Mamici norocoase de sept-oct 2008(37)
Raspunsuri - Pagina 22
Nerantula spune:
Buna seara, mamici! 
Tocmai am venit de la eco de la Iosup, concluzia e ca va trebui sa schimbam caruciorul, avem o poza cu un cuculet clar acum
(kid2003
)
Insa nu am apucat sa ne focusam pe asimilarea acestei vesti ca avem alta problema acum
: bebe are niste chisturi de plex coroid (deci in creier), care reprezinta erori de dezvoltare ale acestui plex
. Iosup spune ca in majoritatea cazurilor acestea se resorb, insa cata liniste putem avea pana vom constata ca s-au resorbit?? 

Singurul lucru care ne ramane de facut e
..
Va
cu drag pe toate! 
15+ 
Haiduc iubit
_irina_ spune:
Felicicscuze dar si eu ma amuz copios. Imi amintesc cu drag de momentul cand i-am facut sotului niste minunate perechi de chiloti si sosete roz.
De scos culoarea, nu stiu, poti incerca sa le mai speli odata separat poate iese, nu cred ca s-a prins asa de bine.
In week-end promit sa imi fac si eu poza la burtica, poate pana atunci pare mai de graviduta, ca azi m-au analizat colegii din toate unghiurile si au zis ca daca nu le ziceam nu isi dadeau seama. Si am deja 17 saptamani, acusi fac 18.

daca nici la 20 de saptamani nu zice lumea ca sunt gravida imi pun o perna, sa vad ce mai zic.
aly_c20 spune:
buna seara
nerantula, sa ti traiasaca baietelul! o sa fie bine!
eu am fost azi la dr, dar nu mi a facut eco , doar consultatie si mi a luat o lama pt testul papanicolau.
am avut niste dureri de burta zilele trecute si amu am niste intepaturi si dureri ca de apendicita, si mi a dar dr utrogestan, si mi a recomandat sa stau linistita la pat si fara sex=))=))
saracul sot e cam ingrijorat ca nu stie pana cand va fi asa, dar ce nu afcem noi pentru sebica al nostru
peste 2 sapt voi merge iar la control si peste 3 sapt la eco..abia astept sa l vad atunci pe bb
toate burticile
17+
Sebi
_irina_ spune:
nerantula, multa sanatate baietelului. Si mult optimism si incredere ca se va rezolva. Noi suntem alaturi de tine.
Si cum zicea cineva, toti bb-ii de aici sunt sanatosi, nu trebuie sa ne facem griji.
alexa si mami spune:
nerantula
pt bb sa fie bine si felicitari pt cuculetz.
irina
de chestia cu perna.
aly, stai linistita in pat, totul o sa fie bine!
feli 
am papat piure cu chiftelutze, acum maninc un kil de struguri
cine baga cap nou?
alexa si
mami
andy_galro spune:
Buna seara fetelor! mai sunteti pe aici? sa-mi scriu si eu raspunsul de 1 km:
cd27, monica c. bine ati venit printre noi!!!!!
andreea_and stiu ca e grei dar trebuie sa ai rabdare...stii tu ca daca face bine la bebe asta e....te pup si ti doresc multa sanatate
maria 2004 bafta mare maine la eco

felicic imi pare rau de blugii sotului dar nu cred ca mai ai ce sa le faci....din pacate...sper sa nu se supere prea tare 
nerantula ma bucur pentru cuculetul vostru si ma rog sa se resoarba acele chisturi....d-zeu are grija de toti bebeii de aici!!!! 
Restul fetelor care mai sunteti pe aici va pup pe toate fara exceptie!!!!!

Andreea
15+
(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
felicic76 spune:
nerantula: am ramas interzisa si apoi am dat cautare pe google si s-a deschis un topic tot pe DC unde toata lumea era optimista, ba mai mult, se pare ca aceste chisturi sunt normale, iar unii doctori nici nu le mentioneaza pe ecografii pentru ca dispar. Ai consultat postarile respective? Oricum,stai linistita ca vei vedea ca se resorb si bebe va fi bine!sanatate multa amandurora, iar tie liniste si optimism!
irina: hai ca-i misto! Dar daca erai doar grasa, negravidita si lumea te intreba cand nasti?ha? aud? eu am patit-o si sotu imi dadea coate: ti-am zis eu ca te-ai ingrasat, vezi? Asa ca lasa perna, mai bine pune o minge din prima.
[aleax mami] nu manca, ingrasa ca naiba, mananca si tu un ciorchine, contin muuuult zahar, ti-o spune nevasta de diabetic(sper doar ca nu i-ai terminat pana apare msg. meu)
andy_garlo: mersi de incurajare! Astept sa se usuce si-i bag la socosa. Maine ma dc la cumparaturi.
11+
aluna
foto
Nerantula spune:
Felicic, am mai tot citit si eu, nu sunt in stare de disperare, insa nici linistita nu-s ... mai ales ca peste tot pe unde am citit e vorba de un chist, maxim doua, la noi in foaie scrie 'cateva formatiuni chistice' si in poza pot vedea mai multe ..
In plus, ma simt si cu musca pe caciula, ca sa zic asa, pentru ca in ultimele saptamani am tot luat diverse medicamente, ba pentru zoster, ba pentru dureri enorme, ba pentru candida si .. ma astept cumva la .. 
15+ 
Haiduc iubit
felicic76 spune:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by Nerantula
Felicic, am mai tot citit si eu, nu sunt in stare de disperare, insa nici linistita nu-s ... mai ales ca peste tot pe unde am citit e vorba de un chist, maxim doua, la noi in foaie scrie 'cateva formatiuni chistice' si in poza pot vedea mai multe ..
In plus, ma simt si cu musca pe caciula, ca sa zic asa, pentru ca in ultimele saptamani am tot luat diverse medicamente, ba pentru zoster, ba pentru dureri enorme, ba pentru candida si .. ma astept cumva la ..
15+
Haiduc iubit
--------------------------------------------------------------------------------
stii si tu ca copii(scuze de cacofonie) au ingerasul lor, nu cred ca se poate intampla ceva cu urmari. Este normal sa nu stai complet linistita, dar poate asta este doar o incercare, "cineva" vrea sa te verifice. Citeam undeva ca nu parintii isi aleg copii, ci bebelusii ii aleg pe parinti. Poate nazdravanul vostru a pus la cale o sotie mica, sa va incerce.In orice caz, daca ar fi fost ceva grav, ati fi primit indicatii si sfaturi de specialitate. Asa ca optimism si astept si eu cu sufletul in palma, alaturi de voi, urmatoare eco. mult mamica ingrijorata
11+
aluna
foto
11+
aluna
foto
JulyMorning spune:
acu aterizai si io acasa, uf!
nerantula, nu te mai invinovati atat, disconfortul tau face cel putin la fel de rau la bebe. O sa se resoarba cate or fi de resorbit, nu e bai!
felicico, cre'ca cel mai simplu ii pot prezenta domnului sot noua pereche de blugi, aceeasi croiala, aceeasi senzatie de catifelare, intr-o noua culoare... si cam atat.
Io fusei sa-mi ridic rezultatul final de la amnio: a ramas la fel de ok, fara anomalii cromozomiale si cu alfa-proteina la nivele normale si tot fetita. 
is rupta de oboseala, ma duc la nani. Sa aveti o noapte frumoasa. 
_
Our future determines our past
Fasolica
de S19+