Mamici norocoase de sept-oct 2008(37)
Raspunsuri - Pagina 13
musettepink spune:
Boo acu vazui si eu pozele cu burtica ta rotunda!Eu dadeam pe poze si vedeam numai ecografiile si nu intelegeam unde vad fetele burtica dar acu gata,m-am luminat.Frumoasa burtica,asa e si a mea dar mai micuta,voi de ce aveti burtici asa maricele,vreau si eu.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
17+

Joy21 spune:
Hello, burticutze!
Monica, eu merg pe 5 mai la eco la Iosup (Fortis). Costa 350 ron morfo. de trim. II
16+
Bebe mic se face mare
Poze cu gagalicea mea
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
musettepink spune:
Eva si eu ma duc la Iosup la recomandare ginecologului nu de alta.Chiar nu as stii la cine sa merg daca nu mi-ar fi zis el.
Delphinas ma gandesc la tine si sper sa fie bebe bine!
17+

JulyMorning spune:
Deci mi-am amintit ca mai aveam o chestie importanta de intrebat.
Avand in vedere ca nu is maritata, pana la urma stie cineva sigur numele cui il va purta moaca mea? Eu stiam ca in mod normal al tatalui... acu se trezi un prieten sa-mi spuna ca al mamei... Daca e asa... ma sparge al meu si ma duce cu forta sa ma ia de nevasta
Pliiiiiiiiiiiiiz, help!!!!!
_
Our future determines our past
Fasolica
de S19+
musettepink spune:
July eu stiu ca daca tatal recunoaste copilul,acesta va purta numele lui.Numai daca tatal nu-l recunoaste copilul poarta numele mamei,ceea ce nu e cazul tau deci al tau se va numi ca si sotul.Dar de ce nu va casatoriti la primarie pana se naste bebele?
17+

alinushca spune:
quote:
Originally posted by Joy21
Hello, burticutze!
Monica, eu merg pe 5 mai la eco la Iosup (Fortis). Costa 350 ron morfo. de trim. II16+
Bebe mic se face mare
Poze cu gagalicea mea
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
350 ??

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.pnghttp://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1
11+
EvaF spune:
Tzitziri, Eu fac eco la Euroclinic cu acelasi aparat cu care face eco Herghelegiu, doar ca fac la Roxana Constantin. E adevarat ca d-na Constantin nu are renumele si experienta acestor doctori de care vb voi, dar eu merg la ea prntru ca are "calitati umane" deosebinte. Dar aparatul este acelasi. Important e sa gasesti doctorul care sa stie sa se foloseasca bine de el, de fapt.
Si dr Danaila de la Sanador mi-a placut ieri, deja a verificat inimioara lui bebe, a zis ca nu sunt malformatii, si stomacelul, ficatul, rinichii, vezica, adica a facut o prima morfofetala, ca sa zic asa. Dar la 23 sapt organele vor fi si mai mari si altfel se va vedea.
Sanador si Euroclinic au acelasi ecograf (aparat) si ambele clinici au ecran in fata pentru mamica si tatic, ca tot a vb Piersicutza de asta. Eu zic ca la eco suntem la inaltime in Ro. Stiu istorii de epoca de piatra de afara, asa ca avantaje si dezavantaje...
17+ 
Poze cu noi
BEBE
tzitziri spune:
JulyMorning,
nici eu nu sunt casatorita, dar bebe sigur va purta numele tatalui...nici nu se pune problema altfel.
Iar la casatorie nici nu am grabesc....nu e pe lista de prioritati![]()
14+
JulyMorning spune:
musette asa stiam si io... multam de confirmare
.
Cat despre intrebarea ta... nu vreau sa ma marit, na. Tocmai in weekend se ruga al meu de mine, mi-a promis ca-mi organizeaza nunta in 2 sapt
Sunt rea, na, na, na! 
_
Our future determines our past
Fasolica
de S19+
Nocom spune:
Multumesc mult fetelor pentru raspunsurile legate de programul redus de munca. Chiar mi-ati fost de folos si acum ma duc cu legea in mana la dr de familie sa imi dea, caci eu am mari probleme cu coloana, am radiografii si consultatii si tratatmente de ii ingrop cu ele.... Va pup pe toate si multumesc ramonzca si pentru lege, caci ma duc cu ea printata sa vada si sa nu aud obiectii!!!
nu ai de ce sa iti faci griji, copilul poarta numele celui ce il declara!! Daca tatal il recunoaste si il declara va purta numele lui!! Stiu asta 100% pentru ca am si o prietena si o colega in situatia asta si ambii copii poarta numele tatalui fara alte complicatii sau sa fi fost nevoiti sa se casatoreasca.
Ma duc sa-mi iau mancarea ca e gata, si vorbim dupa....
Pofta mare tuturor
15+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png