Mamici norocoase de sept-oct 2008(37)
Raspunsuri - Pagina 23
aly_c20 spune:
abia acum am terminat de citit din urma!aveti un spor la scris:P
monica...tinem pumnii pt maine
maria, cred ca abia astepti sa l vezi pe bb!
pe toate si somn dulce
17+
Sebi
Muuh spune:
July am cumparat wrap-ul de la Inaioana ea facea pe atunci aici pe forum. Aveam doua unul portocaliu si unul negru. Nod am invatat sa fac de pe internet, mai am link-urile daca vrei si sunt si cu filmul aferent. Le-am descoperit intamplator citind pe un site american despre alaptat. Eram pregatita sa imi comand din Germania cand s-a oferit Ina sa ne faca, contra cost, dar mult mai ieftine decat cele din Germania. Ma simt tare comod si confortabil cu el, regret ca le-am imprumutat si nu le-am mai primit inapoi pentru ca mi-ar fi fost de folos chiar si in ziua de astazi sa il mai car pe Alexei. Voi pune poza cu Alexei in wrap sa ne vezi. De data asta imi voi face singura. Adica imi iau material si rog pe cineva sa mi-l surfileze sau cum se zice. Am pus eu ochii pe niste culori mai speciale. Vreau si sling acum, totul este sa gasesc inel din ala mare de otel daca nu voi urmari reducerile pe site-urile straine de profil si voi lua de acolo. Sa te pregatesti mental pentru tot felul de remarci si intrebari legat de faptul ca il cari pe bb asa.
Sotul meu si cu mine nu purtam acelasi nume de familie. Copilul a purtat numele meu in spital iar la primarie a primit numele lui fara nici un fel de alta declaratie de-a mea. Dar daca ai timp si dispozitie iti relatez povesti din spital legat de acest lucru, unele haioase altele la limita penibilului.
Ma bucur ca ti-a iesit totul ok la amnio.
Parerea mea personala: nu cred nici in TT nici in DT, sunt pregatita sa fac amnio daca ecografia de la 20 de saptamani o cere. Si fac ecografia special mai devreme pentru ca daca sunt probleme, de orice fel, sa mai fie timp sa se intervina. Eu voi merge pe rezultatul rapid, daca arata ceva in neregula nu il mai astept pe cel final pentru ca ar fi prea mult timp pierdut.
La prima sarcina mi-a fost mult mai bine ca nu il lovise pe Vladareanu mania testelor si am scapat si de Dt si de TT am mers doar pe ecografii.
Legat de Euroclinic si preturile doctorilor on call mi se pare absolut firesc sa fie alt tarif. Doar si pentru ca vin acolo special sa asiste o anumita pacienta.
Nerantula din cat am citit eu si am auzit, toti copii diagnosticati cu aceste chisturi s-au nascut normal iar acestea erau complet resorbite. Tin pumnii sa fie totul bine.
Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie
kid2003 spune:
Nerantula
bravo pentru cuculetz. Si te rog nu iti face probleme cu acele chistulete de plex coroid, si mie mi-a spus la fel la alexutza, la 14 saptamani si la eco de 22 de saptamani nu s-a evidentiat nimic. Si atunci am fost si la Pop si la Chitescu si la Iosup, i-am incercat pe toti, de frica. Concluzia: s-au resorbit in trimestrul al doilea de sarcina!
Si...ia uite ce surpriza v-a facut domnul bebe! Spune-mi, te rog, la ce varsta a sarcinii ti-a zis ca e fetita, ca nu mai tin minte? Sa vad daca am vreo sansa sa fie la fel. Mie la 14 sapt. mi-a zis ca e fetita, mai greu sa se insele, dar speranta moare ultima. Poate vrei sa facem schimb, ca eu chiar vreau un cuculetz ![]()
Si mie imi plac hainutzele H&M. Croiala e super, materialele lasa de dorit in unele cazuri. Dar hainutzele de gravida sunt intr-adevar tineresti, dragute si la preturi f f bune. Am auzit ca se va deschide un magazn H&M in Mall-ul nou de langa Feeria. Sa vedem.
Oricum Felicic, ia-l cu binisorul pe sotiorul tau. nu-i zice nimic si daca el zice ceva de noua culoare, prefa-te mirata. Apoi spune-i ca daca nu iti atragea atentia nu iti dadeai seama. Apoi felicita-l ca are o pereche de blugi absolut diferita de ce a mai avut pana acum si asta fara costuri extra. Daca e foarte suparat, promite-i ca ii cumperi de Ziua Tatalui (atunci cand s-o vota ziua respectiva) o pereche noua de blugi!
bb2
alinushca spune:
quote:
Originally posted by maria2004
Va pup fetelor
Am emotii ...maine dimineata la ora 8 sunt programata pentru ecografie si triplu test...sa-mi tineti si mie pumnii
Ne auzim maine..sper cu vesti bune
+16+puiutul Maria (23.12.2004)
Maria, m-am trezit sa iti tin pumnii! Succes!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.pnghttp://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1
12+
Nerantula spune:
Multumesc tuturor pentru incurajari!

Si noi speram sa se resoarba sau macar sa nu fie asociate cu alti markeri, pentru ca atunci devin periculoase .. stie cineva unde imi pot face TT la urgenta?
