Mamici norocoase de sept-oct 2008(37)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

July, stai linistita, va lua numele tatalui daca il declara. Si optional poti sa i-l dai si pe al tau.

Eu stau in dilema, dar parca 2 nume de fam. sunt cam mult, nemaipunand la socoteala ca unul e Ro iar celalalt olandez... Totusi va fi ciudat c bebe sa se numeasca altfel decat ca mine

16+

Bebe mic se face mare
Poze cu gagalicea mea

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

tzitziri hai sa traiesti, fata desteapta, ca mine Am zis ca in cel mai bun caz facem nunta odata cu botezul

_
Our future determines our past
Fasolica de S19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Joy sarumana ca m-ai lamurit

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
17+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Asa July tine barbatul pe jar.Sper ca nu te-ai suparat ca te-am intrebat,m-am gandit ca rezolvi mai usor cu numele si cu actele nu de alta ca nu am eu probleme cu facerea copiilor in afara casatoriei!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

JulyMorning ,

deci si tu te tii tare!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

neatza burtici!

sunt un pic nervoasa pentru ca tocmai am aflat ca "sfantul stat" poate impune pers. fizice sa-i plateasca tva, faza la care bugetul familiei va fi scuturat de 8000 Eur. Asa ca faza cu nasterea la euroclinic "costisitoare" este o gluma proasta.

teomaria: buna cafelutza si asteptam vesti!
aly_C si piolica: bafta la dr si facem galerie!
anamaria_c: bine ai venit!
nocom:
boo: frumoase pozele de la eco! Eu acum l-am vazut pe fotbalist!
monique, codrutza, andy_garlo, danucu, titzri
evaF: prezent, dar mai mult stau pe legislatie, poate gasesc o portita!
vecinico: da-i naibii de bani! ce mai conteaza 1000 in plus? Tu sa fii sanatoasa si bebelul! ASa, tine-te tare, nu te lasa cu maritisul, mai tine-l pe ghimpi putin!

11+

aluna
foto

Mergi la inceput

Nocom multam de lamurire.
Musette doamne fereste, cum sa ma supar. E poveste lunga asta cu insuratoarea la mine... Noi suntem impreuna de 11 ani si desi ne intelegem minunat, poate chiar mai bine ca la inceput, ne-am obisnuit asa... din inertie cred... plus niste pitici de-ai mei personali legati de nunta si casatorie

_
Fasolica de S19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

July daca e vorba de piticii tai:))))...trebuie sa-i respecti,fiecare avem pitici si nu le iesim din cuvant,stiu cum este!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

17+

Mergi la inceput

vecinoooo adica cu ce ocazie bugetul familie si TVA-ul se intalnesc??? Ca se duce dracu' nasterea mea la euroclinic Explica si mie ca nu prea is finantzista

_
Fasolica de S19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

July, cum felicic tocmai s- a mutat, eu cred ca ea vb de TVA-ul care trebuie platit si de persoane fizice pt o achizitie imobiliara. Gresesc, Felicic? Iar faza cu nasterea la Euroclinic era o paralela, o ironie...
M-am bagat si eu ca musca...

17+

Poze cu noi
BEBE

Mergi la inceput