ca morfofetala se face intre sapt 20 si 24 de sarcina. Eu personal am programare lunea viitoare, deci in sapt 20+4. Si eumi-am facut programare cu o luna jumate inainte dar nu e relevant deoarece ne confruntam cu sisteme medicale diferite.
mamica lui Stefan din 03.04.2005
19+
iata minunea 2
musettepink spune:
Multumesc fetelor!
Deci e bine si asa cum am eu programarea.singura problema era ca bebe e putin mai mare decat data ultimei menstruatii si credeam ca e prea maricel dar vad ca e ok.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
17+

EvaF spune:
Buna dimineata fetelor,
Ce fac
?
Asteptam si azi vesti bune...Ar trebui tot Monica sa dechida capitol cand o fi cazul, astfel...toate bune!!!
Am vazut si eu pozele tale, Boo, ff frumoase, ai o burtica rotunda-rotunda care seamana un pic cu a mea. Si a mea e un balon perfect. In sfarsit, o
care seamana cu mine la burtica. Doar ca burtica mea e mai mare acum. Si purtatoarea Boo este frumoasa. 
Eu fac morfofetala cand intru in saptamana 23, asa mi-a zis doctora. Eu nu merg la un medic renumit (gen Iosup, Herghelegiu),nu am faze din astea, inca nu m-am programat dar voi face la Roxana Constantin, asa cred.
Si nu va mai ganditi la prostii, ca e prea tarziu sa se mai faca ceva...ce e tampenia asta...ce sa se faca? Nu v-am zis ca facem bebei frumosi si sanatosi. 
Muuh, doctora mea nu e visiting la Euroclinic, nu vine on call, si astea sunt tarifele.
Va pup pe toate si va urez o zi excelenta!!!
17+ 
Poze cu noi
BEBE
JulyMorning spune:
tzitziri pai eu ma gandesc asa: in pretul afisat pe site, este inclus si procentul sau onorariul medicului. Daca medicul nu este angajat acolo (medicul meu e listat ca "oncall", deci nu da consultatii acolo) inteleg ca se mai adauga inca o suma care ar reprezenta procentul/onorariul medicului... mi-e rau... tre sa aflu care e suma, sper sa nu fie astronomica rauuuuu!!!
_
Our future determines our past
Fasolica
de S19+
monica_dicut spune:
Eva
, cat stau acasa si am timp, promit ca fac. Numai sa auzim vesti bune.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
17+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
tzitziri spune:
JulyMorning,
cred ca poti afla foarte usor daca suni la ei la numarul de pe site...dar si mie mi se pare normal ca indiferent daca este medic al lor sau nu, sa fie acelasi pret,mai ales ca nu exista pe site specificat nimic in acest sens.
Eva,
eu nu ma duc la Herghelegiu ca nu as avea incredere in dr meu, sau sa il verific, sau pentru ca este o "somitate". Ma duc chiar la recomandarea dr meu, care mi-a zis ca el nu are la spital aparat performant si ca atare el poate face, dar mai sigur este in alta parte. Si mi-a dat o listuta cu locurile unde imi recomanda sa ma duc..."preferinte personale" ![]()
Si ai dreptate, toti bebeii o sa fie sanatosi!
14+