Kid2003, mie Iosup mi-a zis la 11s4z ca e fetita, nu ma asteptam, oricum era foarte devreme, am fost foarte surprinsi cand a zis atunci 'sex feminin' ... e drept ca atunci nu ne-a intrebat ce nume ii dam 'fetitei', etc., acum ne-a intrebat cum o sa-l cheme
. I-am zis: 'sa-l cheme, nu sa o cheme, ca data trecuta era fetita!' .. e, foarte calm: 'intre timp i-a crescut ceva!' si ne-a scris pe monitor 'CUC' cu o sageata indreptata spre .. cuc :-))
Nu-ti face griji, la 14s eu zic ca nu se mai poate insela!
15+ 
Haiduc iubit
anca81 spune:
Buna dimineata burtici!
Nerantula, am citit si eu despre chisturile acelea, 99% se resorb si nu il afecteaza pe bebe in nici un fel. Si nu au nici o legatura cu medicatia luata de tine. Iti tin pumnii ca la urmatoare ecografie sa fie totul in regula 
Andreea_and, suntem "colege de suferinta" se pare. Azi noapte am avut iarasi contractii destul de dese, poate si din cauza ca ieri nu prea am reusit sa stau locului. Nu mai pot sa stau in pat, la televizor nici nu mai vorbesc. Am aspirat si m-am tot fatzait prin casa. Eu am o tanti care-mi vina sa faca curat insa e foarte vorbareata si nu cred ca as suporta-o in casa atat timp cat sunt si eu aici. Tu mai iei utrogestan?
Monica si Maria, tin pumnii pentru azi:

Kid, cum e fustita de la anastefania.ro? Eu am comandat marimea S mi-a fost mare pe solduri, am trimis-o inapoi si astept acum sa-mi ajunga XS-ul. Mie mi-a placut, iti multumesc pentru recomandare.
Am nevoie de un sfat. Mi-am scos si analizele, mi-au iesit total aiurea, leucocite crescute (11.4 - sper ca nu fac apendicita), trombocite si alte minuni sub limita, magneziu sub limita. Numai fierul si calciu imi e OK. E ciudat totusi pentru ca analizele din trimestrul I imi erau super OK. Stiti cumva daca MagneB6 se poate lua impreuna cu Centrum Materna? Am citit ca hipomagnezemia asta poate da contractii si crampe musculare, poate de asta ma simt asa. Luni merg la medic si-l intreb dar totusi as lua pana atunci...
De abia astept sa vina ziua de luni sa merg la eco. Asta micu' al meu e super activ si am un feeling foarte puternic ca e baietel. Sper din tot sufletul sa fie bine si sa nu-l afecteze contractiile astea. Uneori cand il simt atat de agitat mi-e teama sa nu-l doara ceva sau sa nu pateasca ceva acolo in burtica, sa-si innoade cordonul in jurul gatului sau mai stiu e ce... Stiu, stiu e paranoia de first mommy ![]()
AMR 3 zile pana la urmatoare eco! Va doresc tuturor o zi minunata 
www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica
Pui mic
18+
teomaria spune:
'neata si de la mine!!
iancu.si Monyca.C, bun venit printre noi si sarcini usoare s-aveti!!!
Monica si Maria, va asteptam cu vesti bune!!
Nerantula, sigur o sa fie bine si DD o sa aiba grija de bebe sa nu pateasca nimic
anca si andreea , aveti mare grija cu contractiile...instiintati dr.
alinus, ti-am scris si eu ceva legat de utrogestan (reducerea tratamentului)
Pupici la toate fetele
S-aveti o zi frumoasa!!
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">
16+ cu
Ana(deocamdata)
uite cum crestem
filmulete si poze
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
anca81 spune:
Va pun niste pozici cu un ingeras transformat de-a lungul timpului intr-un mic dracusor, iubit si rasfatat de toata lumea:
www.dropshots.com/anca81#albums/Alessia" target="_blank">Nepoata mea, Alessia
www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica
Pui mic
18+
JulyMorning spune:
Neatza si de la mine!
anca apuca-te de crosetat, de impletit, de invatat limbi straine pe cont propriu.... cum te-ai putut gandi sa dai cu aspoiratorul???
Mai bine iesi la o plimbare usoara decat asta... uffffff, mai fata, mai! cat despre cordon... momentan bebele e prea micutz, nu conteaza daca se incurca, se elibereaza mai mult ca sigur. Sa fii cuminte, nu te mai apuca de fapte eroice precum aspiratorul! Si luni facem galerie 
Muuh sarumana de raspuns, m-am mai lamurit. Am citit in intregime si capitolele de pe DC despre wrap, inclusiv ca era o fata care facea. Mai am cateva nelamuriri, da' sper sa le rezolv pe parcurs si cu practica. Evident ca ma intereseaza tot ce ai putea sa-mi dai despre subiect (filmulete & stuff), mai ales ca sigur voi folosi, desi am emotii numa' cand ma gandesc
. Cat despre gura lumii... abia astept sa se ia careva de mine si wrapul sau slingul meu.
Nerantula sper ca nu esti foarte dezamagita ca i-a crescut cuculetz ![]()
La mine mai nimic nou... maine o sa ma duc cu rezultatul final de la amnio la doctor, n-am mai fost de .... 3 saptamani si ceva!! Poate ma baga si pe mine la o eco pe la vreun doctor pe acolo, ca n-am mai facut eco de mai mult de 4 saptamani!
_
Our future determines our past
Fasolica
de S19+