Mamici norocoase de sept-oct 2008(37)
Raspunsuri - Pagina 24
andy_galro spune:
Hello fetelor!!!!! Pupam toate burticile!!!!!
teomaria si tie iti dorim o zi superba!!!!
nerantula multa incredere in d-zeu...el stie ce se intampla si ne apara!!!!si o imbratisare cu mult drag din partea mea 
anca nepotica ta, Alessia, e o scumpica....in ce te priveste pe tine eu iti spun foarte serios sa nu mai faci nici un fel de efort pentru ca este interzis.....ai mare grija de tine te rog frumos
monica si maria 

asteptam vestile bune!!!!!!
alinush, cum este mamica si burtica azi? 
iancu bine ai venit printre noi...asteptam mai multe veesti despre tine si burtica
Andreea
15+
(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
anca81 spune:
July, da' macar am casa curata
Hai nu ma certati, stau in pat de 2 saptamani (ca sa nu le mai amintesc si pe celelalte 5 de dinainte), deja ma urc pe pereti de plictiseala.
www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica
Pui mic
18+
monica_dicut spune:
Hai sa va fac intai capitol nou si dupa aia va dau vestile. Stati cumintele si nu mai scrieti vreo 5 minute 
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
17+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
Piersicutza spune:
July felicitari pentru rezultatele bune. Acum esti sigura ca totul e ok si poti sta linistita.
Maria felicitari pentru baietel si rezultate bune. Tinem pumnii si pentru rezultat la TT.
Monica felicitari pentru rezultatele bune si multumim pentru detalii si explicatii.
Cat despre H&M eu stiu ca pe multi blugi de la ei scrie Atentie, a nu se spala decat cu rufe de culori asemanatoare. Poate erau chiar unii dinaceia si s-a pierdut eticheta cu atentionarea.
In rest si eu sunt multumita in general de H&M si culmea e ca de cate ori imi gasesc hainute dragute la ei, descopar ca sunt "Made in Romania" .
Nerantula noi ne gandim la tine si suntem aici, tinem pumnii si vei vedea ca urmatoarele vesti vor fi bune. D-zeu e acolo sus.
Am mai scris si ieri dar se pare ca nu m-a bagat nimeni in seama.
Ma treceti va rog si pe mine in listuta cu UM 28.12.2007 si DPN 12.10.2008.
13+
Piersicutza